Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

offf imi pare rau Babymom..sper sa doarma azi..sa va odihniti cu toti si sa treaca mucisorii

Noi am papat primele lingurite..daca au fost 2 .. cu suc de morcov.. Nu i-a placut in mod deosebit...mai ia sa gust si eu sa vad cum e..dulceag asa...nu mi-a placut in mod deosebit...il inteleg

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, imi pare rau

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Eu sunt in a 7-a zi de intarziere, maine fac testul!
Am fost la vizionare la babyspa, de vineri incepem si noi hidromasajul, abia astept! Apoi, de la 6 luni, intram in piscina mare!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ancule ce fetiza activa ai.Bea activel?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Buna dimineata si de la mine!

Azi trebuie:
- sa fac curat si zuza sa stea adormita cat fac eu curat (nu pot da cu aspiratorul)
- sa merg la serviciu - nu-i decat langa romexpo iar eu stau pe gurgiului si n-am masina (nu ma lasa nimni s-o folosesc aa ca deh )
- sa merg la dpc sector 4 sa-mi las dosarul de cic. Mie mi-au scris pe adeverinta persioada de cotizare pana pe 13.02.2009 si aia acolo voiau 10.10.2008. Daca mai bag multe emoticoane cu alccol cred ca ma imbat :)).

Pe tati l-am trimis cu frate-miu s-o ia pe socrella ca costa mult sa mergi cu microbuzul pana l bucuresti si mai bine latesc eu benzina 2 milioane decat sa mai aud justificari si de-astea . Ma rog ea si-a socotit drumul din braila la valcea pt 2 persoane. De parca botez se face de 5 ori pe an si e musai sa vii. LA un moment dat imi sugerase sa fac asa "sa fie fata boteata" pe-aici pe udneva de parca e mai simplu sa mut 20 de persoane (familia mea) in bucuresti decat 2 persoane (fam lor) in valcea. Unde e emoticonul ala care da din mana?

Sa nu mai zic ca barbatu-meu pare ca are o mare jena sa vorbeasca cu fetele de la hr, de parca nu stiu ce l-as trimite sa faca. Ieri cand i-am zis ca e gresit voiams a vin intr-acolo si repede el: "da atunci vorbesti tu cu ele da?". Ce-o fi asa o mare greutate nu stiiiiu. Ar trebui sa inventez niste nevoi birocratice, imi puteti da vreo idee? Sa-l trimit la inspectoratuld e munca sa-mi ia dde-acolo vreo adeverinta de care n-am nevoie... sau ceva orice sa mai dea si el nas cu adevarata birocratie? Hm, am o amica lucrand la un for oficial la relatii cu publicul, il trimit la ea si o rog sa-l frece, ce parere aveti? Mwahahaaaaa.... I'm evil.

Ce bine ca sunteti aici, acum sunt bine si zambesc, am scapat de ce ma rodea dimineata asta. Scuzati ceasaful, e pentru o cauza nobila.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

si eu ma plangeam ca am multe de facut , bravo tie daca reusesti sa treci cu bine peste toate

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

clau_geo incerca asa...dupa ce pui serul fiziologic lasa un minut sa se umezeasca ^bine caile..si pe urma cu un betisor de urechi mici, iei o data ce se lipeste , si cu capul celalat care este mai uscat se ia ce ramane.La mine functioneaza intodeauna.Deci iti trebuie un betzisor de nara.Sau alta varianta, pune serul, lasa minutul si incearca cu batista bebelusului.
IMPORTANAT: A SE TINE BINE MAINILE BB ULUI CA TI POATE DA PESTE BETZISOARE CAND LE MANEVREZI

hope it helps

kole mami de Karinutza(14.10.2008)

tks, o sa incerc si varianta cu betisorul ,cat despre manute, cunosc modelul ca a mea imi da la palme de zici ca fac numai prostii toata ziua

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Vad ca boboceii nostri s-au solidarizat - parca s-au inteles sa se imbolnaveasca deodata. Sper ca toate care aveti probleme de sanatate cu puii vostrii sa treceti cat mai repede peste episod.

Anca, e dulce foc Carla! Tare mi-e draga cand o vad ce tumbe stie sa faca!

Va pup si incerc sa fur un puiut de somn, ca acum vad ca si Dragos doarme. Cat l-o tine somnul...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neata, mi-e somn si mie la 5.30am hranit puiul (am profitat ca era semiadormit si asa am reusit sa-i dau 150ml)
Masa de la 10 s-a dus la gunoi (mar+banana+yakk pentru Robi) nici marul simplu n-a avut succes, iar laptele 20 ml

De cateva zile incepe sa planga tare tare in somn si mai are o chestie, pe care trebuie sa o spun la dr neaparat, tremura tare cand vrea/nu vrea ceva sau cand vede ca ii dau o jucarie/vreau sa-l iau in brate, deci tremura de bucurie si nervi si nu-mi place deloc

babymom, ada sa fie bine puii
feli, pentru papacios, sa iasa mai repededitzocii sa nu mai supere baiatul

anca ma bucur tare ca sportiva Carla a inceput sa pape mai bine, mie mi-a dat multivitamine din plante....inca nu le-am luat sper sa fie bune

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Eva, ma bucur mult ca Luca accepta lingurita, e un pas mare, felicitari

Neatza everyone!

Anca, eu nu imi revin din euforia pe care o traiesc de cand am aflat ca sunt gravi. Sarcina perfecta fara greturi, nastere naturala fara probleme, apoi bebe necolicos, papacios de san, lapte slava Domnului am garla si acum la 6 luni, Noah este cel mai zambaret copil pe care l-am vazut vreodata, rade din orice din sculare in culcare( se trezeste razandm, ma ia in brate, imi pune mainile pe dupa gat dimineata, bucuros ca ma vede, ce sa zic, e ireal de frumos), nu a regurgitat niciodata, nu il pun la ragait ca o face singur in timp ce papa, a avut Doamne Doamne grija de noi. Dar grija, nu asa. Nu a avut niciodata mucisori, febra, diaree sau mai stiu eu. Acum vad ca pasul cu lingurita de ceai l-a depasit asa natural, a venit de la sine, fara efort din partea mea.
Ai un ginere, nu o sa iti faca nicio problema. O sa iti umple viata numai de raseteDoamne ajuta in continuare.

Vroiam sa va zic ca am scapat si noi de portiunile uscate de pe piele pe care le aveam de o luna asa. Eu v-am zis ca nu e dermatita atopica ci piele uscata ca a mea. La baita nu i-am mai facut spuma, l-am spalat tot cu gelul Nivea dar mai putin cantitativ si am mutat masajul dupa baita. Cu ce l-am masat? Cu un strat de vitamina A uleioasa de la farmacie si apoi cu inca un strat de crema de galbenele, aceea de care va ziceam, galbenele + lanolina+ vaselina, adica bio 100%. Si au disparut portiuniule uscate Natural.

Carla, pupam fetita energica si scumpa

Nerantula, si asa vrei bb2 repede... tinem pumnii sa fie oricum ai vrea tu...
La mine nema rushi asa ca...no stress, desi noi suntem precauti

Ati vazut ce vreme supeeerba. Alt moral!!!! Si maine tati e in concediu, week-end prelungit!!!!!!!!

pupici

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput