Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
Serenity90 spune:
aaaaaaaaaaaaa!! Poi io am pus pastilele intregi 
si pe langa asta nu am mai lasato pe foc ![]()
am puso bine..sa se faca singura
doamneee...cata capu am ![]()
![]()
I-am dat si eu odata lui radu galbenus..si la halit tot...
dia_filipas spune:
Salut fetele! Si noi prin zona...
Azi mi-am depus in sfarsit dosarul pt. cei 85%!!
Bujo imi pare tare rau pt. fetiza...Sper totusi sa se poata face ceva, sa se recupereze!! Am auzit si eu ca terapia Vojta face minuni.
Denisa he he, ma bucur ca si-a luat Fat Frumos ce i se cuvine!
Intrebarea e daca mai sta vreodata peste noapte...
Iriss naspa cu indemnizatia! Poate totusi se rezolva! Da-le cu legea in cap pana pricep!
Fetele din butoi (ca vad ca e bataie pe el) cheer up! 

Gata, fug la pregateli si impachetat, ca daca ajuta DD, maine dupa masa mergem la Cluj pana duminica, doar eu si sotul. Miruna va ramane cu ai mei. Sper sa se descurce, ca sa putem sta linistiti, sa ne mai clatim si noi creierele...
O zi frumoasa ve doresc!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
diarux spune:
beeeeeeeeeeeeeeey, butoisteleeeeeeeeeeeee
is there room left for me?????????

1.oscillo nu are efecte dupa ce a racit cupilu. mai degraba e preventiv. cel putin la noi asa a functionat.
2. ANDREI nu bea apa , zici ca vreau sa il otravesc cand ii pun. si nici ceai. ii pun 20 ml cand ii dau calciul
3. calciu ii dau ca nu papa lactate si nu stiu cat ia el din lapticul de la san.fierul zace pe policioara nu i l-am dat nici acum.
4. ne trezim din 2 in 2 ore (dupa ceas) noaptea.nu se linisteste decat la tzitzi. si nu am de gand sa-l las sa urle, asa ca o sa mai suport cu stoicism ca doar nu o fi pana la 18 ani....nu???
5.n-am avut ce face si am citit la subiectul aideiciolac despre EMMA...

. si despre prietena lu'BUJO...si mi-am adus aminte de CAMY...deci ...cu butoiu ala...nu ma uitati...ma darama asemenea chestii...nu ma pot controla...
6. m-am mai inveselit ca am citit o poveste de la niste nebune de aici cu un barbat la epilat si niste bancuri...
7. lui ANDREI i-a aparut o chestie ca o afta...sau ma rog...pe gingiutza, inspre stanga are asa...o pungutza de puroi (zic eu) cat un varf de ac. nu pot sa vad prea bine ca nu ma lasa, inchide gura sau baga limba cand incerc sa ma uit. cand incep sa urlu si sa ma arunc de la etaj?
8. ce sa ii mai bag acum de la 6 luni jumate de papa?dimineatza fructe cu cereale, la pranz piure de legume cu carne sau fara, in rest tzitzi la greuceanu.m-am plictisit eu , daramite el..
9. se dezbraca singur de pantaloni!

l-am gasit in pampersu gol in patutz.
10. m-am tuns. SOR'MIA zice ca arat de 15 ani. de aia o iubesc io...

11. vecina presteaza tot la doua zile, deci cred ca mai bine inceop sa ma obisnuiesc.
12. gata,. ma duc la scoala, tura a doua.
pup iu ol
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
scumpi spune:
Asta-i a doua sapt. la noi de galbenus si eu ii dau tot jumatate.
Sebastian, minune mica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Is si eu prin zona va citesc da is busy oleaca asa ca revin mai pe seara cu niste poze si cu povesti despre ce-am mai facut noi.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ankalaura spune:
Bai Diaruxule.
In primu' rand, cre' ca esti invidioasa pe vecina.
Si in al doilea rand... Ce il tot cauti pe Andrei la dinti??? Si daca a facut afta sau ce a facut, ce? Desi eu nu cred ca e afta daca are un punctulet acolo. O sa ii treaca, lasa-l in pace! In fund il cauti? Prin urechi? Ai mai gasit ceva? Lasa bre copilu in pace!
Si daca nu merge un Magne B6, da-i cu o dusca de vodca, sa vezi ce bine te simptesti dupa.
PeSeu - Sambata ma tund si eu. Da' ma tund, nu ma incurc.
Tecky spune:
Salutare!
Eu nu stiu sigur daca reusesc sa ajung la Baby Expo de teama de a nu cheltuii bani!
In ultima perioada la fiecare iesire in oras cumpar si cate o hainuta pt Ralu,ce sa fac daca nu ma pot abtine?![]()
Bujo saraca prietena ta prin ce clipe grele trece.
flo ma simt foarte bine de la kinetoterapie.
mada astept cu nerabdare poze.
marina eu am inceput cu un sfert de galbenus,apoi jumatate si acum ii dau un galbenus intreg odata pe saptamana.
Diarux of ce ma enerveaza vecina asta nesatula a ta.
Sa-ti fie de bine noua freza,nu pui poze sa te vedem si noi?
Si pe Ralu o gasesc fara ciorapi,fara pantaloni si cand o scot afara isi da jos pantofii si caciula....
![]()
Ma duc sa fac o ciorbita,profit ca doarme fiimea![]()
oanasm spune:
bujo muuulta sanatate puiutei si prietenei tale multa putere 
ruxule esti bagata-n priza!?
si Raul are un punctulet alb pe gingie..se vede ca-s frati..da!?? da' nu-ti mai bate capu' cu toatii sheleeee ca ajungi la balamuc..ajung floacele
noi (iriss
) am facut ieri vaccinu'..si a facut o leac' de febra noapte si azi..si nu a prea mancat lapte..da' maru'+banana 
strulu n-am fost inca la bazin..astptam un weekend mai calduros...macar sa fie cu + gradele
..mai da si tu un semn cand esti prin satmar...poate te scoatem din butoi
de la ce varsta "trebe" sa aiba 2 mese de solide?
Oana
de
Raul
dia_filipas spune:
Exista tratamente naturiste (gen ceaiuri) care sa ajute la oprirea lactatiei?
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!