Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare tuturor!

Ma gandeam si eu la Magic cup de la Avent, desi stiam ca Elena nu a vrut-o chiar daca ei ii placea biberonul. Ma gandeam ca poate Maria o accepta, ca de biberon nu vrea sa auda. DAr cred ca Lala are dreptate...o sa ne perfectionam cu lingurita si apoi cu paharul, iar mai tarziu probabil paiul.

Am tot vazut discutii despre scaunele de masa. Eu am primit de la socrii mei, pentru Elena, un scaun de masa de mobila din 2 piese(masuta+scaunel). LA inceput imi parea rau ca nu am avut ocazia sa imi aleg eu unul mai ergonomic cu spatarul ajustabil, cu roti etc... Privind in urma nu-i chiaar asa: acum Elena se joaca la masuta stand pe scaunel, iar pe Maria, deocamdata o pun in scoica sa ii dau supa. Cand va putea sa stea singura in fund o sa o pun in scaunul de masa...Elena ne da voie...ea e fetita mare si mananca la masa "de oameni mari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Sanatate multa bobocilor bolnaviori si mamicilor multa rabdare si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Paula si eu vreau sa ii iau lui Mihai jumper. O sa il arat si sotului, ca el va tb sa il monteze.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nerantula care era faza cu sexul bb lui? Care e perioada buna pt fata?

Fetelor vreau si eu un sfat. Ce aparat as putea sa iau pt dat burta jos (din astea care se tot vand pe tv)? Mentionez ca din cauza de pb cu coloana tocmai abdomenele imi sunt interzise apropae total, iar la un salon cu sauna, masaj am fost inainte de a ramane insarcinata vreo 5 luni cam de 2-3 ori pe saptamana si nicio miscare in greutate, doar ca m am relaxat.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Didididi, mie imi spunea ca are reflexele intarziate.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cocutica eu am 2 aparate unul special pt abdomen dar presupune sa faci abdomene.
Si al doilea cu benzi tremurici dar cred ca l-am folosit o data ca mi facea creierii varza si imi mai si venea sa vomit.
Amandoua poposesc impreuna acum in liniste...iar vacutza de mine tot papa si papa

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula sa mi zici si mie cum e cu sexul pt baiat si cum e cu sexul pt fata...suna interesant cum si in ce fel.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

la multe lunite sarbatoritilor:
andrey de andrey2008
Eva de andreutac
Alessandra de danucu
Edi & Robi (Hunii) de Lumi

Didididi, cumnata mea a fost la un salon unde a facut o chestie de dat jos burta se chema presoterapie parca, ii presa burta cu un aparat ceva, nu trebuia decat sa stea acolo, se pare ca a functionat foarte bine la ea

Anca mi se pare ok scaunul, eu am Polly si nu am folosit ever pozitia aia foarte inclinata, e ceva inutil, singura diferenta mi se pare faptul ca polly are pe spatar 2 huse moi si e mai confortabil, dar nu cred ca merita diferenta de bani

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri Anca, gaia, andy.p, baby boy,andy_galro.
Deci e bine sa fie mic dar si puternic... As vrea sa stoarca bine ca sa pot face suc de morcov dar sa si ramana un pic de pulpa, la mere spre ex.....hmmmm

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anca mie scaunul ala mi se pare ca are toate calitatile necesare. Eu zic "go for it!"

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput