Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
Boo spune:
am azi o lene in mine sa ies la plimbare
si cand ii aud si pe astia cu vremea lor ca imi spun ca e doar un grad afara inghet de pe acum.. uffff
EvaF spune:
moving around![]()
hey girls!
pt cine doreste sa ne vada cum ne taram prin casa am pus filmulete cu Noah care a luat-o taras prin casa, linkul mai sus.
Daca doriti sa mai vedeti, urmeaza inca 3 filme dupa acesta, eu pun kg de filme sa il vaza si socrella!
eu sunt cam pe fuga, citesc mai pe seara capitolul acesta si vorbim daca e.
pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
cocutica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Si sper ca ati avut o noapte mai buna decat a mea, ca Dragos al meu toata noaptea s-a fatait si frichinit si s-a trezit din jumate-n jumate de ora sau cel mult la 1 ora, dar de supt nu i-a trebuit; nu stiu ce-o fi avut Asa ca eu sunt acum cu ochii mici de somn beton, am facut iar balta de lapte-n pat ca in prima saptamana dupa nastere si am si un nodul la sanul stang . Sunt tare nedumerita cu suptul lui - nu suge mai mult de 5 min. la nicio masa, imi raman sanii tari dupa, dar... el totusi creste; am eu chiar atata lapte... sau ce??? |
Nu sunt experta, dar mie mi s-a spus cand am nascut ca furia laptelui poate aparea imediat dupa nastere, dar si mai tarziu pe la 6 luni, si uneiri chiar 9 luni. Si Maria mea suge in jur de 5 minute si ia in greutate, dar intr-adevar sanii nu-mi raman tari. Sper sa treaca repede problema cu sanii!

Xor spune:
Buna ziua dragutele!!!
In sfarsit v-am ajuns din urma ca de vreo sapt tot "fug" dupa voi citind si nu reusesc sa va prind...aveti spor la scris nu gluma...
Asa....sa vedem ce mai tin minte acum din ce am citit :D
Pe 22 am implinit si noi 6 luni (multumim babytza pt urari)iar de pe la 5 luni si jum am inceput obisuirea cu alte gusturi afara de tzitzica (avand in vedere ca nu a acceptat niciodata biberon, ceai...). Am inceput dimineata cu sucurile intr-un ritm...lent :D adik o lingurita pe zi, apoi 2...inceputul a fost greu...cu scuipaturi
dar acum s-a obisnuit si papa aprox 100 ml suc cu 2 lgt pulpa (adik un suc mai gros sa poata fi dat cu lingurita) de mr, morcov si para pentru ca suferim de constipatie.
Maine mergem sa facem infanrixul si dupa vaccin sunt hotarata sa mai introduc ceva nou....intrebarea care ma macina pe mine e...CE?? Sa completez masa de dim cu ceva cereale sau poate branzica....sa trec la supica la pranz...grea decizie.
Am citit conspectele Evei (multumim), m-am "delectat" cu certurile de pe aici pe tema diversificarii....si eu tot nu am reusit sa iau o decizie
Asaa...bitza am vazut ca intrebai de noi....suntem in fiecare zi prin zona dar printre picaturi pentru ca tati e la serv. de dim pana seara si Mark are nevoie mereu de mine chiar daca este un copil extraordinar de cuminte ptiu sa nu-l deochi (si vorba cuiva de pe aici...si acum sa sterg ecranul)!
Banu: la controlul de 6 sapt care s-au facut vreo 10 mi-a facut si mie dr. Pap....si acelasi rezultat ca la tine ASCUS....m-a bagat in toti sperietii....mi-a dat un tratament cu ovule...si...trebuia sa merg sa repet analiza dar nu am mai ajuns
Luminita am vazut ca scriai ceva de o rana pe col...eu am avut una urata cu descoperita si tratata cu aprox un an inainte de a-l avea pe Mark...insa....s-a tratat si cicatrizat de la sine in timpul sarcinii...
De la inceputul lui ian am inceput sa iau cerazette...la 2 sapt de administrare am avut...menstruatie am zis eu...in cond in care alaptam exclusv...timp de 7 zile dar cantitate f mica...in luna febr nu a mai aparut
In legatura cu DA...noi am reusit sa o anihilam cu SebaMed la spalat, si Mustela Stelatopia la cremuit...dupa sfatul dermatoloului si la noi se vad rezultatele!!! (Inainte am folosit Klorane si Nivea pe care dr mi-a spus sa le arunc
)
Doamne nu degeaba azi e miercuri...zi de post...asa m-am intins si eu![]()
Am insa o maaare problema...ma musca ingrozitor de tzitzi....cei doi dintisori de jos sunt deja marisori, crescuti pe jum. (unul aparut pe 3 febr si celalalt pe 6)....nu stiu cum sa-l dezvat, am numai urme de coltisori si ma doare rau.....un sfat plsss
Noua pentru dintisori pediatra ne-a recomandat DELABARRE...un produs frantuzesc, pe baza de plante...f bun cica...nu am reusit sa-l folosim pt ca dintisorii lui ne-au luat prin surprindere...dar e bun pt urmatorii ![]()
Anca pentru galmita de la vaccin (am patit si noi la 4 luni), pune o feliuta de cartof crud schimbata la 1-2 ore....pana a doua zi nu mai avea nimic...
Mamamaa ce-am mai amestecat subiectele...iertare...
va pup si....suntem aproape!!!
gaia.nevia spune:
Lumi, eu zic ca vei avea mai mult succes cu ceva mai solid in lingurita. Mar puree sau ceva de consistanta asta, care sa nu curga repede. Lingurita, sa incerci din aia moale de silicon si cat mai mica.
intai o sa ii bagi tu in gurita, apasand cu lgrita pe maxilarul de jos si apoi tragand repede lgrita afara.
Dupa ce da de gust, o sa deschida singuri.
Mama avea un cantecel pt Teo: de la varful limbii, catre baza limbii, invata un bebe sa rostogoleasca mancarica s-o inghita (ma rog, de genul, ideea era cu varful si baza limbii
)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Boo nu merge linkul !! |
moving around
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Xor Luminita am vazut ca scriai ceva de o rana pe col...eu am avut una urata cu descoperita si tratata cu aprox un an inainte de a-l avea pe Mark...insa....s-a tratat si cicatrizat de la sine in timpul sarcinii... |
f frumos din partea ta ca ti-ai facut timp sa citesti atata si sa ne si raspunzi!

si la mine cred ca rana s-a cicatrizat singura, asta daca era o rana... dar avand in vedere ca 2 medici imi spusesera ca era... zic si eu ca asa e... tot e bine ca acum n-am nimica!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
angelynna82 spune:
Ada multam de 
AlexaM sper ca ati trecut cu bine noaptea dupa vaccin 
Mamidestefan si iza ma bucur ca aud ceva vesti de la voi
, speram ca IZa sa fie bine si multa sanatate
Giulianna ce mic nazdravan ai tu 
Laura mai mai ...inca putin si fuge din patut ![]()
Baby_boy ce cuminte sta el si tare frumoasa diploma 
Ana de Teomaria, Eva de Rain_lover
CosmyB ma bucur ca sunteti bine
Clau_geo vazut pe Irina ce frumos papa ea 
Bravo Sorina, la cat mai multe intoarceri 

Pana cand s-o vota mai iau eu.....si nici aia 

Laureta initial m-am speriat, am crezu ca acum vine peste cea mica dar vad ca se distreaza amandoua 

Anca ma bucur pt Carla ca a inceput sa pape, tot asa in continuare
Eva acu sa te tii
,
am pe Noah
M-am intins cat o zi de paste...ma duc ca miroase ceva![]()
![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lumi, eu zic ca vei avea mai mult succes cu ceva mai solid in lingurita. Mar puree sau ceva de consistanta asta, care sa nu curga repede. Lingurita, sa incerci din aia moale de silicon si cat mai mica. intai o sa ii bagi tu in gurita, apasand cu lgrita pe maxilarul de jos si apoi tragand repede lgrita afara. Dupa ce da de gust, o sa deschida singuri. Mama avea un cantecel pt Teo: de la varful limbii, catre baza limbii, invata un bebe sa rostogoleasca mancarica s-o inghita (ma rog, de genul, ideea era cu varful si baza limbii |
sa stii ca si eu ma gandeam azi la asta... ca poate eu incerc ca fraiera cu lapticul si cand vor da de solide, o sa vrea din prima... mai intai sa le dau ceva cereale cu bibele, si apoi le fac repede mai consistente si vedem...
lingurite da, am din silicon, moi moi si mici mici... nu-i problema ca nu deschid gurita... o deschid.... sa-l vezi pe Edi ce haios e cum rade cu gura pana la urechi la lingurita si cu lapticul undeva sub limba... acolo ajunge inainte sa-l scuipe.... e genial... deci, deschid gurita, dar uneori inghit, alteori nu... uneori inghit tot, alteori cam juma' de lingurita... sunt cam debusolati mititeii, nu inteleg ce o fi apucat-o pe mami asta deodata cu jucaria asta noua, tocmai in timpul mesei...
super cantecelul!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Asa ca eu sunt acum cu ochii mici de somn
beton, am facut iar balta de lapte-n pat ca in prima saptamana dupa nastere si am si un nodul la sanul stang