Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

O primavara superba va doresc!!

Madau condoleante.
Te admir ca mereu reusesti sa te organizezi si sa faci multe singurica.

Catutza m-ai lasat fara grai. Cum pot ma sa faca asa greseli nenorocitii astia de medici?
Stiu ce se spune ca numai cine nu munceste nu greseste, dar nu pot fi de acord cu asta cand vine vorba de viata oamenilor.
Si de aceea nu am decat vorbe de ocara pt ei.

Noi nu suntem bine. Am fost la tara in weekend, eran deja cu mucii pusi cam de miercuri-joi si ieri ne-am intors cu Alex cu febra....care nu a scazut pana nu i-am dat algocalmin. Asa ca m-am prezentat la Budimex cu copiii, Vlad sta pe ophtamesone si humex, Alex in plus are si antibiotic.
Eu o iau cu amigdalele, ma dor de mor, simt ca am numai puroi acolo. Sper sa nu fie asa si sa ma lase cu homeopate si strepsils.

Fetelor, cum ati intarcat voii copiii??? Am o prietena care are o fetitza de 1 an si 3 luni si nu reuseste sa o intarce. Nu bea aproape deloc lapte praf nici la biberon nici la canutza, (alte lichide bea cu cana, doar laptele este problem) nu adoarme fara titzi, noaptea tooot la o ora o suge.
Este si foarte mica piticutza, are numai 9 kg si ia cam la 3 luni 300 grame, asta-i evolutia ei. Si mama'sa nici nu are inima sa o priveze de laptele de la tatza tinand cont ca-i mai micutza si ca nu bea alt lapte.
Please, please, idei, sfaturi, ceva?

Eu i-am zis in primul rand sa nu o mai culce ea la pranz si nici noaptea sa numai doarma in acelasi pat, sa-l lase pe sotul ei cu cea mica.

Cred ca se trezeste Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

joy, sunt sigura ca daca o sa o intarce, o sa-i manance de toate. EU tocmai l-am intarcat pe Stef, nu bea niciun fel de lapte si nici nu cred ca va bea in curand, ca are si o intoleranta la lactoza. Eu am chemat-o pe soacra-mea care l-a adormit de cateva ori. M-am legat cu o fasa din tifon si l-am pus sa pun mana sa vada ca nu mai sunt tzitzi, si deja dupa doua zile nu ma cerea.
Chiar daca o sa-i planga cateva nopti, daca apeleaza si la sot sa o a adoarma, o sa reuseasca.
am auzit de multi copii care odata intarcati au mancat mult mai bine dupa. Laptele ei nu am are valoare nutritiva, decat f putin. Cu multa dragoste (Stef e f dorit de iubareala, mai ales acum) o sa reuseasca si le va fi bine.

Sanatate multa!

Madau, condoleante:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, sanatate maxima pititcilor si tie! Asteptam vesti bune!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc din suflet pt gandurile bune , am terminat acum cu inmormantarea, sunt plina de nervi pt ca toata lumea te jecmaneste de bani, profita de faptul ca esti necajit si nu ai incotro si cer si piele de pe tine . Asta e...noi sa fim sanatosi! Dar zau ca ma incearca un sentiment de profunda sila.

In alta ordine de idei, Alinush sa va fie de bine vacanta!

Ma duc acum sa arunc un ochi si pe pozele puse de Mara apoi ma car acasa, unde nu am net, Marius e pe drum spre casa si eu nu am nimic in frigider..cred ca mananca o pizza cand ajunge

Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salut.
Noi ne-am intors dintr-o mica vacanta la schi. Am pus Smarandita pe schiuri, dar nu prea stim ce a facut si nici nu am imortalizat momentul. Avem doar un filmulet scurt-scurt de tot.
Dar cred ca s-a descurcat foarte bine. In prima zi am stat cu ea si am obisnuit-o cu ideea de alunecat pe schiuri, apoi in alte doua zile am dat-o la scoala, iar noi dusi am fost. Nu ne-a venit sa ne coborim de pe munte ca sa ne uitam la ea, asa ca habar nu avem ce a facut la scoala de schi. Parinti denaturati.

Madau, condoleante.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza, nu pot sa cred ce s-a intamplat cu tatal tau... Adica, parca nu pot sa concep eroarea medicilor.

Madau, condoleante. Eu mi-am pierdut un singur bunic, acu' 2 ani, si nu eram ft atasata de el dar pierderea lui m-a intristat tare.

Am vazut poze frumoase cu bebe Erika si bebe Andrei - Mimi si Mara, sa va traiasca!

Am trimis si eu in contul comun un album de poze facute duminica - de martisor. Feli, da, noi sarbatorim tot ce putem Cand esti departe de tara altfel te bucuri de unele chestii.

Alinush, pozele voastre m-au dat gata. Mi-am adus aminte de una dintre cele mai faine vacante, cea din Cancun. Nu am vazut niciunde o apa mai azurie si un nisip mai fin ca pe plajele alea.

Bic Unde ati fost, la Tahoe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Helloo
Am prins 3 minute de liniste si am intrat sa va anunt ca nu am ramas in Elvetia si nu mi-am schimbat numele in Inga, ci doar de cand m-am intors sunt full de treaba si am si laringita, deci o stare de cacao.
La ski a fost ok, din pacate am prins o vreme foarte nasoala, visco, zapada multa si temperaturi foarte joasea, asa ca nu a fost prea placut sa schiezi cu cagule pe fata plus alte mii de haine. Ne-am cam si speriat la un moment dat ca ne-a prins viscolul mare in telescaun si ne-a zgaltait cam rau, iar apoi a trebuit sa coboram pe skiuri si nu vedeam la 3 metri in fata. Cam asta a fost. Poze are Anda, ca eu nu am avut aparat la mine, asa ca trebuie sa o rugati pe ea.
Pusy
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Daca Mitza si-a facut timp sa scrie, musai sa-mi fac si io. Andache, cand vede si ochiul nostru curios o poza-doua, acolo...de samanta?

Meems- vazut pozele cu cele 2 surori! Stii tu care! Mumoase, ca de obicei.

Mara- tare gigea micul crestinat! Cred ca ati petrecut pe cinste!

Inuta- wooow, eu ieri am vazut pozele din contul comun. Asa de draguti sunt copilasii tai! M-au dat pe spate pozele. Frumosi tare si seamana mult unul cu altul.

Bic- chiar ca parinti denaturati.

Lavi- ce mai faci? Cam liniste in ultima vreme. Coci vreo vacanta, ceva?

Ma reintorc la documentarea mea cea de toate zilele...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki m-ai prins!
Coc a doua cazare din Croatia; am zis ca om gasi la fata locului dar macar sa ma interesez de statiuni. Si dupa vreo saptamana - doua-trei de gandire am cam ales o statiune, apoi am zis hai sa caut totusi si cazari...
Si am gasit ceva care imi convine, pensiune cu mic dejun, construita in 2006, review-uri bune, aproape si de plaja si de parc si de centrul vechi, deci putem merge la pranz/cina pe jos. Au locuri, pret OK, acum astept confirmarea de la cei cu care mergem. Confirmare care intarzie. Mi-o amintesc pe Mitza anul trecut.

In orice caz, ingrata treaba sa cauti cazare pt tine si altii, toate nemultumirile se sparg in capul tau. Barem cand mergem numai noi nemultumita e maxim eu, Virgil nu comenteaza nada. Nici nu-i mofturos, cred ca Adila e pe acelasi stil. Dar daca mie nu-mi convine ceva - eu centrez, eu dau cu capul, asta e.

Mitza, Anda bine v-ati intors!

Mara frumos foc Andrei puiu' mic, multumim de poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sic ... ca eu am vazut poze de la ski ! Super poze, s-au distrat bine fetele!
Ia sa ma bag si in contul comun sa mai vizionez una-alta !

Mitzo, sanatate multa!

Edit - poze am vazut pe facebook !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput