Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Am venit de la vaccin Se pare ca am un pui care arata ca de 1 an (asa ne-a spus dr.) 8,4 kg si 73 cm. La tabelul cu fetite, ultima intrare pentru 6 luni e de 72 cm cu 8,7 kg. Deci nu suntem grasute, doar mari! (asa, ca mami)

Am si plans putin ca ne-a intepat in ambele picioruse, dar macar scapam pana la 1 an. Pfiu!

Anca, arata ok scunul de la Primii Pasi, l-am vazut si in Carrefour. Eu dupa ce am studiat live mai multe scaune, m-am decis pentru Chicco Polly, pe care am dat 500 ron. Cam mult, dar o fata are mama. Aaa... si scaunul e cu imprimeu ce masini de curse (facem greva la roz) Storcator de fructe avem la fel si mie mi se pare mic, compact, usor de spalat (de-asta l-am si cumparat) Iar Carla e dementiala, dar cred ca stii deja!

Eva, esti o norocoasa. Stii cat urasc spalatul biberoanelor? Yach! L-am vazut si pe Noah pe parchet As pune-o si eu pe Sofia pe jos dar stam la casa si e rece. Oricum am sa-i amenajez camera cu un covor gros unde sa se dastrabaleze cu jucariile ei

Gaia, vad ca ti-au raspuns fetele. Eu am avut experiente placute cu Fan Curier. Dar de impachetat trebuie s-o faci tu, mai ales la obiete voluminoase. Plicuri au si ei, parca.

Babymom, imi pare rau pentru pui Nici noi nu am dormit prea bine, dar macar a fost de la dintisori.

Anamona, depinde si de mom. zilei. Cu pompa stau max 30' iar 100 ml scot cam in 10 min (muls simultan).

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor hai sa va zic si voua: a venit dr. pe acasa sa ne spuna si noua ce sa incepem sa manacam si printre altele fiind supa, sucuri s.a.m.d. mia spus sa ii dau branza de vaci cu diferite fructe problema este cum se face aceasta branza de vaci: se pune laptele la fiert (chiar daca nu necesita fierbere, tot se pune vreo 15' la fiert) dupa care se adauga 2 past. de calciu lactic se lasa focul mic si se mai fierbe vreo 2', se lasa la scurs si se adauga diferite fructe.... nu mai inteleg nimic, voi faceti asa ceva?????

La multi ani piticilor nascuti intr-o zi de 26

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna fetelor hai sa va zic si voua: a venit dr. pe acasa sa ne spuna si noua ce sa incepem sa manacam si printre altele fiind supa, sucuri s.a.m.d. mia spus sa ii dau branza de vaci cu diferite fructe problema este cum se face aceasta branza de vaci: se pune laptele la fiert (chiar daca nu necesita fierbere, tot se pune vreo 15' la fiert) dupa care se adauga 2 past. de calciu lactic se lasa focul mic si se mai fierbe vreo 2', se lasa la scurs si se adauga diferite fructe.... nu mai inteleg nimic, voi faceti asa ceva?????

Da. Se numeste branza calcica, eu adaug din cand in cand 20-30 g in piureul de fructe.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Da. Se numeste branza calcica, eu adaug din cand in cand 20-30 g in piureul de fructe.

Piti mic se face mare

si chiar asa se prepara??? si cat dureaza prepararea ei??? eu sunt un pic mai praf si deaia te intreb, oricum mi se pare aiurea...

merci mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Kllemi, dar e foarte simplu. Eu pun 250 ml lapte la fiert, dupa ce da in clocot adaug 2 pastile de calciu lactic. Amestec sa se topeasca si mai las inca 5 minute, se va separa zarul de branza. O strecori si gata. Poti folosi si branza de vaca din comert. E bine sa-i dai fetitei din cand in cand si incepi progresiv cu o lingurita in prima zi adaugata in piureul de fructe, doua lingurite a doua zi, pana la 10 lingurite (aprox. 50 g).

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

ANCA merci mult, iar ca si fruct in afara de mar si banana ce mai pot sa ii dau????

de acum incep sa va terorizez, cu astfel de intrebari dr. mia zis sa nu ii dau cereale decat daca se mai trezeste noaptea,, in rest nu. ESTE NORMAL????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am venit din plimbari si tzushti pe forum cu piciu' atirnat:)
roxana(CD) imi pare rau de Mikul mic sa va faceti bine cit mai repede.
multa sanatate si celorlalti bolnaviori, puiuti de ada si babymom!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Anca mie dintre toate scaunele, accesibile si ca pret si calitate mi se pare acela de la Primii Pasi, l-am gasit si eu sub 3 mil pe un site. Eu la el m-am oprit si cel mai probabil o sa-l iau in viitorul apropiat.
Am mai ochit unul, putin mai scump: uite www.littlebaby.ro/111-scaun-masa-royal.html" target="_blank">aici undeva l-am gasit putin mai ieftin, dar nu mai stiu unde

Iar Carla e dementiala!!! Si auzi, cand iti mai spune doctorita ca are intarziate reflexele, arata-i de rog filmuletul sa vezi atunci ce mai zice?

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cat am alergat eu intre funduletul febril al lui Teo si gurita flamanda a lui Radu, si-am postat un articol despre puericultura pe blog si cateva poze... hopa ca ati scris o gramada de pagini!

Ange, imi pare rau ca n-ai rezolvat. Voi sa fiti sanatosi!

300, cum fu?!

pe toata lumea.

Laura, acum am vazut ca activezi la mamici 2002! Lucia e prietena mea. De cand eram mici-mici-mici. Doar ca ea tine minte tot ce faceam. Eu nu.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna ziua si de la noi!

va citim tot timpul, cu scrisul e mai greu

eva am copiat selectiile despre diersificare, multumim frumos

noi ne pregatim sa organizam cumatria, e abia peste 2 luni, dar oricum vreau s/o iau din timp. asa ca as vrea sa intreb fetele care au avut acel copacel in ghiveci pe post de marturie - e natural sau de plastic? si de unde l/ati luat ca eu nu gasesc decat intr/un singur loc si se dau multiplu de 4 buc

aaaa... si inca ceva: nushulica cat te/au costat ursitoarele? sunt de la luceafarul?

va pup ca tre sa preiau puiu

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput