*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 12
Miky-ea spune:
Olivia,draga mea si Bianca il pupa pe David
,insa mai
ca a vazut ca are doua "gagici"...deeee,are mama printisor...

diana21,ca inaltime sunt cam tot acolo insa dpdv al kg sunt mai departe decat tine,am 50 siiiiii ceva....mi-e frica sa ma cantaresc...

Deocamdata o alaptez pe Bianca si culmea am pofta de mancare mult mai mare decat in sarcina![]()

...deci deocamdata nu se intrevede nimic la orizont in ideea pierderii unor kg.Vrea cineva?ofer gratis kg...![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Mandra mea se foieste de la 7, stia atunci trebuie sa se trezeasca tati.Lapticul e facu de la 7:20, o asteapta, dar ea se tot foiste in somn.Aseara am facut masaj si baita la 20, apoi a papat si a bagat somn pana la 4...am observat ca distanta intre masa de seara si cea de dimineata e aproape intotdeauna de 8 ore.As vrea sa fac cumva ca ultima masa sa fie la 8, ca sa nu se trezeasca de 2 ori...
Are cineva pile la registrul comertului?S-a dus sotul sa faca recodificarea CAEN si fiind ultima zi cand se face fara bani prea multi cred ca e omor...ieri erau in jur de 500 de pers la ghisee.Ne-am lasat pe ultima suta de metri pt, ca a noastra contabila nu ne-a mai adus aminte
Bataie de cap si cu firma...de 2 ani nu mai are activitate, dar o tin pt. ca avem leasingul la masina pe ea...mai avem de platit 1 an si 3 luni si gataaaa.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
In mesajul anterior am mancat litere...se vede ca mi-e foameee.Merg sa pap ceva pana se trezeste de tot.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lauramiron spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra olivia - nu da ca doareeee Daaaa, ce dreptate ai, Alra. Asa s-a intamplat la mine, am ramas de la prima sarcina cu vreo 4kg in plus si acuma e intr-adevar foarte interesant de dat jos ![]() ![]() saptezecistelor, eu nu am nici un pic de empatie pentru voi ca si eu am iesit din spital la 69 si nu sunt din alea anorexicele (ca altfel nu ajungeam la 69 Pup you, mai, ambitioaso! Si cand m-oi mobiliza eu, atunci sa vezi ce interesant va ficu doi copii e usor (mai vorbim luni cel mai nasol moment al zilei mi se pare masa de seara (si inca acuma ii astept cu mancarea gata facuta): ne asezam la masa si incepe circul - laura tipa ca vrea aia sau ailalta, da papucii pe jos, ii ridic, da lingura pe jos, apoi inca un papuc, apoi vrea apa, apoi termina de mancat si vrea caca, apoi vrea desene, intre timp varsa paharul de apa cu suc pe masa, si tot asa. simultan incepe sa urle nicole care parca are un senzor "mami la masa", cu toate ca abia fusese alaptata sau i se daduse sticla. si ajung sa mananc cu nicole in brate in timp ce tati merge cu imbucatura in gura cu laura la baie sa faca caca. Hi, hi, hi....parca-ai descris din casa mea daca vreti la curte va invit la lucrarile de primavara - tuns iarba si imprastiat ingrasamant - plantat 65 pomisori gard viu - curatat piatra din jurul casei cu aparat cu presiune si solutie antimuschi - reparat usa de la casa de gradina cazuta din cauza umezelii - curatat ditamai lada de nisip in prezent cu mocirla cu iz dubios, apropo am luat azi jucariile de acolo si le-am bagat in apa firbinte cu clor - o fi suficient? ... veniti? Ma...io nu vin, ca am curtea mea, cu lucrarile ei de facut. Si e maareee rau, deci e de lucru, nu gluma ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Oti, e prima data cand aud de chestia asta
Dar cum pot sti sigur ca am acest spatiu iuntre muschi? Se poate diagnostica de catre medic sau o pot face singura?? Oricum, ma duc sa ma documentez. Mersi de raspuns
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Lauramiron, nu cred ca se poate scapa de burta de la un bb asa mare fara sport. Banuiesc ca ai si spatiul intre muschii verticali mare, se numeste Diastasis recti, stiu ca dupa Ana am gasit exercitii pe net pentru a apropia muschii si s-au vazut rezultatele in timp cu ele, abdomene, mers mult pe jos si am mai jucat fotbal in Norvegia Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Otiliav spune:
Neata!
Am trezit-o fortat sa pape la 7 ca ea iar dorma pluta de la 12:30 iar eu de la 4:30 o astept sa se trezeascaa, am grija ei ca as vrea sa dorm bustean si eu.
Sotul s-a dus cu Ana la gradi, sa vedem daca merge de azi sau luni.
Fetelor sub 50 de kg, vedeti ca eu deochi via internet
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Otiliav spune:
Vad ca n-a facut nimeni onorurile de dimineata, sa incerc eu.
pentru toate mamicile buimace, ceai de facut laptic pentru cine vrea sa cresca productia,
multa pentru fetele in jur de 40 de kg ca au sigur nevoie, iar pentru grasute ceva dietetic
(veniti cu idei).
Hanna!
Daria Alexandra!
Antonio Gabriel!
Tudor Stefan!
Vlad Stefan!
Mihnea!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
oceanborn spune:
Neata la slabute, "plinute"(ma incadrez si eu?haha, 60+) si la bebeii nostri mimunati!
Otilia, ceva dietetic?..un corn cu crema![]()
..nu ma pot abtine si gata! de slabit tot mai pierd cate 100g..de 2 zile nu mai am baterie la cantar deci pot manca linistita ca n-am mustrari de constiinta cand ma urc pe el..
Mersi de sfaturi fetelor !laptele se pare ca revine, dupa ce m-am plans ieri pe forum ca Thomas doarme cate 15 min , ieri am dormit amandoi 1 ora jumatate!!!! aseara ne-am culcat la 8! ne-am trezit de 2 ori azi noapte si dimineata desteptarea pe la 6 jum...asa ca tzitzi mele sunt pline asa cum ii plac la Piticaciune....
Galafor aici nu stiu daca este.. ce iau eu e destul de scump dar asta mi-a recomandat neonatologul la spital, pediatrul de familie si prietene care s-au confruntat cu problema asta.... ce mai conteaza daca ma ajuta la productie ..nu m-as fi gandit la inceput sa am nevoie de asa ceva la cum se prezenta productia..dar e clar oboseala isi spune cuvantul..
Amalia
pt Luca curajos la vaccin!
Olivia voi nu credeti ca luati toate gagicutele de pe forum??pai si noua ce ne mai ramane?si noi vrem gagiciiii!!promitem ca-n viitor o sa avem si par si zambetul n-o sa mai fie asa de stirb cum e acum!!![]()
![]()
Sotul vb si el de Giorgia(surioara lui Thomas![]()
![]()
) doar ca spre deosebire de voi el trebuie sa duca si sarcina![]()
![]()
..
Asa zic acum, inca ma apuca "contractiile" cand ma gandesc la nastere
, cred ca incetul cu incetul mi se sterge din memeorie tot greul din sarcina si raman doar momentele frumoase.
O zi frumoasa va doresc!!!
mami de Thomas
fluturasha23 spune:
Multumim Otiliav pentru
ca tare buna mai e!
Neatza la toata lumea!
Voi la cate luni faceti trecerea de la landou la partea sport a caruciorului?
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG
oceanborn spune:
Felicitari MariaK pt printesa!!!multa sanatate, mult lapte si nopti linistite fara colici va doresc!!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

mami de Thomas