Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
serbanica spune:
Buna fetelor!Avem un dintisor e asa de dulce vrea sa muste tot.A si am si cazut din scoica.Deci trebuie sa ii cumpar scaun de masa ca de masina nu are rost ca la Dacia nu avem centuri
iriss27 spune:
Am fost la baby expo. Cam tot aceleasi firme de cativa ani, ma intreb oare de ce ma mai duc?! I-am luat 2 caciuli lui Dav de la piciul, 2 fuste lu' Yvo (una de blugi, ta-su a zis ca e de cocalari
si una gogosar, rosie cu buline albe, asta a zis ca e de pe vremea lu' pazvante si 2 drecuri, gasisem cu 5 lei/buc). Ma dor picioarele si mainile si ma enerveaza de mor ca tre sa urc scarile alea. Pt ca vine decat un baiet care ma ajuta si cum sunt si cu chestii cumparate ... 
.
Am uitat, am mai luat si o punga de pampersi, o marca italina, nou intrata pe piata. Nu par asa de profi ca Pampers, dar am zis sa-i incerc, poate nu se mai irita asa desc la fun. Au fost 54 buc=32 lei.
La Salsa, Dav m-a facut de ras, a plans f tare, dar nu din cauza dansului, ci pt ca era obosit si aia dadusera muzica tare.
Referitor la Indemnizatie, azi am primit alt mail, ca nu voi primi 85%. M-au apucat si nervii si supararea in acelasi timp. Am sunat la cei care mi-au scris mailul, sustineau sus si tare ca este ca ei. Mai sa fie, ma apuca nervu, le explic ca nu scrie nicaieri ca este vorba de venituri profesionale, si ca eu in perioada de 12 luni am primit venituri, doar ca nu erau profesionale.
Ma rog, se cam blocheaza si imi zice ca sa sun la dep care a facut legea (da' ele de ce nu au sunat inainte sa imi raspunda???). Sun acolo, cred ca am ajuns sa vb cu directoarea, ca parea foarte informata. Ma lamureste ca: eu practic imi prelungesc CIC1, si cum am depus dega cerere pt 85%, prelungirea va fi cu aceeasi suma. Nu stiu daca pricepeti, concluzia este toate mamicile care fac bb2 in interiorul cic1 iau 85% (nu stiu daca are legatura cu recalcularea la 85%).
Daca mai vrea cineva alte info despre indemnizatii, va dau numarul de tel 021-315.71.43. Este departamentul care a redactat legea.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei