Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Inainte de a pleca, rapid cateva poze de ieri, sa ne vedeti noul membru al familiei: poze de Martisor
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Hello!
Noki multumesc de raspuns! N-avem sanse la gradinita voastra...
Poate gasesc tot ceva de stat, dar de data asta vreau sa caut in zona Universitatii. Daca vreuna din voi stie vreo gradinita de stat buna in zona asta, va rog sa-mi spuna si mie!
Martisoare azi am dat de mai multe feluri, la educatoare, directoare si asistenta medicala niste seturi de brosa, inelus si cercei, la personalul care ajuta la ingrijirea piticilor martisoare simple... De 8 Martie am cumparat deja pachetele cadou, formate din diverse combinatii de parfum, gel de dus, lapte de corp, spray etc. Chestii din astea. Cate doua produse in pachet, combinate in functie de "pozitie". Pentru ingrijitoare n-am pregatit nimic, probabil ca lor le voi lua cate o cutie de bomboane!
miri__b spune:
Noki m-am emotionat si eu cand am vazut pozele.Si maica-mea a fost impresionata cand i-a dat D martisor.Tac-su nu a conceput nimic deosebit
Feli chiar suntem prea mari ptr BE, scrie ca sunt ptr copii de pana la 5 ani, dar dupa 2 ani oferta e saraca.Dar balamuc... ca de obicei. nici urma de criza.
Gandacel mi se par cam multe cadourile de gradi.Poate in sfarsit m-a tras Sorin dupa el cu zgarcenia.
catutza spune:
Anca ,
mare dreptate ai , timpul nu ma face sa il uit pe tata...parca mai mult imi amintesc de el.
Cel mai rau ma durut aseara cand Bia vorbea cu mama la telefon si a intrebat "bunu Gica ce face?" mama a spus sa nu o cert, ea se bucura ca si-l aminteste si ca nu il uita.
Pana la urma am vorbit cu Bia, i-am spus ca plang (nu pentru ca sunt suparata pe ea cum credea ea) , plang pentru ca tatal meu a plecat sus la ingerasi si ca nu o sa il mai vad niciodata si ca nu o sa ii mai pot vorbi.Sper sa inteleaga cat de cat.
Noki , foarte dulce Sarah mai ales in poza in care primeste zambila si poneiul.
Roxana , eu la gradi am luat pentru azi doar martisoare iar pentru 8 martie o cafea mare si un colier de margele de la meli melo pentru educatoare, pentru ingrijitoare : ciocolata, cafea la plic si o cutie de santal iar pentru asistente o cafea si iar ciocolata-cutie.
Eu zic ca e suficient....
Voi mergeti iar la gradi? cum se mai simte Alexia?
Meems , te
si merci mult
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
inca odata multumesc ca-mi sunteti alaturi, eu nu am mai avut putere sa scriu, dar se pare ca tata a murit din vina medicilor. Pe certificatul de deces scrie clar supradoza de medicamente!!!!
astea ai fost administrate de doctori duminica noaptea cand a ajuns la spital. El acasa a facut accident vascular iar la spital i-au dat ceva pentru diluarea sangelui....si in loc sa aiba concentratie 3 a avut 13 a facut hemoragie interna si a decedat
snu intru in detalii pe forum, dar si-au dat seama cei de la morga-la inbalsamare ca inca sangera la 24h de cand decedase 
asteptam rezultatul autopsiei, ca procuratura a luat cunostinta de acest caz.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Of, Cata draga, sa iti dea Dumnezeu putere si sa-ti aline durerea!
Te imbratisez cu mult drag!
Noki, foarte frumoase pozele voastre!
Saralina e o dulceata!
In seara asta am primit un complimet ... a venit unul dintre vecini, un baietel de 5 anisori in vizita la Dariuca cu martisoare, iar eu tocmai ii pregateam sandwich-uri piticaniei asa ca l-am servit si pe el, iar replica lui nevinovata a fost "cred ca puteti sa va faceti bucatareasa, pentru ca faceti sandwich-uri foarte bune!"
Deci ... m-am scos!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
lavi02 spune:
Aoleu catutza 
![]()
![]()
...
Azi Nati mi-a zis ca ii e dor de bunicu' (i-a zis pe nume, e vorba de tata meu) asa ca ne vom uita la niste poze cu el vesele, de prin vacante.![]()
Eu am dus vineri martisoare si cate o zambiluta la educatoare. De 8 martie am luat cate o cutie de cioco Mon Cheri (mie imi plac mult, sper ca si lor) si un borcan de ness pt tot personalul, iar pt educatoare aceleasi bomboane + un set de cosmetice de care zicea Gandacel. Educatoarelor le voi lua si un buchet de flori, pt restul personalului nu, ca nu stiu cand/cum le prind, sa nu raman cu florile nedate.
camelia 
te-ai scos pe criza asta!
felicia74 spune:
Noki ba da
, am facut gresala de a muta orhideea in alt vas mai mare, dar am pastrat si solul ei, adica niste lemn tocat. Dar l-am completat cu pamant, of, si e si inflorita.
Cherilee-ul primit de Sarah nu e pe piata locala, chiar sunt curioasa cat a costat ca stiu ca in vest e de 3 ori mai ieftin
.
Gandacel interesanta descriere a florii, auzisem eu ca orhideele cresc pe garduri, dar chiar ca e parazita nu stiam. Defapt asa se explica radacinile acelea uriase, ii folosesc ca sa se prinda de copac.
Ok, sa vad ce-i fac, poate o salvez.
Zambile in ghiveci i-am facut cadou anii trecuti soacrei si au inflorit si in anul urmator dar aveau niste flori anemice. In al treilea an a transplantat bulbul in gradina blocului de care se ocupa socrul meu si e de vis. Intre inflorii le lasa la hibernat pe balcon.
Coralia super cadou![]()
Catutza groaznic sa vezi ca aceleasi greseli se repeta ani la rand, acelasi scenariu (identic!) a fost si la soacra mea, cu atac cerebral interpretat drept cheag de sange, dat medicament ptr fluidizare sange, of, trist!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
O primavara minunata tuturor!!!!
La noi a debutat cu o mare tristete, tataie ne-a parasit aseara
. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nu am timp sa citesc nimic din urma, azi am alergat ca nebunii, maine mai avem o tura si apoi ne mai linistim nitel. Am avut o zi groaznica azi, Miruna e racita si behaie intr-una, Marius a plecat la Cluj si vine maine seara, toata alergatura a cazut pe capul meu...sunt franta!
Pupam pe toata lumea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
Mada sincere condoleante.
Dumnezeu sa-l odihnesca in pace.
Sanatate Mirunei si voua putere sa treceti si peste acest necaz.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
catutza spune:
Mada , condoleante 
Felicia , off tare trist vorba ta sa auzi ca sistemul nostru sanitar nu evolueaza deloc 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am si eu o intrebare -daca va pricepeti normal. tata a fost salariat, de unde trebuie sa luam ajutorul acela de inmormantare? de la servici ia dat ceva mamei, dar nu suma aceea care se ia de la casa de pensii sau de unde se ia.
are cineva idee daca dupa tata care a fost salariat primim ajutor de la primarie sau de la angajator.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala