Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Clau, doar de cateva zile papa asa, de 2 mai exact. A manacat foarte rau pana acum. A avut perioade in care nu ajungea la 400 ml de lapte si doar 3-4 lingurite de solide. Doamne ajuta sa mearga tot asa ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
acum am inteles, atunci spor la mancat, Carla tine-o tot asa ca s ate faci maricica si mai frumusica decat esti

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
gaia.nevia spune:
fetelor, ce e cu 10 luni?! despre ce vorbiti?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom
DOAMNE cat e de frumoasa!!!! Si ce ochisori are.... ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
saru'mana frumos

cred ca aduce la forma ochilor cu Daria, culoarea difera doar
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
clau_geo spune:
fug sa pregatesc masa de pranz ca acum se trezeste domnisoara si tipa dupa mine de foame
pofta mare tuturor

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
laureta spune:
Clau e superba puiutza ta
preety pupam fetitza care nu se lasa
Ancule sunteti super ok cu mesele 
Monyca galusca ta e frumoasa foc si tu arati beton, ma tot uit la sprancenele tale
. Io le am lasat luuuungi si vreau sa merg sa mi le stilez,deocamdata cercetez pe unde sa ma duc sa nu ma strice.
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nocom spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 i-am pus pe amandoi pe salteluta cu activitati/jucarii. Pe UNA, caci pe cealalta am demontat-o ptr moment, sa le agat jucarelele de patuturi... sa vedeti ce frumos o impart! frateste! e mai bine decat fiecare pe salteluta lui.... imi vine sa ii halesc! ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… |
POZE!!!!!!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)poze cu noi
poze DARIA
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
Multumim mult si multumesc Cosmy_b si Angelynnae vorba de o diploma foarte frumoasa.cu winie the pooh...cu cel mai cuminte copil..au zis ca n-au mai vazut(sunt 3 doctore) bebe sa nu zica el nimic la vaccin. O sa-i fac o mapa in care o sa-i pun toate diplomele..sa le aiba cand va fii mare....amintire Acum doarme dus ![]() Claudinna multumesc pt. raspuns ..o sa caut si eu..sa am acolo..cand incepem cu cerealeCRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
Felicitari pt diploma, nu am apucat aseara
fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
Neatza mai la pranz si de la noi

A papat fata mea piure de mango, mar si para
iar acum bea suc din acelasi amestec...scriu cu o mana

citesc din urma si revin
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Boo spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia fetelor, ce e cu 10 luni?! despre ce vorbiti? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Cred ca vorbeau fetele de legea cu cei 85% ca se vor da si in cazul mamelor care au doar 10 luni lucrate inainte de nasterea copilului.
Va multumim tuturor de complimente
angelynna82 spune:
Boo frumoase ipostaze 
Sa inteleg ca si eu as putea lua cei 85%...am 10 luni trecute in CM
?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mamica fericita de
Eu sunt Carla
Eduard Mihai si
felicitari pt baietel cuminte si in grafic.ce diploma a primit?