Pepenasi de iulie - august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servesc cu o ferbinte... ca e inca frig afara... eu una sunt franta

azi am cantarit strunful si mi-a luat 500 g la cata energie are... eu zic ca e bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata!!! La mine e soare si abia asteptam sa iesim afara dupa ce papam.

BUJO imi pare foarte rau pt fetita prietenei tale... RMN la copii se face cu anestezie generala.

BOTI ce m-ai distrat cu imbatranirea pisoilor.

TURTURICA asteptam vesti...

MADINA71 eu ii dau fetitei mele ou de 2 ori/sapt, ficatel o data la 8 zile si carnita in restul zilelelor. Mie pediatra mi-a zis de ficat o data la 8 zile.

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Neatza gasca!

Am indopat cupilu cu fructe cu branza, nu a fost incantat ca branza a fost si cu bucatele mai mari si se scremea sa vomite, evident mi-a si returnat o parte ... data viitoare tre sa o fac insezizabila, la putoarea mea.

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Ooka eu ma uitam de vile prin St. Martin, iar prin Grecia nu am fost decit o singura data si nu in zona unde cauti tu. Succes la cautari...Eu abia astept sa mergem in aprilie. Cred ca ma ia valul si incep sa caut costume de baie pentru balene...

Boti da-o mai pe sefa in gat la mine, ca sa lins pe bot daca ia contact cu gura mea... garga.

Tecky, Iriss eu tot vreau sa ma duc la baby expo chiar daca nu pot sa il iau si pe Monsieur pe care vroiam sa il dantuiesc putin pe ritm de salsa. Bani sint ferm convinsa ca o sa cheltui, dar mi-am facut o alta regula: nu plec decit cu o anumita suma la mine...singura scapare ar fi daca accepta unii plata cu cardul (si sunt foarte putini aia).

Iriss pin al aurma to-a venit prin posta decizia pentru cei 85% sau pe mail??? Oricum te pun in garda: daca iti vine decizia prin posta sa nu arunci plicul in care vine decizia. Este singura dovada prin care poti sa arati data la care ai primit decizia. Iti trebuie pentru ca de obicei ai un termen limita, probabil de 30 zile ca sa o contesti.

Sa stii ca la sano exista o chestie de spalat pe jos, care cica tine la distanta insectele si nu e toxic pt oameni si animale. EU mai spal cu ala, cans se apropie perioada (la mine sunt gandaci de obicei, ca stau la 1 si desteptii au facut ghena langa geamul de la bucatarie) :D
Eu am mai luat impotriva gandacilor, o crema, pe care am pus-o pe un cartonas pe sub mobile (tot ca sa nu umble cainele si cupilul), se cheama Globol si face minuni. Eu am gasit in jurul ei numai gandacei morti!

Decizia nu mi-a venit nicicum, scrisesem eu un mail de lamurire la ministerul muncii. Vad ca mai mult m-au nelamurit. In concluzie, am citit legile pe toate partile si eu zic ca iau cei 85%. Le-am mai scris azi noapte un mail, in care le-am dat cu legea in cap! Eu cred ca ma fac consilier pe legea asta, la cate am invatat. <a recolta ca ei nu stiu si ii platim ca sa stie astea!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

iriss te rog mult, spune-mi si mie de unde ai luat crema aceea GLOBOL, de la ce fel de magazin, sau ai comandat de la ei?
Saptamana trecuta am gasit un gandac in bucatarie si era sa moooorr...am amintiri groaznice din caminele studentesti!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Neatza!
am avut aseara o napte albaaaaaa ca laptele...raducu s-a trezit din 5 in 5 minute...am crezut k o iau razna!

Aseara a venit si fat-Frumos la mine si mi-a adus un robot de bucatarie...a facut comanda la munca acum 1 luna si abia acum ii l-a adus..si nu stiu cum s-a hotarat el sa ramana la mine...azi a intrat la munca la 6 juma..la 5 juma a plecat..si cum bebe nu a dormit deloc azi-noapte...va dati seama cum era..ce ma bucur

Ma tirez sa fac branzica...sper sa-mi iasa! Puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anaco Nu mai vb de gandaci k o i-au si eu razna...furnicile mai sunt cum sunt..da gandacii..scarbosi rau!

Am avut si eu momente cand mai se infiltra cate unu pe sub usa veche de lemn de la intrare..veneau de la ghena ..sau pe aerisirea de la baie...si erau hugeeee si negri...nici nu pot sa va descriu senzatia care am avut'o intr'o seara cand m-am dus la baie si am simtit ceva umed pe talpa..bleaxxxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Alina,ooka eu ii dau Dariei 20 de granule de oscilo dizolvate in 30 ml de apa calduta
bujo multa putere prietenei tale

Azi-noapte Daria s-a trezit la 2 si a papat ,la 4 s-a trezit ca avea nasul infundat am aspirat-o, a luat-o somnul la loc dar cum o puneam in patut se trezea,asa ca pe la 6 am luat-o langa mine in pat si am dormit amandoua pana la 8.30,febra nu a mai facut dar este tare maraita si vrea numai in brate

acum doarme ca daca era treaza nu eram eu pe forum

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo nu la gomoiu!!!!!toti copii de acolo p#259;leaca mai bolnavi ....mult mai bolnavi...
poate citesti mesajul de la botitamica si+i spui prietenei tale!!!!!!!!!!!

eu merg la baby expo sambata dim sa iau jucarii
scaun de masina am luat zenith de la chicco 0-18 kg care se pune in ambele directii am luat si scaun de masa polly super tare

fie-mea isi baga singura suzeta in gura!e criminala!

ma omoara cu nedormitul si e si super agitata iar eu epuizata
maine vin ai mei vreo 2 zile la noi ma mai odihnesc si eu

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

cam atat de la noi...si bineinteles ca iar ma mustra constiinta ca nu sunt o mama buna..

Mergi la inceput

de saptamana viitoare o duc pe maria la masaj si gimnastica la motherhood ( au site ) o sa va spun impresii.preturile mi se par ok

Mergi la inceput