Pepenasi de iulie - august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAM - cum naiba numeri DOOJ'de granule??? Si cu restu' ce faci? Le basculezi inapoi in capsula???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Aloha!

Uff mai Boti cu sefa ta.Parca ziceai la un moment dat ca te gandesti daca din martie mai mergi la servici sau ramai acasa, nu? Nu inclina balanta sefa catre stat acasa (ca ziceai ca diferenta de bani e destul de mica)? Si daca ramai acasa nici nu primesti bonuri de masa asa ca nu ai ce cheltui asa ca nu mai atentezi la butoiul meutam tam

Ooka- eu am auzit de Zakyntos ca e foarte frumos si nu e ingramadeala de prin Paralia sau celelalte. Nu stiu insa in ce parte e.

Turtu- tu cum vrei sa fie? Zi drept

Vai Bujo infiorator ce povestesti tu acolo. Sa speram ca va fi bine.

Madina- eu am invatat de la Boti sa pun caisele in apa la microunde cateva minute si se umfla frumos.

Flo- Narcisa parca zicea ca are laptopul stricat si astepta sa ii vina reparat.

Iriss- nasoala tare faza cu indemnizatia. La legislative nu sunt alte mamici in situatia ta sa vezi ce puteti face? Sper sa se rezolve si sa nu trebuiasca sa te intorci la servici.

Marina- tu de ce dadeai tarcoale butoiului ca n-ai zis? sa treaca

Kamelya- multa sanatate Dariei.

Dma- zi-i constiintei tale sa-si ia o pauza ca esti o mama minunata pt. puiul tau.

Capri- ce noapte ai avut? Ca eu m-am trezit doar de 7 ori

Eu ii dau Mirunicimii Sale vigantol si vitamine pt. pofta de mancare. Calciu nu ii dau ca ii fac branzica cu Ca lactic. Si eu sunt tot cicluless- imediat fac un an jumate' si zau ca e bine. Ceai am imceput si eu sa ii dau de 2 zile- nu de alta, dar sa se imprieteneasca cu biberonul- bea cam 20-30ml pe zi dar ii place mult sa se joace cu biberonul si mai varsa din el. Ce naspa am scris- sper sa nu vada Profa ce compunere am facut aici
Ma duc sa pregatesc legumele pt. pranz ca poate today is the day

Puuuuupi

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile in leg cu caisele....
Constipatia: clar e din cauza alimentatiei, dar NU MANANCA FRUCTE SI NICI LEGUME ca sunt cahhhh, decat f rar cartofei care stiu ca sunt laxativi!!!! Simt ca o iau razna cand vad ca nu vrea sa manance mai nimic....

Iriss, hai ca nu mai stiu ce sa cred cu cei 85%... CA eu tot sper sa-i primesc, doamnele de la dir muncii unde am depus eu dosarul mi-au zis initial ca nu voi beneficia iar apoi, cand le-am aratat eu articolele din lege care erau clar in favoarea mea au mai studiat putin si apoi mi-au dat dreptate.... Acum iar mi-a intrat morcovul!
Decizia vine recomandata sau o gasim in posta? CA eu nu locuiesc la adresa din buletin, sora mea sta acolo dar e la serviciu toata ziua, asa ca daca este sa vina recomandata nu are cine sa semneze de ea! Cred ca mai stau pana la jumatea lunii martie si ma duc pe la dir muncii sau la asistenta sociala sa intreb, dar nu mai stiu exact cand am depus dosarul,in ianuarie dar nu mai stiu cand... Sa inteleg ca decizia asta vine cam la o luna dupa depunerea dosarului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ne-am smecherit.
Erika a mancat acum doua zile mamaliguta cu branza.
Azi la 11 praz cu conopida (smacul de la Annabel, dar fara cartofi dulci ca n-aveam)
Tot azi la 13.30 a mancat felul I fagaras si felul II ficatel cu unt! He he!
Urmatoarea masa fructe, ma mai gandesc daca pun si iaurt sau nu.

Cantitativ a mancat corect, cam 120-150 la 11 si 120-150 acu. Dar ma incanta diversitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Bai mie nu-mi iese branza cu calciu ala...mai explicati va rog odata la prostime? (adik eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

anka pun direct din capsula si daca cad mai multe odata ma opresc si nr din nou

Ralu multumim

si multumesc si fetelor care mi-au raspuns in leg cu febra

fug ca maraie

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Denisa- eu fac asa: pun 125ml lapte la fiert. Cand incepe sa fiarba pun 1 pastila Ca lactic pisata si amestec putin. O las apoi sa dea un clocot si o scurg in tifon. Si e taaaare buna (si eu am mancat). DIn cantitatea asta imi iese fix de-o portie- cam 20g.

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Denisa eu ii fac branzica din lapte Dorna de 1,5 % . la 200 ml de lapte pun o pastila de calciu lactic pisata cand vad ca incepe sa clocotesca laptele si cu o lingurita mai adun de sus in jos si las 2-3 clocote ,sper ca ai inteles ceva

mie nu-mi iese branzica din lapte praf ca bem lapte bio Topfer

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ralu, pai asa m-a enervat una cu vesnica mea problema cu actele...ca era sa-i sar la gat s-o omor....

serenity, eu asa fac: pun 200 ml lapte la fiert si cand incepe sa se umfle pun 2 pastile de Ca sfaramate praf. dau focul mai tare si il las cateva clocote si in timpul asta amesteci cu lingura. se branzeste imediat. il scurgi si gata

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

apropo de OUA

voi le dati un galbenus intreg? eu am inceput de vro 2 saptamani si acum ii dau jumate...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput