Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Tzitziri, eu n-am cumparat oale noi pentru Carla insa am o craticioara mica in care ii prepar branza si ii mai fac ceai din cand in cand si o folosesc numai pentru ea. Eu mancare ii fac in steamer.
am uitat sa va spun - canita Magic Cup de la Avent - big failure. Carla nu trage din ea neam, o roade doar. Poate mai incolo.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Nocom spune:
Am si eu o intrebare
Tre sa cumpar storcator de fructe pt pitzi si nu stiu ce e mai important sa caut?? Puterea lui, capacitatea sau ce???
MULTUMESC
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata! Eu sunt in a 7-a zi de intarziere, maine fac testul! Am fost la vizionare la babyspa, de vineri incepem si noi hidromasajul, abia astept! Apoi, de la 6 luni, intram in piscina mare! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
hei, bravoo, asteptam vestea cea mare
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Bitza, ce scaun de masa ati ales? Eu sunt in dubiu rau de tot cu scaunul de masa, asta pentru ca momentan nu-mi permit sa dau 600 ron pe unul si nici n-as vrea sa arunc banii pe functii pe care nu le folosesc - de exemplu, inclinarea spatarului pana la orizontala. Asa ca sunt in cautarea scaunelului ideal. Deocamdata ii dau Carlei sa pape in scoica, ceea ce nu pot spune ca-mi displace. Dar totusi, avem nevoie de un scaun. Idei? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Am luat Primii pasi http://www. chic bebe .ro/products/289-scaune_inalte/1656-primii_pasi_scaun_de_masa_cu_jucarie_electronica.mbs plus ca in Carrefour e la reducere, e 290 lei!!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Neatza everyone! Anca, eu nu imi revin din euforia pe care o traiesc de cand am aflat ca sunt gravi. Sarcina perfecta fara greturi, nastere naturala fara probleme, apoi bebe necolicos, papacios de san, lapte slava Domnului am garla si acum la 6 luni, Noah este cel mai zambaret copil pe care l-am vazut vreodata, rade din orice din sculare in culcare( se trezeste razandm, ma ia in brate, imi pune mainile pe dupa gat dimineata, bucuros ca ma vede, ce sa zic, e ireal de frumos), nu a regurgitat niciodata, nu il pun la ragait ca o face singur in timp ce papa, a avut Doamne Doamne grija de noi. Dar grija, nu asa. Nu a avut niciodata mucisori, febra, diaree sau mai stiu eu. Acum vad ca pasul cu lingurita de ceai l-a depasit asa natural, a venit de la sine, fara efort din partea mea. Ai un ginere, nu o sa iti faca nicio problema. O sa iti umple viata numai de raseteDoamne ajuta in continuare. Vroiam sa va zic ca am scapat si noi de portiunile uscate de pe piele pe care le aveam de o luna asa. Eu v-am zis ca nu e dermatita atopica ci piele uscata ca a mea. La baita nu i-am mai facut spuma, l-am spalat tot cu gelul Nivea dar mai putin cantitativ si am mutat masajul dupa baita. Cu ce l-am masat? Cu un strat de vitamina A uleioasa de la farmacie si apoi cu inca un strat de crema de galbenele, aceea de care va ziceam, galbenele + lanolina+ vaselina, adica bio 100%. Si au disparut portiuniule uscate Natural. Carla, pupam fetita energica si scumpa Nerantula, si asa vrei bb2 repede... tinem pumnii sa fie oricum ai vrea tu... La mine nema rushi asa ca...no stress, desi noi suntem precauti Ati vazut ce vreme supeeerba. Alt moral!!!! Si maine tati e in concediu, week-end prelungit!!!!!!!! pupici Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Felicitari Eva pt scapat de cojite
Asa creste Irina
anca81 spune:
Nocom, eu il am pe www.moulinex.com/products/breakfast/juice-makers/vitae.htm" target="_blank">acesta. Super mic, practic si usor de curatat. Si stoarce bine, pulpa ramane destul de fina, o pot adauga linistita in piure. E in jur de 150 ron.
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
Anca, scaun de masa. In rezumat, eu vad 3 variante posibile (but this is only me...):
1) super scaun, cu toate functiile mult descrise; se lasa pe spate, are roti, nu se poate rasturna nici daca da taifunul, se demonteaza usor si se spala toate partile pe care se poate depune mancare (curele, huse, masuta etc), este reglabil si pe inaltime si se poate detasa masuta a.i. sa fie folosit la masa la care mananca parintii.
Asa ceva costa intre 300 si 700ron, de la Primii Pasi la Chico-Polly si Peg-Perego. Eu am asa ceva, de la Mothercare, am fost foarte multumita de el. Sotul nu, pt ca e mare si greu si ocupa loc, desi se strange rezonabil, zic eu. Dar cum spuneam, Teo adormea frecvent dupa masa in el.
2) scaun asemanator ca forma cu cel de mai sus, DAR, mult mai usor, fara reglaje, fara masuta detasabila si mult mai ieftin, de la 120 la 400ron, in functie de brand, materiale si piticii producatorului.
Am si asa unul, il tin la mama pentru cand sta Teo la ea. Se pliaza mai ceva ca o masa de calcat.
3) scaun "de voiaj", adica se strange, pliaza, il iei pe umar sau in geanta si bye-bye. Am si asa, este ca o gentuta, il caram dupa noi pe la restaurante. Am primit inca unul, asemanator la botezul lui Radu, deci 2 copii, 2 scaune de carat cu noi la restaurant... au 1kg amandoua si ocupa loc cat poseta mea in zile bune.
Still, tot din categoria asta am vazut asa ceva: www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1964&c_id=17&cf_id=160" target="_blank">este si portabil, si usor, nici nu ocupa loc si-ti ofera si placerea de a sta la masa cu bebele tau. So.... acu alege!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
Apropo de facut branzica in casa, voi faceti din laptele praf pe care iul dati sau din lapte de vaca din comert/tarani? si cum procedati, puneti lamaie, iaurt,, calciu lactic?
eu ii faceam din Nan cu 2-3 lingurite de iaurt si iesea tare bine, insa acum din HUMANA, chair daca fac tot cu iaurt nu iese la fel de legata si e un chin sa o scurg prin tifon. E adevrat ca e mai grasa si mai usor de incorporat in fructe sau iaurt insa mi-e greu sa o fac.
Asa creste Irina
nikolici spune:
nerantula am emotzii pt mine si de acum si pt.
Ai vreun simptom ceva( fara a se pune ca nu te au vizitat ruhii???Eu de ceva zile imi vine sa vomit, imi e foamee dar rau de zici ca lesin in momentul ala si sunt f.f. obosita.Anway iti tzin pumnii ca stiu ca ti doresti.
Maine bem sampanie...I KNOW IT...I FEEL IT
PS. As face si eu un test dar nu dau nene 400 ron in banii nostrii pe testul lor elvetian, asa mai maresc suspansul pana sambata sau pana duminica asa sa i fierb pe ai mei bine
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
anca81 spune:
Ada, multumesc mult pentru raspuns. Oare de ce te iubesc eu asa de mult
Scaun atasabil avem, am primit la botezul Carlei dar nu am cum sa-l folosesc acum, cum ii dau sa manance peste masa ? Si in plus noi avem masa din sticla, cu blatul foarte gros si nu pot sa-l prind. De fapt ar trebui sa desfac masa, e pliata ... ma rog, e complicat.
Ma gandesc la varianta de mijloc
Piti mic se face mare