Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Cam liniste azi pe aici..e vremea frumoasa....presupun ca bebei au iesit la plimbare... Si Raducu e cu bunicul la soare.

Eu cautam sa ma informez despre canitele cu cioc. Ce parere aveti de aceasta? http://www.chic be be.ro/products/293-canute/4350-tigex_cana_hopamitica_cu_adaptor_moale_170_ml.mbs - fara spatii

Aveti vreo recomandare? nu stiu de care sa iau

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CItesc si revin dupa amiaza

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ce-i cu atatia bebei bolnaviori ??? Imi pare tare rau .. Sper sa se faca toti bine repede de tot

Anca m-ai spart cu filmuletul asta. Mi se pare ca e asa mare si bine dezvoltata si energica Carla, zici ca ar bea numai Redbull in loc de lapte.
Si noi am incercat ciocul ala de la Avent, dar nu bea neam din el. Am zis ca daca ii vrea cu biberonul poate il "prostesc" asa. Ciuciu, ce el e prost ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragelor, azi s-a deschis ExpoBaby. Cine se baga? Eu parca m-as duce. In caz ca ajunge cineva noi suntem cu un carucior turquoise cu landou.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, cum vi se pare scaunul www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=4&c3=0&id=4&pid=112&vid=83&cp=&hash=46b6262fd4204c61602b6305413c935d" target="_blank">acesta? L-am gasit pe un site la 260 ron, mi se pare acceptabil, nu stiu de ce la chic bebe e 360 ron

Culorile mi se pare horror, dar ma rog...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, daca ai vedea-o cat e de mititica, mai ales fata de alti bebici de varsta ei. Dar energica este intr-adevar

Multumim tuturor pentru aprecieri

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

LA MULTI ANI EVA-MARIA
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa nu uiti de mine!!! Andrei

La multi ani si celorlalti bobocei nascuti intr-o zi de 26!!! Andrey de andrey2008, Alessandra de danucu, Eduard si Robert de luminita

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neat si de la noi!
Ada eu lucrez foarte bine cu cei de la Cargus...daca intri la ei pe site ai toate detaliile despre cum trimit pachete.
Nocom eu am un storcator de la Philips care este cam mare dar nu are foarte multe piese si il folosesc in fiecare zi....sper sa gasesti unul pe placul tau.
Anca e mortala Carla ...la varsta asta face atatea lucruri...bravo!!!intr-adevar fetele sunt mai rapide decat baietii...Andrei al meu e un lenes si nu face nimic...tipa de la gimnastica zice ca e ok...sper sa nu fie nimic in neregula cu el....in leg cu scaunul si noi avem cam tot ceva in genul acela si e foarte ok si tot 260 ron am dat pe el.

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Babymom - sanatate multa lui Dragos scumpul de el. Cum a reusit sa raceasca? Il Thea

Evaf - felicitari pentru inceputul promitator al diversificarii. Cu siguranta o sa accepte la fel de usor si crema de legume.:) Imi place tare mult sa te aud laudandu-ti puiutul, exprimi foarte multa dragoste care induce o stare generala de fericire pe aici :)

Anca - vazut Carla in action :) super tare :)
Ref la scaun, ai grija sa fie si solid, cel mai bine ar fi sa il vizualizezi in magazin inainte de a il cumpara.

CD - imi pare tare rau de puiutul tau, sanatate sa treaca infectia repede. Cat despre anorexie, mi se pare un diagnostic cam ciudat la un bebe asa mic.

Joy mercic de raspunsul cu pompa - in cat timp scoti 100ml?
Mimihoo - am citit cu MUlga :) ca e foarte tare scris e de la sine inteles, ce vreau sa te intreb e despre ce pompa e vorba si cum ii faci reglajele (cicluri pe minut, putere de suctiune/aspiratie)?

Acum fug la inca o runda de scos copil afara in curte, doar asa pot sa o mai adorm, iar eu sa apuc sa citesc din The Baby Book :) revin mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ce de bebici miscatori. V ati ars fetelor cu ei,o iau la picior .

Imi pare rau de puiutii bolnavi. Sanatate pt ei si rabdare pt mame!

Anca nu tie iti zicea pediatrul ca e un pic intarziata motoriu? Legat de scaun, pare ok. Eu i am luat astazi un chicco polly din expo la 470 ron; pare ok si ce ai tu; oricum scumpute lucrurile pe acolo sau eu care am primit pana acum hainute in procent de 99%, nu stiu preturile .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput