Pepenasi de iulie - august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

David, Maya x 2, Anthony, La multe lunite!
si...
Raducu si Raul al meu...sa crsteti mari si sanatosi!...pthiu...denisa..ca (,) copchii astia au deja juma' de an

mada merci de raspuns..ce faine-s fetele! Ari e tare dulce cu cizmulitele si caciulita aia+fustita

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Violeta eu am luat de la humana cu fructe de padure si era dulce de sa tampesti. Oricum ai grija sa nu o obisnuiesti cu chestii dulci. Incearca macar sa il amesteci cu iaurt normal. Maimutele astea mici parca trag numa la ce e mai rau

Boti imi pare rau pt gazuta. Ai grija cu lactatele astea normale. Tu ai noroc ca garga e bine merci de regula, da sa stii ca pot avea efecte naspa (sangerari in scaun, matze praf etc). Pupa garga si pupa si petine si blanosii

Buju sarumana de info despre insule. Io is intr'un impas deoarece:

Zakyntosu e mirobolant darrr, avionu e 820 eur pt toata lumea (doi adulti si un infant), cu autobuzu faci patru ore iar cu ferry tot mult si tre' sa si ajungi la el care inseamna tot 4 ore, pe de alta parte desi 820 eur avionu am legaturi proaste adica tre' sa stau prin Atena 9-10 ore si cu doi cupii mici e tare greu ma gindesc eu. Ca merge si sormea cu Noricica.

Thassosu e la fel de minunat, ca am mai fost, dar nu are aeroport si pot sa merg la Kavala, Alexandropolis sau Salonic. Iar autobuz o mie de ani plus ferry.

Rhodosul, Marina spune ca e minunat, avionu e mai ieftin 546 euro cu schimbat in Atena si nu stai mult, cam 1 ora jumate intre avioane plus cazare misto ca am gasit o vila si costa pt 4 adulti si doi cupii 800 euro pt 8 nopti. Se pare ca la asta o sa ramanem daca nu ma salveaza Turtu cu o idee mareata

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

ah, si mi'a venit scaunul de masa pun poze daca palpita pe cineva

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziiua si de la noi

am cu ati facut voi sfecla... eu nu am facut asa.... am pus sfecla curatata si taiata felii mai groase.. intr-un litru de apa cu o lingura de ulei de masline si am fiert la ea o ora

noi suntem bine...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

In sfarsit am terminat de strans un pic prin casa ca ieri am tras chiulul. De buna dimineata mi-am luat copilasul si am plecat la SM...ne-am plimbat prin oras un pic dupa care l-am dus la mama iar eu m-am intors in oras sa platesc facturi, rate, mi-am vizitat fostele colege, si m-am ratacit si pe la cosmetica, manichiura, pedichiura...ce bine a fost A si am luat bilet de avion pentru luni la Bucuresti. Doar dus(de intors ne intoarcem cand va avea timp husbandul sa ne recupereze, oricum ne oprim si la Brasov la socrii ca nu am mai fost de 3 luni.) Sotul meu trebuia sa plece sapt viitoare in delegatie de luni pana vineri, asa ca m-am decis ca plec la sora mea...am luat biletele, iar azi dimineata un coleg a anulat plecarea pe motiv ca azi noapte au dus-o pe mama lui la spital si e in coma...asa ca i s-a amanat plecarea lui...nu si a noastra Tzeapa

Asa ca poate o sa mai cunoastem si noi pepenasi cu mamicute de capitala
Cine vrea sa cunoasca una bucata pepenash ungurash...asteptam oferte

La multe lunite sarbatoritilor zilei:

David Gabriel de flo1980
Maya Andreea de mcoca
Anthony de Biribu
Maya Elena de estrella80Raul de oanasm
Radu Mihai de Serenity90

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

Asa si ca s-o imit si eu pe Diarux:
1.E normal sa traga besinute toata ziulica, ba chiar si noaptea prin somn?
2.Bebelusii vostri tipa cand nu le convine ceva?Ca a mea tipa isteric.Iar daca nu o bag in seama dupa ce tipa de-mi sparge timpanele se pune pe plans
3.Ce parere aveti de iaurtul cu fructe de la Humana , ca eu m-am riscat si i-am dat azi si i-a super placut.Sunt o mama denaturata sau nu?
Si cred ca vroiam sa mai intreb ceva da imi sta gandul la mancare la ora asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

1.si la Darius a fost la fel... la inceput (diversificarea)... e de la mancarea... nu i se intampla nik.. cu timpul nu mai face
2. si strunful tipa....
la iaurt nu ma bag

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Pfui, scuze, urarile altfel trebuia sa arate

Bujo:pentru fetita prietenei tale. Doamne da sa fie sanatoasa.
Marina, Violeta multam de sfaturile cu furnicilor.
Iris: costumasul l-am mostenit de la baietelul surorii mele.Si el are poze in costumasul asta Ce se vor mai distra peste multi ani cand vor vedea pozele cu aceleasi hainute
Oana: sa se mai incalzeasca si o sa venim mai des. Abia astept sa vina vara ca toata ziua o sa fiu cu el la strand in Vasarosnameny.Ati fost? E supeeeer. Si este si un complex nou cu piscina acoperita, doar ca nu stiu daca au si pt bb.
Denisa tare de tot cu branzica...nici eu nu am facut inca, dar daca nu imi zicea cineva cum se face cu logica din capul meu tot asa faceam...asa ca
Boti: mesaj pu duamna Udrea ta: la coborare te intalnesti cu aceiasi oameni ca la urcare
piticuta. Si eu am patit la fel dar cu un iaurt nemtesc bio+
Violeta: 1.normal
2.al meu tipa cand nu ma vede si se cearta cand apar ca pe unde am fost Nu sta o secunda fara mine
3.si eu am luat iaurt Humana cu fructe, i-am si dat de doua ori dar cred ca atat. Nu m-a convins nici ca gust, ba mai mult mi se pare ciudat ca nu trebuie tinut la rece si are termenul ve valabilitate vreo 6-9 luni??? Acum ii dau de la milli iaurt extra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua si de la noi .
BOTI eu i-am dat pana acum branza de vaci din comert si nu a patit nimic, sa ii treaca burtica.
OOKA sa pui poze cu scaunul sa vedem .Noi o sa mergem la vara in grecia dar cu masina si undeva in halkidiki sa vedem unde, poate in siviri .
IRISS sa ne spui ce ai luat de la baby expo si cum e pe acolo.
Si eu i-am dat iaurt de la humana de cateva ori dar nu am insistat ca mi se pare cae prea dulce.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serenity90

Neatzaa!!
Am dormit aseara k o ursoaica...cu hibernatu ma refer..nu la gabarit..da??

Gini ms mult de tot, habar nu aveam de alocatiile astea si cu procesu la fel..nici nu stiam unde sa ma duc mai intai..am intrebat la legislative..dar...LINISTE!

Ankalaura Sa stii k la faza cu vaca nu m-am gandit..cred k ar fii fost mult mai usor...O sa dau o fuga pana acolo...eu am intrebat, da scarbele alea de acolo nu iti zic nimic..parca ar da bani de la ele din buzunar! Salvat retetele "economice" k ieftine suna urat..

Mai am de citit dat nui timp acusica! Revin

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Mi-am tras si eu blog

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

De ce sa pierzi un drept al tau si al copilului mergi si vezi ce trebuie sa faci dosarele si sa aduni si banii astia ca sigur iti folosesc.Ai toata admiratia mea ca la varsta ta ai facut un bebe si ti-ai asumat asa o responsabilitate, eu la varsta asta nici nu ma gandeam.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Salutare!!!
Am citit ceva din urma, dar nu tot. Am fost ieri la dr sa o vada si de muci si sa o si cantareasca. Pe drum am avut surpriza sa vad ca urechiusile erau pline de ceva ce semana cu cearum. Cand a apasat-o dr la urechi a inceput sa tipe. Asa am ajuns si la orl. Dupa ce-am stat vreo 3/4 ora cu ea in brate pe hol am intrat si se pare ca a ce a fost mai rau a trecut, era ceva inflamat prin ureche, nu mi-a dat decat antiinflamator si picaturi plus apa de mare la greu. Explicatia in termeni po****ri a fost ca un mucut s-a plimbat intre nasuc si timpan si a ramas pe acolo

Cu greutatea stam binisor, n-a luat decat 300g si 2cm, adica are 8500g si 71cm. Putin, ca fratisu la 7 luni avea 9800g, cred ca daia n-a mers el de-a busilea ca nu putea

Anka intrebai de vaccin parca, noi am facut 2 intepaturi. Ce se lua pe gura au inlocuit cu intepatura. Cel putin asa m-a zis dr. La voi probabil ca aveau pic si trebuiau sa le termine

Am vazut ca vb despre oprirea lactatiei, sa va pove cum a fost la mine. L-am intarcat brusc, el a facut fata f bine, dar am tras euPrima zi m-am dus la munca, a fost ok, a doua zi insa mi se umflasera sanii de ziceai ca stau sa explodeze. Norocul meu ca pe vremea aia inca mai aveau pompa la nou-nascuti si m-am dus sa ma mulg, pt ca cu mana eu n-am reusit niciodata, iar pompa manuala care o aveam o aruncasem Asa a amai tecut o zi, dar sanii produceau in continuare. M-am dus la dr si mi-a dat sa iau bromchriptina (parca asa se scrie)Cu greu a a obtinut sotu' 4 pastilute ca n-aveam si reteta si i-a zis farmacista sa iau 2 pe zi. Neuronul meu obosit, nedormit, nemancat a inteles doua odata- nu pot sa va explic in ce stare eram dupa vreo ora, sincer a fost prima data cand mi-a fost frica sa nu patesc ceva, eram ca o leguma, nu puteam vorbi, gandi, a facut repede sotu o conferinta cu mama si au stabilit sa ma duca la spital, m-au imbracat ei pt ca eu nu puteam. A ras dr putin de mine mi-a zis sa beau multe lichide si sa ma odihnesc ca n-am nimic, edevarul ca incepusem sa-mi revin in simtiri si pana m-am intors acasa eram mai bine.

Merg sa fac papa, azi papam ficatei fierti in lapte, sa vedem daca-i plac. Noi papam un galbenus la 3-4 zile. I-am dat unul de la inceput.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput