Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Claudinna si Carlei ii dau fier, 2 pic/zi. Razvanelul scump si curajos.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

clau_geo, klemmi, branzica de vaca eu o fac asa:
o ceasca de lapte 3.5% dorna, milli, zuzu sau 365 UHT (cam 250ml) pusa la fiert; cand da in clocot (imediat ce incepe sa bolboroseasca) picuri lamaie (cam o lingurita mica mica).
Si opresti focul. O lasi putin si o treci prin tifon.
Acelasi efect daca la 250ml lapte pui 2 pastile zdrobite Ca lactic.
Uneori puneam si pastilele, dar de la inceput cu laptele, ca sa fie mai mult calciu acolo, si cand fierbea tot lamaia pt branzit.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai Preety draga, fa-ne si noua un summary, please!

In gasca de dadace e si o tipa Doina cu baietel Victor, de varsta lui Teo?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So eu am o migrena de zile mari

Am fost dupa Andy la gradi..ne pregatim de serbarea de 8 MArtie..stiu aproape toata surpriza..nu l-am tras de limba mi-a spus singur.e asa de dragutz

Ada ce ma bucur ca o cunosti pe Lucia,macar tu esti mai aproape

Claudinnaam pe Razvanel cel curajos si tin pumnii sa treceti cu bine ,fara reactii adverse.

Joy bine ca ati trecut de vaccin.Stati ff bine la greutate si inaltime,bravo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Clau_geo, eu fac branza din lapte, i-am scris si lui Kllemi mai inainte cum o prepar - din 250 ml lapte (Zuzu) si 2 pastile de calciu lactic

E frumos scaunul.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

saru-mana frumos, cred ca zilele urmatoare o incerc si eu cu lapte din comert

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

HAI HELLO!!!!
Sunt in urma cu cititul, dar pt ca am vazut ca Nocom intreaba de Aptamil, sa-i raspund si eu (daca nu e prea tarziu)

Si eu am trecut-o pe Elena de pe Humana pe Aptamil - facea mofturi la mancare. Bineinteles la recomandarea medicului. Mi-a spus ca e mai bun din cauza imunofortisului pe care il contine.
Acum face si la Aptamil mofturi. Singura modificare vizibila e ca de la 1 scaun pe zi am ajuns la 3. Acum 2-3.
Aaaa si un dezavantaj- e un pic mai dulce decat Humana si la cateva zile dupa ce am inceput cu Aptamil mi-a refuzat tzatza (reuseam si eu sa-i dau 10-20 ml la fiecare masa)

Si ca pret eu il iau din Kaufland cu 51,74 cutia de 800 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anca sa ii zici pediatrei ca e dusa. Asa arata un copil cu reflexe intarziate? Vb fetelor du i filuletul sa il vada.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ada nush cum le cheama da aflu maine...
Am luat:
- scaun masa;
- un fel de steamer (prepara legume la abur, le mixeaza, incalzeste bibe sau hrana, sterilizeaza) si... e portabil... adik mic!
- o salopeta blugi cu bluzita;
- 3 body cu maneca scurta;
- un set castronase papa cu lingurita;
- 2 inele de dentitie cu lichid;
- servetele de la mustela;
- 2 cutii humana 1 (43 ron / cutia de 800 gr);
- 3 babetele cu manecuta
... si... cam atat.

Nu am gasit stand-ul cu wrap-uri da pp ca n-am cautat io bine...

didididi ce-i dai bebelului contra reflux?

claudinna razvanel... sa treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumim fetelor!
branza calcica: eu am retea de la Ada si adaug la sfarsit si o lingurita zeama de lamaie. deci 250 ml lapte UHT 3,5, 2 patile calciu lactic, de la inceput...cand da in clocot pun zeama de lamaie, il las putin, apoi il strecor in strecuratoare.

Monica, parca azi trebuia sa mergi al eco, nu?? te asteptam cu vesti bune!

Joy, bravos! ai o fetita durdulie si dragalasha!
cat desptre lingurita care intzeapa...si la noi e cam la fel...azi a mancat piureul de legume de la mine de pe degete...deci continutul ii place, lingurita a devenit sperietoare, desi dimineata a papat bine piureul de fructe...deh, mofturi!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anca, ti-am vazut plimbareata. Sa-ti traiasca; e superba.

Canuta de la Avent am avut si noi la Alice si nici ea n-a vrut din ea. Nu-i de vina cana; asa-i copilul. Spunea mai inainte Gaia cred ca a cumparat f multe chestii la primul copil pe care nu le-a folosit.

Nocom, cred ca e bine sa-l cureti usor. Eu am avut doua din comert si pana la urma mi-am cumparat unul de la teleshopping. Vazusem la cineva si-mi placuse. Am dat cam 500 ron pe el dar merita. Eu nu prea cred in reclamele lor, dar asta face banii. Insa daca vrei pt numai copil, parerea mea e ca nu prea merita sa iei ditamai storcatorul ca sa storci un mar. Mai mult spei la el. Mai bine ia unul manual pt citrice, iar pt celelalte fructe poti fol razatoarea. Noi l-am luat pt noi ca bem zilnic cam un litru jumate de suc, insa la copil am facut f rar in el.

Nerantula, sa fie cum vrei tu!

Clau Geo, nu as sfatui pe nimeni sa cumpere lapte de la tarani si sa dea lui bb. Sub nici o forma. Nu vreau sa te sperii, insa exista o boala a vacilor care se numeste leucoza si care se crede (nu s-a demonstrat inca) ca ar provoca leucemie la om, cei mai sensibili fiind ca de obicei copiii. De obicei statul testeaza animalele gratuit, insa taranii le ascund pt ca daca ies pozitiv li se iau animalele; sunt deszpagubiti cu sume rezonabile, insa stiti voi cum sunt oamenii de la tara. Firmele mari de procesare testeaza laptele, il pasteurizeaza, etc. Tu nu poti sa-l fierbi acasa cum il fierb ei in timpul procesarii. Eu i-am dat lui Alice branza Fagaras de la Napolact. Asta e cu smantana; eu asa i-am dat-o. Se gaseste si simpla de la alte fabrici, ideea e sa cauti ceva pasteurizat.

Dididi, eu folosesc un stepper ca tot asa am probleme cu spatele. Mie mi se pare ca functioneaza. Ar fi si cazul ca trebuie sa dau jos 30 kg.

Eu sunt de azi matusica unui bebelus adorabil de uratel. A nascut cumnata mea; trebuia sa nasca pe 11.04 dar dumnealui a ales sa vina mai devreme. Are 2700 grame si o pofta de mancare cum nu s-a mai vazut. Deocamdata n-a dat ochii cu matusa si nici cu verisoarele din motive de viroze. Ne-am vazut doar in poze.

Mergi la inceput