Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Ange asa auzisem si eu cu 10 luni... da nu stiu daca s-a si votat!
Anamona vazut poze cu bebe la botez. Sa-ti traiasca!

Fetelor... atasam si noi doua filmulete de care suntem tare mandrii ():

incercari… si iar incercari si in sfarsit
prima intoarcere!!!

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!

Mai lucram inca la scosul manutei de sub noi

vai cat poate fii de dulceeee, iti vine sa o mananci cum se chinuie ea

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumim mult dragele noastre

Babymoom daca perimetrul cranian la nastere a fost 34 cm si acum (la 4 luni fix) este 40,5 cm... ce motiv avea sa ne opreasca vigantolul ptr doua luni? Am citit explicatia ta ... dar nu par semne de asa ceva ... deci nu inteleg motivul...

Mergi la inceput

Preety, cat s-a chinuit pana a reusit sa se intoarca si cam de la ce varsta incearca?

ca noi suntem la etapa cand ne rotim pe partea stanga si nu reusim sa tragem fundul dupa noi , decat impinsa un pic de mami si apoi merge insa ramane cu manutele sub ea. zici ca e o foca cand sta asa pe burta

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Clau ... se intoarce pe o parte si sta stabil cam de vreo 10 zile... si de vreo sapt incearca sa ajunga pe burta da n-a reusit ... dr a zis ca-i prea grea si de-asta nu reuseste... dar azi... minune
O sa reusiti si voi

Tare a fost ca dupa ce a reusit nu se mai oprea... si a si dat afara juma de laptic... Acu doarme...

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!

Mergi la inceput

Clau ... da ce frumos mananca bebe Irina!!! In ce sta? In scaunel?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Clau ... da ce frumos mananca bebe Irina!!! In ce sta? In scaunel?

:)tks

da sta in scaunelul chicco -polly si e super bine ca altfel nu stiu ce ma faceam

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laureta m am uitat dar cu teama sa nu cumva sa vad o galusca mai mare peste una mai mica....nu aveai inima cat un purice totusi?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi

Da' ce-ati mai zumzait, e tare greu sa tin pasul cu voi

Clau_geo, e o dulceata Irina, ce cumintica papa . Trebuie sa va pun si eu un filmulet cu Carla la masa sa vedeti cat se foieste. Lingurita de la Tigex am si eu, ieri am incercat-o si mananca excelent cu ea.

Andy, mica plimbareata.

Preety, felicitari pentru prima intoarcere a Sorinei

Eva, ai gasit leguma minune? Sa stii ca eu i-am dat Carlei dovlecel, mixat insa cu morcov si i-a placut. Cred ca e o alegere buna pentru start up.

Vad ca discutati serios despre diversificare, noi suntem pe drumul cel bun, atat la papatul cu lingurita cat si la cantitatile ingerate. Azi de exemplu Carla a papat o banana medie, blenduita cu branizica, 2 masuri de cereale si putin suc de mar, ca sa fie mai fluid. Cereale i-am dat azi prima data Milupa 7 korn si eu ma declar pro, mai ales la copii slabuti care mananca putin. Dar cat mai simple sa fie, fara fructe, zaharuri si alte minuni.

Luminita, eu cereale i-am dat Carlei cu lingurita insa n-am avut nici un succes la inceput. Si pentru ca refuza laptele, i-am pus cate o masura in fiecare biberon. Ideal ar fi sa le dai cu lingurita dar depinde foarte mult si de copil, cat de mofturos e etc.

Eu sunt pro borcanele insa nu voi abuza si nu-i voi da numai astfel de mancare. Dar am mereu in dulapior cate un borcanel cu fructe si unul cu legume pentru pranz. Prefer sa-i pregatesc eu mancarea si-mi face chiar placere sa o vad cum papa.

Baveta de plastic cu buzunar - la noi n-au functionat, sta teapana si o deranjeaza la gat. Am niste bavete dintr-un material mai grosut, dublate la spate cu material plastic moale, asa ca nu trece prin ele. Si au un snur in parti, ii pot baga manutele acolo sa stea fix peste piept. Se gasesc in Cora. Iar lingurita - am scris mai sus, de la Tigex, dar si cea de la Primii Pasi e buna. Chicco e prea mare, parca e o lopata

Noi inca suntem cu 4 mese de lapte si 2 de solide, cam asa: 6.30 - lapte, 10 - fructe, 13 - lapte, 15/16 - legume, 17/18 - lapte, 21.30 - lapte. In jur de 140-160 ml la fiecare masa de lapte si cam 100 - 120 g piure la celelalte. In timpul meselor de solide ii mai dau ceai de fenicul sau chimen, sau uneori apa plata din bibe. Azi la 10 i-am dat 30 ml suc de mar.

Miruna, voi ce mai faceti?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

ce-i place banditei sa fie zguduita , cat de taree e cand rade
asa face si Irina cand o pun pe pat si o zgaltaii sau cand o fac avion, ce le-o place nu stiu ca mie una cred ca mi s-ar face rau

Asa creste Irina

Mergi la inceput