Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult feteleor ca v-a placut prima noastra diploma

Clau vazut mancacioasa mica

Laureta ce se joaca fetele talefoarte fumos

Preety ..gata ..nu mai sta Sonia..ce frumos se intoarce ea

Raducu e la plimbare pe afara cu bunicul..asa ca mai stau si eu pe net

Lumi ce fac hunii? ii mai admirai in pozici..ce-mi place poza aia in care sunt toti 3 in galben

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

laureta m am uitat dar cu teama sa nu cumva sa vad o galusca mai mare peste una mai mica....nu aveai inima cat un purice totusi?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Sunt obisnuita cu ele asa . Inisa in general este grijulie cu surioara mai mica:)

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Neata si de la mineee !!!

Imi sunteti tare tare drage !!!

Vazut poze si filmulete Andy cum ziceau si fetele lasa repede salteluta mai jos..acum se ridica si in picioruse..

Clau Doamne ce cuminte pui ai..si nu ma satur sa ma uit la ea...are niste ochi superbi !!!o sa franga multe inimi !!

Giulianna dragut foc cum incerca el acolo sa escaladeze muntii !!!

Moni ce mai faci ?? mai spune-ne cate ceva ? cum sunt hainutele de graviduta ?

BOO ai o mandrete de baiat !!!

EVA MULTUMIM FRUMOS PTR SCHEMA !!! SALVAT TOT !!!

Hari ??? nu ai mai pus pozici sa te vad...promit sa pun unele recente cu mine...

Noi suntem bine, am trecut usor peste vaccin, Eva nu a facut febra, a fost tare jucausa si cumintica, avem la 5 lunite, 8.200 si 67 cm
Apropos de cereale, ma mai gandesc...dc sa-i dau sau nu..mai avem o lunita timp in care o sa luam o hotarare, parerile sunt impartite, medicul de aici mi-a recomandat sa nu-i dau, explicandu-mi ca in afara de kg in plus nu prea fac mare lucru (de care ea chiar nu are nevoie) preferand in schimb mesele de legume si fructe fiind muuult mai sanatoase cu aport mult mai bogat de vitamine etc...ne mai gandim...
Stiti ca ma plangeam de Eva ca nu vrea neam sa doarma singurica la ea in patut si eram disperata ca nu stiam ce metode sa mai adopt ?? eee buun..copilul meu de ceva vreme numai in patutul ei vrea sa doarma noaptea..daca nu se foieste,e maraita in continuu;; ziua mai doreste si prin alte parti..dar eu sunt suuuper fericita si asa..Doamne ajuta in continuare !!! deja ma gandeam peste 2-3 ani cum va sta ea frumos ca o floricica tot intre noi in pat...

na ca iar am scriiiiisssss...

LE: pleeeseee vreau si eu va rog frumos parola de pe contul comun de mail...

pup toate fetele dragute !!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Mda...verdict clar! Sunt dusa!
Eu aseara intrasem de fapt de altceva dar am gasit ideea Roxanei si am uitat de ce venisem de fapt. Uite de asta:

La multe lunite Dariutzaaaaaaaaaa!!!
Iarta-ma ca ieri am lipsit de la aniversarea ta (deh, am baza in mami mai mult de-o gramada) dar astazi vreau s-o facem lata! Sa curga sampaniaaaaaaaa...ups pardon...sa curga lapteleeeeeeeee!!!!

Dariutza

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

MULTUMIM FRUMOS!!!! STIAM EU CA NU MA LASI SINGURICA TOCMAI DE ZIUA MEA!!! TE PUP SI PE TINE SI PE MAMI!!

PS Sper ca vizita ta de ieri nu a fost la vre-o printesa frumoasa si ochioasa asa ca tine... si de aia ti-a fost caputzul in alta parte.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Salutari si de la noi

Da' ce-ati mai zumzait, e tare greu sa tin pasul cu voi

Clau_geo, e o dulceata Irina, ce cumintica papa . Trebuie sa va pun si eu un filmulet cu Carla la masa sa vedeti cat se foieste. Lingurita de la Tigex am si eu, ieri am incercat-o si mananca excelent cu ea.

Andy, mica plimbareata.

Preety, felicitari pentru prima intoarcere a Sorinei

Eva, ai gasit leguma minune? Sa stii ca eu i-am dat Carlei dovlecel, mixat insa cu morcov si i-a placut. Cred ca e o alegere buna pentru start up.

Vad ca discutati serios despre diversificare, noi suntem pe drumul cel bun, atat la papatul cu lingurita cat si la cantitatile ingerate. Azi de exemplu Carla a papat o banana medie, blenduita cu branizica, 2 masuri de cereale si putin suc de mar, ca sa fie mai fluid. Cereale i-am dat azi prima data Milupa 7 korn si eu ma declar pro, mai ales la copii slabuti care mananca putin. Dar cat mai simple sa fie, fara fructe, zaharuri si alte minuni.

Luminita, eu cereale i-am dat Carlei cu lingurita insa n-am avut nici un succes la inceput. Si pentru ca refuza laptele, i-am pus cate o masura in fiecare biberon. Ideal ar fi sa le dai cu lingurita dar depinde foarte mult si de copil, cat de mofturos e etc.

Eu sunt pro borcanele insa nu voi abuza si nu-i voi da numai astfel de mancare. Dar am mereu in dulapior cate un borcanel cu fructe si unul cu legume pentru pranz. Prefer sa-i pregatesc eu mancarea si-mi face chiar placere sa o vad cum papa.

Baveta de plastic cu buzunar - la noi n-au functionat, sta teapana si o deranjeaza la gat. Am niste bavete dintr-un material mai grosut, dublate la spate cu material plastic moale, asa ca nu trece prin ele. Si au un snur in parti, ii pot baga manutele acolo sa stea fix peste piept. Se gasesc in Cora. Iar lingurita - am scris mai sus, de la Tigex, dar si cea de la Primii Pasi e buna. Chicco e prea mare, parca e o lopata

Noi inca suntem cu 4 mese de lapte si 2 de solide, cam asa: 6.30 - lapte, 10 - fructe, 13 - lapte, 15/16 - legume, 17/18 - lapte, 21.30 - lapte. In jur de 140-160 ml la fiecare masa de lapte si cam 100 - 120 g piure la celelalte. In timpul meselor de solide ii mai dau ceai de fenicul sau chimen, sau uneori apa plata din bibe. Azi la 10 i-am dat 30 ml suc de mar.

Miruna, voi ce mai faceti?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

multumim Anca ,

am urmarit ce papa Carla si cred ca e tare bine, de ce zici ca e slabuta? ca la ct papa ar trebui sa ia in greutate.Irina papa ceva mai putin si tot mi se pare ca papa bine si ca e in grafic.Poate ca asta e ritmul ei de crestere, asa ca e totul ok daca e sanatoasa si vesela

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Multumesc mult feteleor ca v-a placut prima noastra diploma

Clau vazut mancacioasa mica

Laureta ce se joaca fetele talefoarte fumos

Preety ..gata ..nu mai sta Sonia..ce frumos se intoarce ea

Raducu e la plimbare pe afara cu bunicul..asa ca mai stau si eu pe net

Lumi ce fac hunii? ii mai admirai in pozici..ce-mi place poza aia in care sunt toti 3 in galben

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Cris si multumim

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, doar de cateva zile papa asa, de 2 mai exact. A manacat foarte rau pana acum. A avut perioade in care nu ajungea la 400 ml de lapte si doar 3-4 lingurite de solide. Doamne ajuta sa mearga tot asa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

la multe lunitze DARIA.
Cu drag soldatzelul in transee

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Neata si de la mineee !!!

Imi sunteti tare tare drage !!!

Vazut poze si filmulete Andy cum ziceau si fetele lasa repede salteluta mai jos..acum se ridica si in picioruse..

Clau Doamne ce cuminte pui ai..si nu ma satur sa ma uit la ea...are niste ochi superbi !!!o sa franga multe inimi !!

Giulianna dragut foc cum incerca el acolo sa escaladeze muntii !!!

Moni ce mai faci ?? mai spune-ne cate ceva ? cum sunt hainutele de graviduta ?

BOO ai o mandrete de baiat !!!

EVA MULTUMIM FRUMOS PTR SCHEMA !!! SALVAT TOT !!!

Hari ??? nu ai mai pus pozici sa te vad...promit sa pun unele recente cu mine...

Noi suntem bine, am trecut usor peste vaccin, Eva nu a facut febra, a fost tare jucausa si cumintica, avem la 5 lunite, 8.200 si 67 cm
Apropos de cereale, ma mai gandesc...dc sa-i dau sau nu..mai avem o lunita timp in care o sa luam o hotarare, parerile sunt impartite, medicul de aici mi-a recomandat sa nu-i dau, explicandu-mi ca in afara de kg in plus nu prea fac mare lucru (de care ea chiar nu are nevoie) preferand in schimb mesele de legume si fructe fiind muuult mai sanatoase cu aport mult mai bogat de vitamine etc...ne mai gandim...
Stiti ca ma plangeam de Eva ca nu vrea neam sa doarma singurica la ea in patut si eram disperata ca nu stiam ce metode sa mai adopt ?? eee buun..copilul meu de ceva vreme numai in patutul ei vrea sa doarma noaptea..daca nu se foieste,e maraita in continuu;; ziua mai doreste si prin alte parti..dar eu sunt suuuper fericita si asa..Doamne ajuta in continuare !!! deja ma gandeam peste 2-3 ani cum va sta ea frumos ca o floricica tot intre noi in pat...

na ca iar am scriiiiisssss...

LE: pleeeseee vreau si eu va rog frumos parola de pe contul comun de mail...

pup toate fetele dragute !!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Pupici Moni
da, ce sa zic, am pus si eu un filmulet in care sta cuminte ca, de regula se agita destul de mult si manjeste tot in jur, dar chiar si asa tot papa cam tot ce ii pun in castronel

cat despre ochii, sper sa ramana mari si albastru ceniusiu cum sunt acum, altfel facem operatie estetica -glumesc bineinteles

Felicitari pt 5 lunite implinite si pt floricica maricica, 8200 si 67 de cm e super bine cred ca este peste greutatea medie la fetite, nu? oricum e tare bine daca ati reusit sa ajungeti la 8 kg

Cum ii spuneam si Ancai, eu nu ma mai stresez cu greutatea (pana acum 1 luna eram stresat rau ca nu se ingrasa copilul), poate ca o sa fie mai slabuta ca asa era si taicasu cand era mic, de exemplu fata nasei mele are un an si jumatate si 10 kg si 82 cm, iar taicasu e cat un bloc si nici maicasa nu e micuta si foarte slaba. Cred ca asa sunt bebelusii, au un ritm propriu de crestere.

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Am reusit si eu sa pun un filmulet cu printesa pe youtube cand papa, haideti sa v-o arat si voua sa vedeti cat poate fii de cuminte si scumpa
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank">Irina la masa

Asa creste Irina

DOAMNE cat e de frumoasa!!!! Si ce ochisori are....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput