*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 14
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay Neatza fetele....nu prea am chef de scris... Trebuie sa cumpar saltea pt patutulDianei..ce ma sfatuiti?de care? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Eu am de cocos. Acum in weekend vedem cum facem si noi sa montam patutul de lemn, ca pana acum a dormit in ala de calatorie, de la Graco.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Tudor Stefan baiatelul Dianei
Antonio baiatelul lui Mav 
Andy ma bag si eu la cura de ingrasat
ai vreo sugestie? eu am auzit ca sa mananci nuci cu struguri si cu paine
...asa am auzit...auzi tu zici ca inainte aveai 43 si era slaba rau pt 1,59...iti poti imagina cum arat eu la 41 de kg si 1,64? si mai rau 
Amalia 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
malinas spune:

Va rog sa ma credeti ca sunt o tipa destul de echilibrata, de cand sunt cu actualul sot nu ne-am certat ever, nu ma enervez si pace, nu ma iau de lume aiurea, nu ma supar inutil, etc...DAAAAAAAAAAARRRRR daca mai vorbiti mult de kg sub 50, de cure de ingrasat si alte alea o sa ma aveti pe constiinuta, ca fac o depresie de o sa ma stie tot bucurestiul. Va rog frumos sa aveti milade copilasul meu, sa nu ramana fara mama...pt niste amarate de kg.
Am ajuns sa ma urc pe cantar si de 3-4 ori pe zi, deci...asa nu se mai poate

Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
bertha spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Neatza gagici, Bertha uite cum am facut eu aluatul...eu mananc asa mai bio si nu folosesc amoniace, prafuri de copt... Ingrediente 400 gr. faina, 1 lingura ulei, 1 lingurita otet, 1 pahar apa calda, 1/2 lingurita sare, 100 gr.unt pentru foi. Umplutura: 1,5 kg mere , 150 gr zahar brun, coaja de lamiie, scortisoara Preparare Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa calduta care ai dizolvat sarea . Se aduce faina cite putin spre mijloc pina se formeaza aluatul. Apoi aluatul se presarata cu faina si se framinta cu mina, batind bine aluatul de masa. Cind este gata (coca taiata cu un cutit face basicute), se aseaza pe o farfurie calda si se acopera cu o cratita incalzita. Se lasa sa se odihneasca 30 minute. Se ia apoi bucata de aluat si se intinde intii cu sucitorul, apoi din miini pe tava bine unsa, in foaie subtire, cu grija sa nu se rupa. Se stropeste bine cu unt si apoi se pune umplutura. Se coace la foc iute pana se rumeneste. Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii ![]() |
Multumesc pt reteta!

Io-s tare de cap, asa ca te rog mult, lamureste-ma cu urmatoarele:
1. Zici ca trebui stropita foaia cu unt, inteleg ca acesta trebuie topit inainte, corect? Sau doar inmuiat bine si unsa foaia?
2. Trebuie neaparat intinsa foaia in tava? Nu se poate pe masa? Ca pe prima o intind, pun umplutura, o rulez, da' cu urmatoarele cum fac, nu mai e loc in tava?
Nu stiu daca ai inteles ceva, sunt obosita si gogoasa mea plange aiurea, pt prima data de la nastere ma simt obosita psihic, imi vine sa plec de nebuna pe strazi.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
lorellay spune:
Beiii..v-ati ticnit cu curele astea...pai ho ca abea ati nascut....asteptati si voi sa treaca un an...
Iza...Bella..pai tu ce vrei?Arati super...ce ingrasat iti trebuie?
Alina....cate kg ai?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
elilov3 spune:
neata fetele
buei voi ce facurati maiculita deschisarati cutia pandorei..nu se mai poate eu va zic inainte ziceam 'Doamne sa ma ingras si eu sa arat mai ca omul si eu'...na ca se rezolva si acuma nu imi place
deh cine sa ne mai inteleaga momentan merg dupa principiul frumoasa si grasa e 'purcica' noastra sa produca lapte
..apoi dupa ce nu o sa mai alaptez vad eu incotro fac..aveam 59 si 1.68/9 si momentan am 64 kg...mai si rad cred ca sanii cantaresc numai ei 2 kile
..lasa apoi na cine ma place ma place si asa adica Ion nu protesteaza, nu comenteaza ..i-am zis sa nu ma supere ce vrea sa numai alaptez copchilu ![]()
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Azi am fost si i-a facut mulaj pt orteze. A fost super cuminte...a ras tot timpul. Mamiseli, sper ca nu gresesc, dar parca tu ziceai ca voi ii puneti ghips. de ce nu incercat cu orteze? Sunt varianta moderna a ghipsului. costa 5 milioane, dar iti recuperezi banii de la casa de asigurari. Asa poti sa-i faci baie linistita lui bebe, sa-l mai lasi sa stea si cu piciorusele aerisite. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Astia nu stiu de orteze pe aici

Oricum noi suntem pe drumul cel bun, deja s-a imbunatatit vizibil situatia dar si avem 3 luni de gips. Cred ca mai avem max o luna si gata.Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
elilov3 spune:
mar..ysa mama presupun ca merge si cu branza placinta....si vb berthi 400g faina pt toate cele 3 rulouri? ca na merg acuma s afac reteta si sa stiu ce si cum 

bertha eu cred ca il voi intinde pe masa ca nu vad cum altfel ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Neatza gagici, Eu am niste zile cam naspa...de 3 zile in fiecare seara ma doare capul...cred ca am nevoie de odihna, mai mult decat atat Leyre a adormit la 11:30 si s-a trezit la 5:30,7:15,9:00...ce o fi cu ea? De 2 luni dormea toata noaptea...e rosie toata la gatut pe spate si burtica..am mancat niste somon afumat acum 3 sapt si tot nu ii trece..se extinde si am inceput sa ii dau Zyrtec, colac peste pupata cand s-a trezit la 7:15 am luat-o cu mine in pat si am lasat-o cu fata pe lenjeria noastra (de obicei puneam un prosopel de la ea)si i-au reaparut bubitzele ![]() ![]() .Are momente cand rade cu gura pana la urechi si momente cand plange de nu stiu care e cauza...cred ca ii e dor de tati? E posibil? Bertha uite cum am facut eu aluatul...eu mananc asa mai bio si nu folosesc amoniace, prafuri de copt... Ingrediente 400 gr. faina, 1 lingura ulei, 1 lingurita otet, 1 pahar apa calda, 1/2 lingurita sare, 100 gr.unt pentru foi. Umplutura: 1,5 kg mere , 150 gr zahar brun, coaja de lamiie, scortisoara Preparare Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa calduta care ai dizolvat sarea . Se aduce faina cite putin spre mijloc pina se formeaza aluatul. Apoi aluatul se presarata cu faina si se framinta cu mina, batind bine aluatul de masa. Cind este gata (coca taiata cu un cutit face basicute), se aseaza pe o farfurie calda si se acopera cu o cratita incalzita. Se lasa sa se odihneasca 30 minute. Se ia apoi bucata de aluat si se intinde intii cu sucitorul, apoi din miini pe tava bine unsa, in foaie subtire, cu grija sa nu se rupa. Se stropeste bine cu unt si apoi se pune umplutura. Se coace la foc iute pana se rumeneste. Olivia si noi ne gandim la bb2 al meu vroia chiar sa ne apucam de treaba dar i-am explicat ca tre sa mai asteptam si am ajuns la un consens...LA ANUL!!! Otilica mama vreau si eu plssssssssssss regimul lu` Bilica...imi place tipa! Mama da de ce trezesti cupchilu sa pape? Chiar nu ai somn? AAAaaaa...eu am descoperit o paine fara conservanti...f buna la gust integrala sau secara care tine super in frigider si o recomand http://www.hypermarketulonline.ro/Produse_alimentare/Toast_de_Secara_de_la_Bongrana_500gr/id-48bfa9115fca482039d3af524c7b7ac7.html Ramo m-am tot uitat in pozele voaste dar nu am vazut...ce landou aveti de puteti sa il duceti in mana? E poate port bebe? Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii ![]() |
Mar_ysa, de fapt da, e mai mult un port bebe, asta e carutul care-l am, dar pe rosu
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010020&brid=2
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lorellay spune:
Mamiseli, Bravegirl....eu acum vad..de ce vorbiti de proteze?Ce au bebeii?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]