Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
preety spune:
Buna fetelor.
Noi am luat scaunul asta de masa... http://www. ch ic b e b e.ro/ products/ 289-scaune_inalte/2591-lrossi_scaun_de_masa_boss.mbs dar n-am priceput inca cum se regleaza pe inaltime....
In rest pare ok... abia l-am montat!
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Hello! Am venit de la vaccin Se pare ca am un pui care arata ca de 1 an (asa ne-a spus dr.) 8,4 kg si 73 cm. La tabelul cu fetite, ultima intrare pentru 6 luni e de 72 cm cu 8,7 kg. Deci nu suntem grasute, doar mari! (asa, ca mami) Am si plans putin ca ne-a intepat in ambele picioruse, dar macar scapam pana la 1 an. Pfiu! Anca, arata ok scunul de la Primii Pasi, l-am vazut si in Carrefour. Eu dupa ce am studiat live mai multe scaune, m-am decis pentru Chicco Polly, pe care am dat 500 ron. Cam mult, dar o fata are mama. Aaa... si scaunul e cu imprimeu ce masini de curse (facem greva la roz) Storcator de fructe avem la fel si mie mi se pare mic, compact, usor de spalat (de-asta l-am si cumparat) Iar Carla e dementiala, dar cred ca stii deja! Eva, esti o norocoasa. Stii cat urasc spalatul biberoanelor? Yach! L-am vazut si pe Noah pe parchet As pune-o si eu pe Sofia pe jos dar stam la casa si e rece. Oricum am sa-i amenajez camera cu un covor gros unde sa se dastrabaleze cu jucariile ei Gaia, vad ca ti-au raspuns fetele. Eu am avut experiente placute cu Fan Curier. Dar de impachetat trebuie s-o faci tu, mai ales la obiete voluminoase. Plicuri au si ei, parca. Babymom, imi pare rau pentru pui Nici noi nu am dormit prea bine, dar macar a fost de la dintisori. Anamona, depinde si de mom. zilei. Cu pompa stau max 30' iar 100 ml scot cam in 10 min (muls simultan). Victoria, binecuvantata de Anna Sofia Poze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
felicitarii pt bobocica sanatoasa si maricica, sa creasca mare si sa fie vesela tot timpul
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
CosmyB. spune:
Preety scrie-l cu spatii ca altfel nu-l putem vedea
Joy are mama o fetita.. sta tare bine cu greutatea. Bine ca ati scapat de vaccin
Pozici
Mami super happy de Maya
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Hello! Am venit de la vaccin Se pare ca am un pui care arata ca de 1 an (asa ne-a spus dr.) 8,4 kg si 73 cm. La tabelul cu fetite, ultima intrare pentru 6 luni e de 72 cm cu 8,7 kg. Deci nu suntem grasute, doar mari! (asa, ca mami) Am si plans putin ca ne-a intepat in ambele picioruse, dar macar scapam pana la 1 an. Pfiu! Anca, arata ok scunul de la Primii Pasi, l-am vazut si in Carrefour. Eu dupa ce am studiat live mai multe scaune, m-am decis pentru Chicco Polly, pe care am dat 500 ron. Cam mult, dar o fata are mama. Aaa... si scaunul e cu imprimeu ce masini de curse (facem greva la roz) Storcator de fructe avem la fel si mie mi se pare mic, compact, usor de spalat (de-asta l-am si cumparat) Iar Carla e dementiala, dar cred ca stii deja! Eva, esti o norocoasa. Stii cat urasc spalatul biberoanelor? Yach! L-am vazut si pe Noah pe parchet As pune-o si eu pe Sofia pe jos dar stam la casa si e rece. Oricum am sa-i amenajez camera cu un covor gros unde sa se dastrabaleze cu jucariile ei Gaia, vad ca ti-au raspuns fetele. Eu am avut experiente placute cu Fan Curier. Dar de impachetat trebuie s-o faci tu, mai ales la obiete voluminoase. Plicuri au si ei, parca. Babymom, imi pare rau pentru pui Nici noi nu am dormit prea bine, dar macar a fost de la dintisori. Anamona, depinde si de mom. zilei. Cu pompa stau max 30' iar 100 ml scot cam in 10 min (muls simultan). Victoria, binecuvantata de Anna Sofia Poze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
felicitarii pt bobocica sanatoasa si maricica, sa creasca mare si sa fie vesela tot timpul
Asa creste Irina
clau_geo spune:
revin si eu cu o intrebare din urma dar la care nu am primit nici un mesaj, daca nu va suparati si aveti timp poate imi oferiti un sfat
Apropo de facut branzica in casa, voi faceti din laptele praf pe care iul dati sau din lapte de vaca din comert/tarani? si cum procedati, puneti lamaie, iaurt,, calciu lactic?
eu ii faceam din Nan cu 2-3 lingurite de iaurt si iesea tare bine, insa acum din HUMANA, chair daca fac tot cu iaurt nu iese la fel de legata si e un chin sa o scurg prin tifon. E adevrat ca e mai grasa si mai usor de incorporat in fructe sau iaurt insa mi-e greu sa o fac.
Asa creste Irina
anca81 spune:
Clau_geo, eu fac branza din lapte, i-am scris si lui Kllemi mai inainte cum o prepar - din 250 ml lapte (Zuzu) si 2 pastile de calciu lactic
E frumos scaunul.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Joy21 spune:
Clau_geo, Cosmy
Tocmai am papat si noi 50 ml supa (morcov, pastarnac, patrunjel la abur, pasate si diluate) din biberon, ca lingurita inteapa. Mofturici mica...
Am facut o mega-gaura in tetina, ca nu curgea deloc. Cu cutitu', nene...
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
claudinna spune:
hello!
am fost si noi la vaccin...la primul nici n-a bagat de seama, dar la al doilea a inceput sa planga cand i-a introdus serul...plangea de durere:(
am aflat cu ocazia asta ca tr sa repetam vaccinul facut in maternitate, ca nu avem semn pe mana...cred ca peste o luna.
acum, sper sa nu avem vreo problema de la vaccinul de azi. i-am bagat un paracetamol supozitor si e ok, n-a facut febra in astea cateva ore.
am primit o sticluta cu fier...pe care cica sa i-l dau zilnic, nu mai stiu cate picaturi, dar mi-a scris pe cutie, la 2 ore dupa masa. plus o sticulta vitamina D, cate 2 picaturi/zi, ca vigantolul. deocamdata mai am vigantol cam pt 2 luni, asha ca-i dau dupa ce termin.
care e treaba cu fierul? o sa intreb si pediatra, sa vedem ce zice...
am vazut filmuletul cu Carla, care mi se pare o minune de copil! e tare dulce si stie sa faca toate miscarile alea cu multa naturalete si gratie, ca o adevarata domnisoara. bravo, Carla!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
preety spune:
Clau eu nu fac (inca...) da iti spun ce mi-a zis o dadaca din parc (sunt 5 si eu le zic "clubul dadacelor" )... cica la juma de litru lapte UHT de 3,5% grasime (parca atata e), cand fierbe, pune 3 pastile calciu lactic si lasa pana se branzeste (se separa apa de branzica)... apoi strecoara prin tifonn si aia e... nu mai adauga nik.
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
preety spune:
Targul mi s-a parut extrem de scump... si nu prea am vazut ceva deosebit... cu toate astea am papat 1100 ron