Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Salutari! Ada, toate serviciile de curierat rapid sunt door to door, vin si iti ridica coletul de acasa. Eu lucrez bine cu Fan Courier si Cargus. Poti intra pe site-urile lor, cred ca au un calculator on line in functie de greutate, distanta etc. Nu cred insa ca ambaleaza ei. Imi pare rau pentru bolnaviori Eva, ma bucur mult ca Luca accepta lingurita, e un pas mare, felicitari Babymom, sper ca Dragos e mai bine. Clau_geo, nu aspira niciodata nasucul pe uscat, poti sa-i ranesti mucoasa nazala. CD27, saracul Mik, imi pare asa de rau pentru voi. Si Carla a avut anorexie, ma rog in termeni clasici - lipsa poftei de mancare. Eu i-am dat un complex de B-uri si si-a mai revenit. E o perioada mai proasta poate si sper din tot sufletul sa treaca cat mai curand. Multi Am avut o noapte linistita, cu trezit la 6.30. Acum Carla a papat 125 g de para cu cereale. Tare cumintica e . Numai la lapte facem insa niste crize monstru, iar apoi cand vede ca e papa bun bea tot. Ce-o fi in capsorul ei... Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Niciodata nu o fac pe uscat ca stiu ca se irita mucoasa, mereu ii pun ser fiziologic si marimer spray. Totusi nu iese cine stie ce din nasuc si dupa tot fornaie
apropo, copii vostri sunt interesati de reclama aceea cu "mainile tale trebuie sa protejeze, nu sa pedepseasca"? ca a mea nu mai clipeste cand o vede
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
anca81 spune:
Clau, scuze atunci, am inteles eu gresit . cele 2 frumoase.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
foarte tareeee, cat imi place, se vede ca e mai maricica ca isi coordoneaza miscarile mai bine
abia astept sa faca si a mea asa
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
Nocom spune:
Neata si de la noi
Multi pupici pentru puiutii bolnaviori!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
nikolici spune:
clau geo eu raman tampita ca in poza la reclama aia....ma fascineaza copilul mergaretz.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
Ramo tin pumnii sa rezolvi astazi, ametite rau fetele noastre de la HR eu am avut mare noroc ca si-a luat sotzu liber si ne-a dus cu masina peste tot. De soztul tau ce sa zic, cunosc specimenul l-am rugat pe al meu sa mearga el si stau eu in masina ca eram in contra timp si nu imi permiteam sa stau la povesti si nici sa le dau cu flit colegilor, n-a vrut ca poate il manca cineva
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Multi ici bbilor bolnaviori si mamicilor multe
Noi suntem pregatiti pt diversificare...am fost ieri la shopping, am luat scaun de masa, castronele, lingurite, bavetele, periute de dinti,cereale(cu care incepem)...So, duminica, de martisor e ziua cea mare...abia astept!! Sunt convinsa ca totul va fi bine!
La aproape 6 luni Lucas are 8450g si 70cm.
Progrese :se deplaseaza incet; se rastoarna si scoate mana de sub el cu usurinta.
Regrese : nu mai zice nici "mama" nici "tata" scoate tot felul de sunete dar...
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
anca81 spune:
Bitza, ce scaun de masa ati ales?
Eu sunt in dubiu rau de tot cu scaunul de masa, asta pentru ca momentan nu-mi permit sa dau 600 ron pe unul si nici n-as vrea sa arunc banii pe functii pe care nu le folosesc - de exemplu, inclinarea spatarului pana la orizontala. Asa ca sunt in cautarea scaunelului ideal. Deocamdata ii dau Carlei sa pape in scoica, ceea ce nu pot spune ca-mi displace. Dar totusi, avem nevoie de un scaun. Idei?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
tzitziri spune:
CD si Babymom, imi pare rau ca aveti probleme cu puiutii..sper sa se rezolve cat mai repede si sa revina buna-dispozitie!
Fetele care ati inceput diversificarea: pentru mancarea bebeilor aveti 'ustensile' separate in bucatarie?Adica tot ce tine de mancarea lui bebe faceti in cratite/oale noi si special pentru mancarea lui? Nu vorbesc aici de tacamuri, farfurii, canite.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
Fete am pus si noi pozici noi...pentru cine mai doreste cine mai pofteste sa ne vada.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)