Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
Of, Madau, ce veste trista!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Condoleante!
Sanatate maxima Mirunei si tie sa-ti dea Domnu putere! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
bb_alinus spune:
Ola que tal!!
Oh, intru si eu in verva pe aici si nu imi cred ochilor ce citesc, si asta doar pe pagina asta....mi-e si frica sa citesc mai in urma!
Catutza, nu am cuvinte sa aflu de tragedie! Condoleante, of, of cate se intampla si mereu ....erori umane 

Madau, condoleante si voua pt tataie!
Bon, sper ca in rest sunteti bine! Noi ne-am intors azi si suntem in decalaj orar de zau de mai stiu in ce emisfera ma aflu ![]()
Bref: vacanta paradisiaca, Marea Caraibelor o minunatie turcoaz iar nisipul fin, fin, fin....
http://entertainment.webshots.com/album/570345988zuWYKP
Cat despre miss, s-a simtit atat de bine ca dadea showuri in fata buticurilor : http://entertainment.webshots.com/video/3028268330055100369yByefV
Sper sa revin cand ma pun la ora europeana ![]()
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Angi75 spune:
Salut!
Sunt Angi, ma indoiesc ca ma mai tineti minte. Am scris numai de cateva ori,acum 2-3 ani, va mai citesc din cand in cand, dar nu ma pot abtine sa nu scriu acum Alinei, careia i-am vazut pozele din Mexic si banuiesc ca sunt de la Iberostar Lido? Sunt un mare fan al vacantelor din Caraibe!!!!!!
Daca ai timp si chef, putem detalia.
Angi
Gandacel spune:
Buna de dimineata!
Madau, condoleante sincere...
Catutza, cand a murit tata parca imi amintesc ca a primit si mama de la serviciul ei si de la serviciul lui tata. Cand a murit mama, stiu sigur ca am primit ceva infim de la stat ca ajutor de inmormantare, dar am primit si eu si sora mea o suma de la serviciu, cum e trecut in contractul colectiv de munca, eu am primit vreo 50 mil lei, muuuult mai mult decat salariul meu! Intereseaza-te.
lavi02 spune:
Madau condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
catutza
Ajutorul e din partea statului, nu al angajatorului, cred ca de la casa de pensii se ia, nu stiu exact. E in jur de 15 milioane +-. Noi am facut totul printr-o firma de servicii funerare, le-am dat imputernicire si ei au scos banii iar pe noi ne-au facturat diferenta.
De la angajator, conform legii eu si Virgil am primit 3 zile libere.
Alinus bine ati revenit! De abia astept sa-ti vad pozele!
Noki vazut pozele aseara! 
soanso spune:
neata buna,
cata ajutorul de deces -este un drept conferit ca urmare a calitatii de asigurat se ridica de la fortele de munca ,solicitantul tb sa depuna un dosar cu (certidicatul de deces orig-copie ; actul de indentitate al pers care solicita copie-xerox ;daca soliciti tu ca fica(certif de nastere,casatorie,buletin toate in copie-xerox).
ajutorul de inmormantare se acorda de catrea angajator respectand prevederile contractului colectiv de munca intreaba la locul de munca .
se mai acorda zile libere rudelor de gr 1 .
Mada,condoleante!
aseara Sorana iar a pomenit-o pe de bunica lui Sory ,mare prostie am facut ca am dus fata la inmormantare...nus ce a fost in capul nostru

buna ideea lui Lavi sa ne uitam la noste poze
Noki_Lara spune:
Mneata!
Madau, condoleante! Si multa putere ca sa te organizezi cu bine!
Feli- of of..mai mai. Cu orhideea, zic. Da' poate are viata in ea si scapa. Poneiul a costat undeva in jur de 20 de euro, de la Toys R US-ul de langa Viena.
Alinush- e o dulceata fii-ta. Imi place muuult de ea cu parul asa!
Si ce rochite..si ce mare si ce soare...vreau si io.

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Mi-am sters ultimul post ca prea era sinistru. Sa shimb macazul spre lucruri mai vesele:
Alinus frumoasa vacanta, superba marea turcoise, tare dragute missele
!
Si mi-a placut tavanul ala din lemn si aleea prin mijlocul apei ![]()
Sa va fie de bine!
mara95 spune:
salut!
Am trimis in contul comun un link cu poze de la botezul lui Andrei, de sambata.Sunt cam multe, dar le-am pus si pentru rudele noastre si nu am mai avut timp sa le selectez din nou, asa ca puteti alege sa va uitati doar la momentele importante.
mara95 spune:
madau , condoleante!
De ce mor oare bunicii asa de repede?Eu inca mai am un bunic si o bunica, ambii de 90 de ani, pe cand Flavi a ramas doar cu o bunica din 4?! Cred ca sufleteste vor fi mai saraci decat noi, pentru ca nu apuca sa-i cunoasca!
catuza, tatal meu cand a decedat era inca salariat si am primit un ajutor de 15,5 mil. de la angajator care sunt dedusi din fondul de pensii al angajatorului , plus 5 salarii conform contractului colectiv de munca.