Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Buna fetele! Am reusit si eu azi sa fac ceva treaba prin casa: , , , . Mai trebuia si dar nu m-a mai lasat Ioana . In fine, acum doarme, si astept sa se trezeasca sa plecam la o scurta plimbare pana la posta.Cu borcanelele Little Bee, am luat 2 de proba si Ioana le-a papat cu pofta, insa de ce intrebam de ele, ca am vazut ca chiar si cele pt 4 luni contin gluten, si asta m-a facut sa-mi pun un semn de intrebare. In fine, am sa mai incerc cateva meniuri, si din cele cu fructe, ca legumele vad ca i-au placut. Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11 |
Felicitari pentru papa ai vazut ca si Ioana papa cand vrea ea , asta e trebuie sa ii acorzi intelegere si tu chiar i-ai acordat.
Cum mai sta cu programul de somn? Bine ca macar Ioana doarme singura in camera ei , Denisa doarme la noi in camera dar la ea in patut, daca inca mai alaptez imi e mai usor asa mie , iar camera ei sta goala doar ziua stam acolo la jucarii.
Pupam fetele
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ana_a spune:
boti, aici sunt!
citesc din umbra. Am sa intru pe mail sa vad ce ai pus acolo, mai ales ca vreau sa imi fac niste lucrusoare cusute de mana pentru bucataria pe care visez sa o renovez la vara.
Incep cu lucrul de mana poate poate so indura sotul sa faca greul .Imi pare rau de burtica gargaritzei!Si eu i-am dat la Matei branza din comert...oare daia sa deranjat el la burtica?? Hm...nu-mi amintesc daca atunci sau dupa treaba cu burtica...insa nu-i mai dau ca nu prea se omoara....
ooka dau fuga sa vad scaunul!
diarux pupam baietul sa-i treaca spaima de la cazatura!cucui a facut? 
Eu sunt acasa cu amandoi flacaii daia nu am timp de net
Matei mananca orice ii dau, nu face mofturi la nimic...
Este un copil foarte cuminte si dulce! Cum ar fi altfel daca stau non stop cu el in brate? Il las din brate doar cand doarme 
Gangureste toata ziua si o noutate: cand ma vede cu telefonul mobil scoate un suntem aparte un fel de "a" dar scurt si rastit, ca si cum ar vorbi si el la telefon sau poate...raspunde vocii care o aude prin el
La inceput nu am bagat de seama apoi am observat ca se repeta gestul
Cum sta langa urechea mea in brate, aude si el in telefon si raspunde ofcourse!
o zi buna va doresc!Si sa auzim numai de bine!
edit: pai ooka, unde-s pozele??![]()
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

anaxena spune:
mi-a racit copilul si suntem pe antibiotic si ambroxol ca tusheshte saracuta de mi se rupe sufletul si curg mucii ca la robinet,nu vrea sa manace sau sa doarma...in rest e ok...asha ca suntem suparate
va pup si sa nu cumva sa va imbolnavitzi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Ralu79 spune:
Ola
Mcoca- ma bucur ca totul a fost ok la control
Anaxena- multa sanatate Mariei
Kamelya- cum se mai simte Daria?
Ruxi- pupam cazutul
Eu nu zic nimic![]()
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
irolf1 spune:
Am vazut si eu fetitele de Anglia
doua printese
multumim de dedicatie Mada
Anka f bine arata papa
Anaxena sanatate Mariei sa se faca bine repede
Mai si eu care ma gandeam ca exista vreo reteta de copt banane
aveam si eu vreo 6 care s-au cam inegrit si ma gandeam ca le bag la cuptor si scap de ele.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui dia_filipas [br Vio cum e retata la ciuperci umplute? Ca eu is nebuna dupa ciuperci! Dia - "Diet" is "die" with a "t"!si bebe Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me! |
Ciuperci umplute
Ingrediente:
1 kg ciuperci
1 ceapa mare
4 lingurite pesmet
1 galbenus de ou
patrunjel verde
sare, piper
200 gr cascaval
Se taie marunt coditele de la ciuperci si ceapa si se calesc in ulei.Se da deoparte si se adauga oul, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt.Se umplu palariile ciupercilor cu umplutura rezultata si se pun intr-o tava unsa cu unt sau margarina.Se rade deasupra cascaval si se da la cuptor pentru cca 30 minute
Sunt foarte usor de facut si sunt si foarte bune

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ooka spune:
salu
am pus poze cu scaunul pe picasa
is amarit, mai are cineva un bebeoi palid la fata ca asa e el? ca asta a mea e albisoara albisoara
si nu ma plang ca m'am tacanit ci ca din cauza ca nu mananca cum trebuie m'am depresat rau de tot
mami de Sofi
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui anaxena mi-a racit copilul si suntem pe antibiotic si ambroxol ca tusheshte saracuta de mi se rupe sufletul si curg mucii ca la robinet,nu vrea sa manace sau sa doarma...in rest e ok...asha ca suntem suparate va pup si sa nu cumva sa va imbolnavitzi Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Insanatosire cat mai grabnica Mariei.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dana81 spune:
Noi tocmai ne-am intors de afara,dupa 2 ore Clara si acum doarme in carutz, se pare ca i-a priit aerul
ANAXENA multa sanatate Mariei, sa treaca repede
Eu pt intrerup lapte am luat DOSTINEX, 2 pastilutze si gata.
Sa-mi spuna si mie cineva cum era cu incercatul oualelor in apa rece sa vad care e proaspat si care nu e ca nu am retinut
si de sapt viitoare incercam si noi oul
OOKA
sa nu mai fii suparici, poate ca are o perioada...si Clara a regresat ca sa zic asa de la 3 mese pe zi am mai ramas la una jumate adik legume si un piculetz de branzica seara cu fructe in rest lapte la greu...nici cereale nu mai vrea
RUX asta e inceputul...Clara dupa ce a cazut a mai dat si doua capete de pat si acum sunt curioasa ce mai urmeaza....pupam Andreiutzul

,
,
,
. Mai trebuia si
dar nu m-a mai lasat Ioana
- "Diet" is "die" with a "t"!
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!