Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou
la multi ani, feli!

miri, nu eu aveam perforatorul cu ingerasi, parca anda. dar am vazut prin bricostore perforatoare, langa raionul de perdele. poti sa incerci si in librariile mai meseriase - gen diverta (ma gandesc)

lavi si eu sunt in grupul "ura pentru ponei", in schimb fi-mea a pus deja mana pe o barbie . nici nu stiu ce e mai rau, un ponei sau o barbie.

pt mine martie=martisor. adica nu se face sa dai martisor in februarie. asa ca azi mi-am dus copilul la gradinita cu o punga de martisoare pt fetele din grupa, era f emotionat ca da la "fetele lui" eu le-am facut la toate fetitele la fel, cate o inimioara si le-am prins pe cate un cartonas, ca m-am gandit ca n-are sens cu ace si altceva.
da o uitasem la calcul pe "doamna de engleza"- iubita lui. asa ca am luat buchetul de flori pregatit pt gigi si lu' gigi i-am dat numa martisor - asa cam saracut. tre sa ma infiintez cu niste flori diseara si la ea.

miha, spor la investigatii!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela!

Poneiul Cherelee e cel dat in linkul Gabitei, ma rog, 90% ala, ca are alta rochita si vorbeste in germana, ca e austriac.

Feli, ai transplantat orhideea????? In ce? Te rog, nu-mi spune ca in pamant.

Orhideele traiesc intr-un sol special, nu pamant, ceva gen resturi lemnoase etc. Exista de cumparat la florarii sau magazine de bricolaje.
DAR !!! este o regula de baza ca nu schimbi macar cateva luni bune de la cumparare pamanatul la flori, si nu cand are flori!! Florile tin cateva luni - 2-3, dupa cum ti-e norocul, apoi nu mai fac mult timp. Daca ai mare grija de ea, ii pui aditivi &co, reinfloresc la anul. Sezonul lor e cel rece, iarna.

Plantele cu bulbi- chipurile dupa ce trece perioada de inflorire, se pastreaza bulbul intr-un ziar ceva, la loc racoros, gen camara. Anul urmator infloreste iar. Eu nu am testat lucrul asta pana acum, dar e universal cunoscut. DAR eu sunt contraexemplu total la flori, la mine murind pana si cea mai rezistenta planta.

Ma duc sa ma delectez cu o cafeluta si sa incarc pozele cu noua mea nepotica.Vorba Mihaelei.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!
Va dorim o primavara frumoasa, cu sanatate, bucurii si fara criza!

Avem si noi un ponei (nu e din aceeasi colectie, ca ai vostrii, dar si al nostru rade si papa din biberon) - nici eu nici Daria nu suntem topite dupa el ...

Am primit si noi si am daruit martisoare si flori mamicilor ! A fost draguta atmosfera!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
O Primavara insorita, plina de flori si zambete luminoase! Sanatate multa si inceputuri frumoase!
Ioana, eu la ambii copii am oprit lactatia cu tinctra de salvie, in aprox 3 zile s-a oprit producerea laptelui in cantitati deranjante, intr-o saptamana nu mai produceam deloc (cred...)
Ina, in primul rand, ce bine imi pare sa te gasesc pe aici din nou! Sanatate multa si... ce sfat sa-ti dau cu laptele, decat ca daca exista formula creata special pentru varsta lor, de ce i-ai da lapte de vaca?!
Noki, imi poti spune la ce gradinita merge Sarah, ori e reclama? Daca nu se poate, transmite-mi te rog mesaj pe e-mail. Multumesc!

Noi inca nu am impartit toate martisoarele, la fetite nu am dat in grupa, am pregatit doar pentru doamne... Oare am facut o greseala? NU m-am gandit. Nici pentru mamici nu am luat!

Despre orhidee, cam asa cum zice Noki stiu si eu, nu trebuie sa umbli la planta pana nu ii cad toate florile, singure, nu le iei tu ca s-au ofilit. Pe langa faptul ca trebuie tinute in scoarta de copac, le trebuie ghiveci transparent, sa aiba lumina la radacini, nu ghiveci normal, ca altfel mor! Ele sunt de fapt niste plante parazite, doar ca superbe, ele traiesc pe copaci, radacinile lor sunt prinse de tulpinile copacilor, la lumina, nu sunt plante cu radacinile in pamant.
Cam atat pe ziua de azi, despre copii nu am sa va povestesc ce au facut in ultimele zile, ca nu a fost de bine, sunt cu nervii la pamant, apoi mai trebuie sa gasesc de urgenta o gradinita pentru Stefania, nu stiu cum sa fac cu programul cam scurt al lui Bogdan, n-am cum sa ajung sa-l iau dupa serviciu, bona pt o ora nu gasesc, nici vecini binevoitori sau macar disponibili! Asa ca sunt in plina munca de cercetare, sondare, discutii, muncit de creieri!
Va pup!

Mergi la inceput

Gandacel, Sarah e la Gradinita Luterana, numita si Kiga. E un soi de gradi particulara cu regim special, construita acum un an jumate de Biserica Luterana. Exista criterii de acces bine stabilite, prioritate avand copiii luterani, normal, apoi copiii sponsorilor, fratii-surorile copilasilor deja inscrisi si ca ultim criteru copiii vorbitori de limba germana. Inscrierile incep in aprilie pentru anul 2009-2010. Eu sunt foarte multumita de ea, dar la noi e situatie speciala pentru ca fiind enoriasii bisericii nu am avut emotii la "admitere".

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetelor,dau si eu buzna la voi la subiect cu o mare rugaminte,cine are de donat un scaun de masina pentru o fetita care este semiparalizata si nu poate fii transportata altfel decat in scaun .Maria,ca asa o cheama ,are patru anisori si 25 kg deci scunul trebuie sa fie pentru copii mai maricei .
Atasez pagina ei pe bloc sa cititi mai multe si daca cineva o poate ajuta imi poate scrie mie pe PM sau pe mail .

http://seek-on.com/wpmu/maria/

Multumesc si scuze de deranj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

va multumesc inca odata ca mi-ati fost alaturi zilele astea
va doresc o primavara minunata si plina de bucurii si impliniri

Feli , la multi ani si multa, multa sanatate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cata,multa putere sa poti merge mai departe,e fooarte greu sa-ti conduci pe ultimul drum un parinte,sufletul ramane gol,pustiu,nu e adevarat cine spune ca odata cu trecerea timpului mai uiti sau iti mai trece durerea

Felicia, LA multi ani,sanatate,bucurii ,multe impliniri si realizari alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce cadouri se "poarta" pentru educatoare pentru 8 martie? voi dati altceva in afara de flori?

miha 80, iti tin pumnii sa nu fie asa de rau. pe semne ca maya este foarte afectiva

noki, ce fain cadou!

mitza, anda, cand puneti niste pozeee, cum a fost?

felicia, am terminat sesiunea acum 2 saptamni sunt la marketing, am vazut si eu haitele de caini si chiar ma minunam cat de multi sunt, multam de avertizare insa merg "calare"

coralia, impresionant cadou , tu cum te simti?

ganda , succes in cautari si multa sanatate, cred ca ar trebui sa te pui u pic pe picioare cu niste vitamine sau echinaceea.

Mergi la inceput

Roxi, eu azi am dat la fiecare din cele 2 educatoare cate o cutie de ciocolatele Merci si cate un martisor. De 8 martie vreau sa le duc cate-o floricica in ghivecel si inca ceva, dar inca nu stiu ce. Parca nu tot bomboane.Da' inca nu stiu ce. Idei, ceva?

Varsta Sarah

Mergi la inceput