Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta29 spune:
N-am avut succes nici de data asta cu morcovul
Gata, m-am enervat si ma bag la mancarici.Si maine fac o supa de pui cu galuste ptr noi si o sa o fac fara sare si ii dau si ei.
BUJO, BOTI, ANILANSA, STRULUTA,DARA, multam tare mult de raspunsuri, m-am mai linistit

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Serenity90 spune:
Bujo 
Oanasm asa e fataaa!! Sanatate multa si multaaaa cumintenie!![]()
Struluta 
Dara M s mult 
Mi-e somnnnnnnnnnnnn!!
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Iaca intru si eu inainte sa plecam...am emotii, sper ca maica-mea sa se descurce, Miruna sa fie cuminte (ma rog, ea oricum o adora pe maica-mea) si sanatoasa...
Azi noapte a fost mirific!! S-a rezit la 3.30 si apoi abia la 8!!! Asa da, parca mai e viata! In schimb aseara nu a vrut sa manance nimic, nici legumele cu spanac, nici grisul cu lapte! Asa ca a baut doar lapte...
Eu i-am facut azi mancare de legume pt. tot weekendul, maica-mea o sa-i faca numai fructele dimineata.
In alta ordine de idei, I`m back in business, adica am primit de tradus, si de sapt. viitoare sper sa mai primesc. De luni vreau sa incep un nou capitol al revenirii "la cat se poate de aproape de normalul de dinainte de sarcina"
. Am decis sa nu mai alaptez, ca nu mai are nici un farmec pt. Miruna, asa ca why bother...
in schimb vreau sa incep sa iau pastile de slabit si sa beau ceaiuri de slabit, ca sa mai avansez. Nu de alta da am prins curaj ca am schimbat prefixul si am 58,5 kg, de la 66.
Imi pare rau ca am vorbit atata despre mine...
Revin si cu raspunsuri!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
dia_filipas spune:
Baut lichide eu ii dau ceai, cam o data sau de 2 ori pe sapt. da' nu in zile consecutive, ca nu-l bea. Ii dau cateva linguri de apa dupa legume, si seara cate o jumatate de pahar de tuica de suc de portocale. Cam atat...
Ruxi ce bine ca ai intrebat de pipi galben, ca nici eu nu stiam ca e de la deshidratare!
Vio cum e retata la ciuperci umplute? Ca eu is nebuna dupa ciuperci!
Si Miruna tipa, da' mai mult cand vrea ceva, adica vede ceva si vrea sa ajunga mai aproape. Daca nu-i convine ceva, plange sau urla...
Atb vazut poze cu bebe tuns! Ce cuminta statea mancal-ar mama!! 
Dana81 multam de reteta, suna tare
! Am salvat-o.
Boti imi pare rau de stomacelul lui Garga! Sper ca se simte mai bine azi!
Ce fel de branza ai cumparat? Ce marca?
Revin ca s-a trezit mutza. Ma duc sa-i dau papa. Azi gutuie fiarta cu para si cereale cu biscuiti de la milupa.
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Didi81 spune:
Si eu i-am dat iaurt Humana, de vre-o 4-5 ori pana acum, dar dupa ce am citit ce ati scris nu ii mai dau
. Eu am gustat si nu mi-a placut, dar na... adevarul e ca nu pare sa se invatat numai cu dulciuri, ca zilele astea a basculat legume la greu. Oricum, gata, nu ii mai dau iaurt de-ala. Faza e ca nu prea indraznisem sa ii dau iaurt obisnuit.
Azi am pus-o in premergator ca nu ne mai intelegeam, vrea numai sa mearga/alerge. Si dupa ce am dat covorul la o parte (pe covor mai mult se impotmolea si se enerva) a inceput sa alerge cu premergatorul pe parchet (care e ff alunecos, e de-ala din lemn masiv si e lacuit). I-am pus ciorapei antiderapanti si s-a invartit de zor prin camera 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
mcoca spune:
Fetelor merci de incurajari!!!
Am venit de la doctor si nu are nimic. Totul e ok, ok
. Ne revedem la 2 ani, daca nu le creste vre-un pititc la parinti intre timp. Controlul a fost super interesant, cu jocuri de lumini, si ursuletzi agatati in vf creionului, ca sa fie bb motivat sa urmareasca. Nu i-a placut cand i-au pus picaturi sa-i dilate pupila, dar in rest s-a comportat exemplar, a fost foarte cooperanta.
Azi Maya are 8 luni
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dara_d spune:
Bravo voua DIDI cred ca s-a distrat de minune fetita sa alege asa toata camera, ce misto ca aveti voie cu premergator noua nu ne-a dat voie doctorul.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Am reusit si eu azi sa fac ceva treaba prin casa:
,
,
,
. Mai trebuia si
dar nu m-a mai lasat Ioana
. In fine, acum doarme, si astept sa se trezeasca sa plecam la o scurta plimbare pana la posta.
Cu borcanelele Little Bee, am luat 2 de proba si Ioana le-a papat cu pofta, insa de ce intrebam de ele, ca am vazut ca chiar si cele pt 4 luni contin gluten, si asta m-a facut sa-mi pun un semn de intrebare. In fine, am sa mai incerc cateva meniuri, si din cele cu fructe, ca legumele vad ca i-au placut.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Fetelor merci de incurajari!!! Am venit de la doctor si nu are nimic. Totul e ok, ok . Ne revedem la 2 ani, daca nu le creste vre-un pititc la parinti intre timp. Controlul a fost super interesant, cu jocuri de lumini, si ursuletzi agatati in vf creionului, ca sa fie bb motivat sa urmareasca. Nu i-a placut cand i-au pus picaturi sa-i dilate pupila, dar in rest s-a comportat exemplar, a fost foarte cooperanta.Azi Maya are 8 luni .Vicky si Maya (27.06.2008) |
Bravo ma bucur ca este ok , asta a fost testul vizual de care spuneai tu, la noi nu stiu ce se face dar sa o intreb si eu pe doc cand va veni la control la 8 luni.
LA MULTI ANI

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
mcoca spune:
Dara, da, asta e. Aici se face pana la cel tarziu 10 luni implinite. Nu stiu de ce e limita asta de varsta, dar asa e. Vecina mea a sunat cand fata avea 9 luni implinite si au inceput sa se agite sa-i gaseasca un loc in urgenta .... Este clar ca medicul trebuie sa fie ehipat sa consulte bbi ca altfel nu vad cum.

merci

Vicky si
Maya (27.06.2008)