Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Clau apopos de ochisori..e posibil sa-si schime culoarea ..dar parerea mea..tot superbi vor fi indiferent de culoare..forma lor e frumoasa.. si bineinteles ca fiecare copilas are ritmul lui de crestere, unu papa mai mult, altul mai putin, mai este si ereditar ma refer aici la a mea..cred ca-l mosteneste pe taticul ei la..apetit !!!

Apropos de Eva, sincer eu am intrebat medicul dc este normal si ar trebui sa ma ingrijorez in privinta greutatii ei..s-a nascut cu 3.300 a ajuns la 8.200 la 5 lunite.. a pus mai mult decat dulu..el mi-a zis ca atata timp cat e alaptata la san si la cerere sa las copilul in pace ca are ea timp sa slabeasca inclin sa-i dau dreptate..si eu si tatal ei am fost mai grasunei bebe...

Anca ma bucur ptr tine si Carla, felicitari !!! incepe sa pape din ce in ce mai bine..

Laureta vazut surioare jucause, una mai dulce decat cealalta !!!

Am uitata ..placut scaunel la Giulianna !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

SORINA!!!! super, bravos ... Robi al tau e mai lenes din punctul asta de vedere, sa stii, si el are fundul mare.... he he

vazut si galuscutele Lauretei pe care le dulce.

Anca, sar'na de raspuns. Bagat la cap. Ah, ce tare ma bucur sa aud ca papa Carla... bravos! S-o tina tot asa, poate doar inceputul a fost mai dificil si de-acum o sa fie bine!

Nocom, o sa pun poze... acum e cam greu, ca unul din ei doarme la mine pe picioare... iar fratica in bouncer... da' nu te uit, promit!

Baby_boy, pretiosii mei sunt bine. Exceptand balutele de balute pe care le tot au... toate bune. Am incercat acum iar treaba cu lingurita.... Edi tot intr-o gluma o ia... cand papa lapticul, cand il impinge afara... cand da cu manuta si il pune in cap ..... ei lasa, ca pana la scoala mai avem noi... pana una-alta suntem ok. Raducu... ce bine ca ai si tu niste momente libere.... adica fara pui in casa... of.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

So..am lasat gaza mica cu tati si cu Andy si am venit sa vad ce ati mai scris.

Claudinna si noi tot pe oua bio de la mama si socrela

Ada m-a amuzat postul tau legat de sofat cu sotzul langa tine..si al meu a facut asa pana l-am lasat in mijl intersectiei cu masina-el are carnet asa ca a iesit rapid din incurcatura,da de atunci never indicatii

Cosmy ma bucur ca trecut febra

babyboy felicitari ptr diploma

Ange vazut poze de Crinutza frumusica foc

Joy Ce dragutza e printzesa!!

musette

Incarc acum filmuletul cu Alexia pe webshots sper sa si mearga

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Multumim si voi sunteti frumosi foc

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

la multe lunitze DARIA.
Cu drag soldatzelul in transee

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

MULTUMIM FATA FRUMOASA!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Luminita mie mi-a luat vreo luna sa-l invat pe Alex ca lumea cu lingurita. Bine, nici nu am insistat. Adica zilnic ii dadeam vigantolul pastila dizolvat in putin apa si acum de vreo 2 saptamani fierul. Dupa fier i-am dat lapte cu lingurita, se stramba si am zis ca sa i se duca gustul din gura daca nu i-o placea. Si asta cred ca a fost ideea buna, ca era ceva ce ii placea si a inceput sa deschida gura.
Asa ca la cereale cand am inceput nu am avut probleme.

aa, si mai vroiam sa iti spun apropos de bale. Alex baleste de 3 luni, si tot degeaba, nici urma de dinte Sper la voi sa nu dureze atat !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Luminita mie mi-a luat vreo luna sa-l invat pe Alex ca lumea cu lingurita.

aa, si mai vroiam sa iti spun apropos de bale. Alex baleste de 3 luni, si tot degeaba, nici urma de dinte Sper la voi sa nu dureze atat !

incurajator rau mesajul tau.... glumesc.
da, cred ca si noi ne vom chinui cu lingurita pana sa invatam, dar imi place sa cred ca am vointa... nu ma las. trebuie sa reusim.

cat despre dinti... of. au inceput sa si planga, mai ales Robi... dar ii controlez zilnic si nici urma urmei dintelui! Totusi, mi se pare cam ciudat sa ii apuce pe amandoi o data.... or fi ei gemeni, dar functioneaza ca doi copii diferiti... hm, om vedea, dau anunt cand se intampla minunea!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

sorry .. dar partea buna e ca daca tu incerci de mai multe ori pe zi si cu mai multe lingurite deodata SIGUR o sa mearga mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Na' ca acum am laudat-o pe piti si mi-a facut un circ monstru la lapte, nu vrea sa bea si pace. Cred ca va trebui sa-i mai scot o masa de lapte, sa ramana doar 3, dar mi se pare prea repede totusi. E clar ca s-a saturat de lapte si a dat de alte gusturi.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca si tin pumnii sa o tina tot asa Carla,sa manance tot tot ce-i da mama

Monyca multumim,da da cat de repede o lasam jos..ma bucur ca ati trecut bine de vaccin si ca doarme piti la ea in patutz

LAureta ce mi-a placut filmuletul..si Andy o face pe Alexia sa rada ca nimeni altcineva

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

sorry .. dar partea buna e ca daca tu incerci de mai multe ori pe zi si cu mai multe lingurite deodata SIGUR o sa mearga mai repede

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

hai ca esti o dulce!
incerc cam de 3-4 ori pe zi cu fiecare hun. prima si ultima masa nu lasa loc de jocuri cu lingurita....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput