Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
clau_geo spune:
Multumim Lumi 
uite atasez si un filmulet mai vechi un pic dar e tare dulce la interogatoriul lui tati
www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> de vorba cu tati
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :)
gaia.nevia spune:
Teo a balosit abundent, dar fara alte simptome, de la 3 luni la 6 cand i-au iesit 2 incisivi de jos (amandoi odata).
Imediat cum a inceput sa-i sparga gingia mi-a si facut o viroza, si s-a repetat treaba cu viroza la fiecare serie de dinti, ca numai cate 2 ies.
Radu a scos deja un dinte la mine, pe tacute, si abia acum e agitat, post factum. O avea un dinte impotriva mea?! 
Inainte de dinte doar si-a scazut un pic portia de lapte, nu a revenit inca, tot 4 mese vs. 5.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
Tu vorbesti serios? Deci e posibil sa ne mai chinuim asa? .... ofof... mai mai... ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
da, la noi dureaza de ceva timp si dr mi-a zis ca incep sa cresca radacinile si pana ies dintisorii poate sa mi dureze, asa ca mult calm si rabdare fetelor :)
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
nikolici spune:
clau vazut filmuletz cu o irinica mancacioasa si in ac. timp ciulit urechile la emisiunea de pe antena 2:d
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Spunea cineva de scaunel de masa. Noi avem Chicco Poly.E bun, insa rotitele acelea nu ne-au folosit la nimic. Mereu m-am intrebat de ce le-or fi pus. Sunt doar pe partea din spate , ceea ce le face greu de utilizat; daca vrei sa-l muti, tot trebuie sa ridici scaunul. In rest e ok; se regleaza pe inaltime, se indeparteaza masuta si poate fi folosit la masa normala, etc. Ce mi se pare mie f util la el este ca masuta are o proiectie intre picioarele copilului, astfel ca si daca nu e legat, copilul nu poate aluneca jos; eu nu sunt fan legat in timpul mesei pt ca daca se ineaca se pierde mult timp cu dezlegatul.Nu radeti, noi am patit-o. |
subscriu la cele spuse de tine, si noi folosim tot polly si am patit-o sa fie legata si sa dea afara, un chin pana am dezlegat-o, de atunci o tin fara ham si ajuta mult acel suport dintre picioare. sa vedem pana cand va mai merge asa!
Mami fericita de
luminita2008 spune:
i-am pus pe amandoi pe salteluta cu activitati/jucarii. Pe UNA, caci pe cealalta am demontat-o ptr moment, sa le agat jucarelele de patuturi... sa vedeti ce frumos o impart! frateste! e mai bine decat fiecare pe salteluta lui.... imi vine sa ii halesc!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici clau vazut filmuletz cu o irinica mancacioasa si in ac. timp ciulit urechile la emisiunea de pe antena 2:d Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
da, era tare interesanta emisiunea si Irina era hipnotizata de ea, asa ca a balotat la greu :)))
Mami fericita de
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Pai imi e teama mie la una bucata...apai tu singurica cu doua bucati frumoase???Dar stii tu ce nu ne doboara ne intareste ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
te pupa mama, ca-mi dai curaj!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
preety spune:
Ange asa auzisem si eu cu 10 luni... da nu stiu daca s-a si votat!
Anamona vazut poze cu bebe la botez. Sa-ti traiasca!
Fetelor... atasam si noi doua filmulete de care suntem tare mandrii (
):
incercari… si iar incercari si in sfarsit
prima intoarcere!!!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Mai lucram inca la scosul manutei de sub noi ![]()
babymom75 spune:
Bravo preety, vreau sa spun Sorina!!!!

Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)