Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Am vazut si eu fetitele de Anglia doua printese multumim de dedicatie MadaAnka f bine arata papa Mai si eu care ma gandeam ca exista vreo reteta de copt banane Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Cu bananele poti sa faci www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21468/Tarta-Tatin-a-la-Jamie-Oliver/" target="_blank">CHESTIA ASTA
Ralu79 spune:
Ooka- si Miruna e albisoara la fata, dar cik nu de la lipsa de fier (ca i-am facut analize). Poate asa e si felul lui Sofi. Tu ce metode de prostit copilul sa manance mai folosesti?
sa treaca supararea.
Am vazut printesele. Doamne Mada ce a crescut Ari!
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
dara_d spune:
| citat din mesajul lui anaxena mi-a racit copilul si suntem pe antibiotic si ambroxol ca tusheshte saracuta de mi se rupe sufletul si curg mucii ca la robinet,nu vrea sa manace sau sa doarma...in rest e ok...asha ca suntem suparate va pup si sa nu cumva sa va imbolnavitzi Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Sanatate multa .Am vazut pozele foarte frumoase.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
irolf1 spune:
Anka mersi le-am executat deja
, aveam si o foaie de aluat in congelator asa ca acum asteptam sa se raceasca, miroase bine sa vedem si gustul![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
irolf1 spune:
Pe unde umblati? M-am dus sa vad daca e capitol nou de nu mai scrie nimeni aici![]()
A iesit bun desertul, am papat deja jumatate de tava
, i-a placut si lui Alex.
Intrebare: exista vibrocil pediatric? eu am vbrocil picaturi nazale, o fi acelasi lucru?
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
ankalaura spune:
Bei, zi cum adica BUN? BUN asa si asa, BUN tare, extra de BUN??
Ca daca aveai o tava de un metru patrat, intelegeam, era BUN EXTRA, dar daca ai o tava mica??
DEFINE "BUN"!
iriss27 spune:
citat din mesajul lui struluta![]() In sfarsit am terminat de strans un pic prin casa ca ieri am tras chiulul. De buna dimineata mi-am luat copilasul si am plecat la SM...ne-am plimbat prin oras un pic dupa care l-am dus la mama iar eu m-am intors in oras sa platesc facturi, rate, mi-am vizitat fostele colege, si m-am ratacit si pe la cosmetica, manichiura, pedichiura...ce bine a fost ![]() ![]() A si am luat bilet de avion pentru luni la Bucuresti. Doar dusAsa ca poate o sa mai cunoastem si noi pepenasi cu mamicute de capitala Cine vrea sa cunoasca una bucata pepenash ungurash...asteptam oferte La multe lunite sarbatoritilor zilei: David Gabriel de flo1980 Maya Andreea de mcoca Anthony de Biribu Maya Elena de estrella80 Raul de oanasm Radu Mihai de Serenity90![]() ![]() ![]() Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
Daa, vreau sa ne vedem, eu chiar astept sa vad si eu gasca, ca sunt proaspata

Vreti sa ne vedem de miercuri-joi?
Eu vineri plec cu gasca la munte, abia astept, ca m-am saturat de Bucuresti. Ne ducem la Pestera (cica este pe langa Predeal-Rasnov), n-am fost niciodata, dar mi-l tot lauda iste prieteni si mergem cu ei. Au si ei o fetita de 1 an si 6 luni.
Ca de obicei, nu stim cu cine sa lasam cainele.
| citat din mesajul lui ooka salu am pus poze cu scaunul pe picasa is amarit, mai are cineva un bebeoi palid la fata ca asa e el? ca asta a mea e albisoara albisoara si nu ma plang ca m'am tacanit ci ca din cauza ca nu mananca cum trebuie m'am depresat rau de tot![]() mami de Sofi |
Vazut scaunul de poc, e fain! Sa-l folositi cat mai des si sa mancati muuuult! A venit ff repede!
Mai fata, tu vrei sa te bat? Pa' bune, vin cu clanu (nus' care, gasesc io unu). Tu nu ai vazut ca si Dav e la fel? Fii-ta are pielea lu' Vlad sau ti se pare ca vlad e mai tuciuriu si nu vazui io bine?
Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai fata sanatoasa, nu iti mai bate capul cu numarat imbucaturile si determinat gradu de paloare!

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

irolf1 spune:
Anka eu am folosit aluat din ala bulgaresc si nu stiu, mi s-a parut o idee sarat, dar asa la gramada e chiar buna. Eu am pus aluatul jos si bananele deasupra, in tava ca n-am forma de tarta, apoi am taiat-o si-am halit-o
I-a placut si printului si el n prea mananca prajituri cu fructe
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)

doua printese
de Maria 19.06.2008

Maya Elena de estrella80
si nu ma plang ca m'am tacanit ci ca din cauza ca nu mananca cum trebuie m'am depresat rau de tot