*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Multumim Otiliav pentru ca tare buna mai e! Neatza la toata lumea! Voi la cate luni faceti trecerea de la landou la partea sport a caruciorului? mami de Iulia 26.11.2008 http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG |
Eu pana acum am scos-o in brate, dooar cand mergeam la dr. luam landoul in mana.Nu stiu daca mai are loc in landou, carutul e de la Graco si landoul e ca o cutie, la botez a stat in landou si apoi am pus-o in carut pt. ca daca se intindea in landou nu prea mai avea loc...deci cand o voi scoate zilele astea, voi lua doar carutul si va sta culcata.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Olivia26 spune:
Neata scheletuti si balenute! 

Hanna de mendy
Daria Alexandra de Oaanna
Anto de Mav
Tudorel grasunel de Diana
Vlad Stefan de Kita
Mihnea de neamtu_c74
Gataaaa, m-ati convins! Ma pun pe slabit de...azi! Toata ziua gimnastica, dans si plimbari si declar razboi dulciurilor (nici prea drastic ca sigur as da rapid ca pana acum am mancat fara nicio limita dar mi-e teama de efectul yo-yo)
In plus, golanu' meu sta asa cuminte cand ma vede ca dansez sau fac gimnastica si se uita la mine ba chiar incepe si el sa dea din picioare.
Va puuup si va doresc o zi bunaaa! 

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Haideti treceti si voi la treaba, nu ma lasati singura!
www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f" target="_blank"> Gimnastica pentru abdomen
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Haideti treceti si voi la treaba, nu ma lasati singura! ![]() www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f" target="_blank"> Gimnastica pentru abdomen Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Cum ai nascut normal sau ceazariana?
Si eu vreau sa fac exercitii pt. abdomen, ca mai am un pic de burtica,dar dr. a zis ca abia la 6 luni de la nastere am voie sport...am facut cezariana.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas poate sa nu fie nimic in neregula chiar daca sunt unele valori mai mari sau mai mici decat cele normale. Daca este vreo problemuta exista un comenatrariu scris sub analiza ![]() |

nu e nici un comentariu sub rezultate.Deci...nu cred ca am de ce sa-mi fac griji.Fiindca, de exemplu, valorile normale la RBC sunt intre 4,1-5,3 iar lui David i-a iesit 3,87, in timp ce la HCT valorile normale sunt intre 30-49 iar lui David i-a iesit 29,8.O sa ne ducem si la medic cu rezultatele, dar nu-mi fac griji.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
bertha spune:
Olivia, ma provocasi, suncile mele urla dupa cele 8 min de exercitii.
Nu stiu cat de corect le-am executat, cre'ca aratam ca o testoasa rasturnata,
da' daca ma tin de treaba, s-or duce 2-3 cm, sper. Sa vad cum stau cu febra musculara.
Edit: Se uita fata la mine cu o mutrita inteleapta gen "e clar, e dusa!"
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
mar_ysa_28 spune:
Neatza gagici,
Eu am niste zile cam naspa...de 3 zile in fiecare seara ma doare capul...cred ca am nevoie de odihna, mai mult decat atat Leyre a adormit la 11:30 si s-a trezit la 5:30,7:15,9:00...ce o fi cu ea? De 2 luni dormea toata noaptea...e rosie toata la gatut pe spate si burtica..am mancat niste somon afumat acum 3 sapt si tot nu ii trece..se extinde si am inceput sa ii dau Zyrtec, colac peste pupata cand s-a trezit la 7:15 am luat-o cu mine in pat si am lasat-o cu fata pe lenjeria noastra (de obicei puneam un prosopel de la ea)si i-au reaparut bubitzele 

.
Are momente cand rade cu gura pana la urechi si momente cand plange de nu stiu care e cauza...cred ca ii e dor de tati? E posibil?
Bertha uite cum am facut eu aluatul...eu mananc asa mai bio si nu folosesc amoniace, prafuri de copt...
Ingrediente
400 gr. faina, 1 lingura ulei, 1 lingurita otet, 1 pahar apa calda, 1/2 lingurita sare, 100 gr.unt pentru foi.
Umplutura: 1,5 kg mere , 150 gr zahar brun, coaja de lamiie, scortisoara
Preparare
Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa calduta care ai dizolvat sarea . Se aduce faina cite putin spre mijloc pina se formeaza aluatul. Apoi aluatul se presarata cu faina si se framinta cu mina, batind bine aluatul de masa. Cind este gata (coca taiata cu un cutit face basicute), se aseaza pe o farfurie calda si se acopera cu o cratita incalzita. Se lasa sa se odihneasca 30 minute. Se ia apoi bucata de aluat si se intinde intii cu sucitorul, apoi din miini pe tava bine unsa, in foaie subtire, cu grija sa nu se rupa. Se stropeste bine cu unt si apoi se pune umplutura. Se coace la foc iute pana se rumeneste.
Olivia si noi ne gandim la bb2 al meu vroia chiar sa ne apucam de treaba dar i-am explicat ca tre sa mai asteptam si am ajuns la un consens...LA ANUL!!!
Otilica mama vreau si eu plssssssssssss regimul lu` Bilica...imi place tipa! Mama da de ce trezesti cupchilu sa pape?
Chiar nu ai somn?
AAAaaaa...eu am descoperit o paine fara conservanti...f buna la gust integrala sau secara care tine super in frigider si o recomand http://www.hypermarketulonline.ro/Produse_alimentare/Toast_de_Secara_de_la_Bongrana_500gr/id-48bfa9115fca482039d3af524c7b7ac7.html
Ramo m-am tot uitat in pozele voaste dar nu am vazut...ce landou aveti de puteti sa il duceti in mana? E poate port bebe?
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
Flowers spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Criss, Flowers, Ramo, Monica, Lorena , etc ca multe mai sunteti ![]() ![]() ![]() Da' mai luati dom'le niste kile si de la noi astea "implinitele" ![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Ce sa iau...ca dau.Am ajuns la 53,2kg si nu vreu sa ating iar 49-50kg. Imi este bine asa.Multumesc oricum de oferta

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
malinas spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Ce faceti surorilor, ne impartim in grase si slabute, chiar nu-i nici o mamica multumita Am pus o poza cu burta mea ieri in albumul Elisei. Asta ca sa va orpilati ce sa mai si .Insa la mine nu tine faza cu mobilizarea, parca-s Canuta-om-sucit, daca se ia cineva de fundul meu nici ca imi vine sa ma abtin de la papa. Trebuie sa fiu eu cu ideea slabitului ca sa fac un efort. Ma urmareste ce spunea Diana, ca la Auscwitz nu erau grasi. Alra, eu am mai zis nu-mi place Galactogilul, e dulce rau si cred ca are o groaza de calorii Lauramiron, nu cred ca se poate scapa de burta de la un bb asa mare fara sport. Banuiesc ca ai si spatiul intre muschii verticali mare, se numeste Diastasis recti, stiu ca dupa Ana am gasit exercitii pe net pentru a apropia muschii si s-au vazut rezultatele in timp cu ele, abdomene, mers mult pe jos si am mai jucat fotbal in Norvegia Mirtha, te intreb aici ca mi-e mai comod. E ok mamaliguta cu branza si ou fiert. Nu telemea ci branza marunta, am luat si o cutie cu 0,2% grasime. Am carti de citit despre diete dar nu am timp de ele, am in format electronic Traiesc, deci ma abtin - Mihaela Bilic si inca un regim pentru cele care alapteaza, inca nu l-am descifrat. Diamisha, de 2 zile cam respect cele 12 reguli. Am gasit niste paine cu fibre in Cora dar nu Wasa sau Finn Crisp, ca stiu cum sunt, luam in Norvegia. Tu pe unde le-ai gasit aici? Si eu deschid cu placere mailurile de la servici, parca e bine sa nu ma simt complet deconectata de munca. Tu parca spuneai la inceput ca stai 3-4 luni, asa tin minte, deci ai extins perioada, avantaj mare pentru Sonia ca o diversifici tu. Olivia, eu am ceva regrete ca nu-s fetele apropiate ca varsta, poate data viitoare Si evident ca imi este foame, ma duc sa pap o jumatate de mar si niste ceai de facut lapte. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Poti sa ne pui si nou pe contul comun cartea Mihaelei Bilic - Traiesc, deci ma abtin? Ps, pls, pls
Poate-mi vine si mie gandul bun sa fac ceva pt a scapa de burta.
Oricum...o pup pe alra
si ii foarte multumesc, ca de cand a scris ea ca e f importanta pozitia in care stam si ca conteaza mult sa ne tragem burta, incerc din rasputeri sa fac lucrul asta si parca se vad ceva imbunatatiri.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
lorellay spune:
Neatza fetele....nu prea am chef de scris...
Trebuie sa cumpar saltea pt patutulDianei..ce ma sfatuiti?de care?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

ca tare buna mai e!

si