Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:
Eva, vazut ramutza... la mine merge linkul... super ramutza ai tu acolo! Cred ca-l ajuta putin si parchetul, ca aluneca, dar se vede cat se straduieste, nu lasa deloc capul jos
... ai mei obosesc repede pe burtica, cam dupa 15 min ii apuca plansul... deh, daca nu i-am pus de la inceput pe burtica asa cum trebuia, acum nu le place.... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Lumi, ce sa va zic decat succes! 
La Teo a mers super usor, am fost o norocoasa.
Si din cate vad eu ca primeste (NU) lingurita cu Vigantol sau sab-simplex Raducu... cred ca ma asteapta si pe mine o lupta!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
angelynna82 spune:
Lumi a mea a aceptat lingurita in felul urmator: ii dau Vigantol si Espumisan in ea, obisnuindu-se cu ea a acceptat si hrana. Referitor la bale...e baloasa rau, cateva bavetele pe zi plus isi mananca jucariile sau hainutele
am hunii si pe tine
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom
MULTUMIM FRUMOS!!!! STIAM EU CA NU MA LASI SINGURICA TOCMAI DE ZIUA MEA!!! TE PUP SI PE TINE SI PE MAMI!! ![]() PS Sper ca vizita ta de ieri nu a fost la vre-o printesa frumoasa si ochioasa asa ca tine... si de aia ti-a fost caputzul in alta parte..... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Ufff...cum ma prinzi tu mereu...fata desteapta ce esti!
Bine bine, recunosc, am fost in vizita la o www.flickr.com/photos/31848759@N02/3308258621/" target="_blank">fata dar numai asa sa ne cunoastem, mamele noastre sunt colege de serviciu. Tu esti mult mai frumoasa decat ea si in plus ea are 3 ani, nu-i plac astia micii
Sper sa nu ma certe Roxana ca am dat quote la quote

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
luminita2008 spune:
Ange, si ai mei papa Vigantolul cu lingurita, dar una e o data pe zi si alta e la fiecare masa.... chiar cred ca nu inteleg ce se intampla... puii mamei... lasa, invatam noi. 
Ada, sar'na, sper ca la Raducu sa fie cum a fost la Teo. 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Clau e superba puiutza ta ![]() preety pupam fetitza care nu se lasa ![]() Ancule sunteti super ok cu mesele ![]() Monyca galusca ta e frumoasa foc si tu arati beton, ma tot uit la sprancenele tale de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
pup dulce

zi-mi si mie cum ai scris subid-ul tau "am doua galuscute" vreau si eu si nu stiu cum se face
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Ada multam de ![]() AlexaM sper ca ati trecut cu bine noaptea dupa vaccin ![]() Mamidestefan si iza ma bucur ca aud ceva vesti de la voi , speram ca IZa sa fie bine si multa sanatateGiulianna ce mic nazdravan ai tu ![]() Laura mai mai ...inca putin si fuge din patut Baby_boy ce cuminte sta el si tare frumoasa diploma ![]() Ana de Teomaria, Eva de Rain_lover CosmyB ma bucur ca sunteti bine ![]() Clau_geo vazut pe Irina ce frumos papa ea ![]() Bravo Sorina, la cat mai multe intoarceri ![]() ![]() Pana cand s-o vota mai iau eu.....si nici aia ![]() ![]() Laureta initial m-am speriat, am crezu ca acum vine peste cea mica dar vad ca se distreaza amandoua ![]() ![]() Anca ma bucur pt Carla ca a inceput sa pape, tot asa in continuare ![]() Eva acu sa te tii am pe Noah M-am intins cat o zi de paste...ma duc ca miroase ceva fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
pup dulce

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
luminita2008 spune:
clau_geo, mergi la 'foloseste punctele', acolo ai mai multe optiuni ptr ca scriind mesaje tu acumulezi puncte... adica
te rasplateste ptr activitate
... fie iti treci o titulatura sub nick, fie iti schimbi/adaugi culoare la nick etc. 
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
anca81 spune:
Eva, super
Noah. Ce misto face cu piciorusele 
Boo, Carlei nu-i mai ajunge patul nostru
, e cand pe burta, cand pe spate. Mai nou din fundulet incearca sa ajunga direct pe burta
. E duracell, ce mai.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
baby_boy spune:
angelynna82
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel

Dariutza
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
Bianca Nicole