Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Neata bobocime 
Ada multumesc de cafeluta
Acum o savurez 
Claudina era gatit ca am incercat sa facem un filmulet pentru Maya. Dar printul nu era prea vorbaret asa ca ne-am reprofilat pe poze
multumim pentru vorbele frumoase 
Baby boy e super misto diploma !!!!!!!!!!!! Nici nu am mai vazut pana acum
Clau ce frumos papa Irina
Felicitari !!!! Se vede ca era fascinata de Tv
nu isi desprinde privirea de el
Noi am reusit sa scapam momentan de atractia asta in timpul mesei...Incep sa ii dau cu spatele la tv si il intorc numai daca vad ca nu mai are
Dar in ultimele zile a papat snur in 10 minutele tot si nu a mai fost nevoie
In rest ii place la Bebe tv si la canal d unde se uita mama
Aaaa si ii place sa se uite cand se joaca Tina la Wii, ca face fata multa miscare
Si rade la ea 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
Lumi
am pe Edi si pe Robi.
Si noi balosim la greuuuuu,bluze ,babetici schimabte e groaznic,m-am uitat in gurtitza si se vad incisivii de jos..stau sa sparga gingia![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Am reusit si eu sa pun un filmulet cu printesa pe youtube cand papa, haideti sa v-o arat si voua sa vedeti cat poate fii de cuminte si scumpa www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank">Irina la masa Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
ffff frumos!!
Asa da cupil, sper sa fie si ai mei asa.... of, ce naiba mi-o fi asa teama de diversificarea asta nu stiu....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata bobocime ![]() Ada multumesc de cafeluta Acum o savurez ![]() Claudina era gatit ca am incercat sa facem un filmulet pentru Maya. Dar printul nu era prea vorbaret asa ca ne-am reprofilat pe poze ![]() Baby boy e super misto diploma !!!!!!!!!!!! Nici nu am mai vazut pana acum Clau ce frumos papa Irina Felicitari !!!! Se vede ca era fascinata de Tv Dar in ultimele zile a papat snur in 10 minutele tot si nu a mai fost nevoie Si rade la ea ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :)
musettepink spune:
Neata!
Andy ce dulce e Alexia
i-am aratat-o si sotului care a zis repede ca trebuie sa lasi patutul la nivelul de jos
,de parca ce expert s-a facut el in ale bebelusilor![]()
giuliana un dulce Edi cum vrea el sa coboare din pat![]()
300
laureta tin pumnii gravidutei sa fie totul bine!
monica tu nu ne mai zici nimic de tine?
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Gaia, pitica mea are aceste simptome de vreo luna si tot nu i-a dat nici un dinte, insa am inteles ca poate sa dureze si mai mult pana iese, asa ca nu te impacienta si rabdare multaMami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
Tu vorbesti serios? Deci e posibil sa ne mai chinuim asa? .... ofof... mai mai...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
si noi suntem fan tv, fimi-ar capu'.... ca eu i-am invatat.....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
nikolici spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 ... of, ce naiba mi-o fi asa teama de diversificarea asta nu stiu.... |
Pai imi e teama mie la una bucata...apai tu singurica cu doua bucati frumoase???Dar stii tu ce nu ne doboara ne intareste

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
lala77 spune:
Spunea cineva de scaunel de masa. Noi avem Chicco Poly.E bun, insa rotitele acelea nu ne-au folosit la nimic. Mereu m-am intrebat de ce le-or fi pus. Sunt doar pe partea din spate , ceea ce le face greu de utilizat; daca vrei sa-l muti, tot trebuie sa ridici scaunul. In rest e ok; se regleaza pe inaltime, se indeparteaza masuta si poate fi folosit la masa normala, etc. Ce mi se pare mie f util la el este ca masuta are o proiectie intre picioarele copilului, astfel ca si daca nu e legat, copilul nu poate aluneca jos; eu nu sunt fan legat in timpul mesei pt ca daca se ineaca se pierde mult timp cu dezlegatul.Nu radeti, noi am patit-o.
Noi mai mult n-am dormit; cred ca o deranjeaza cand inghite si nu mananca mult deodata; prin urmare suge din ora in ora. Sunt si eu racita cobza. Daca le doare si pe ele macar pe jumatate din cat ma doare pe mine gatul , inteleg de ce sunt asa.Nu mai vine primavara aia odata!!???
Eu am folosit mancarea la borcanele la primul copil si o sa folosesc si acum.Cel mai important motiv este acela ca pana la deschidera borcanului e steril si nu se altereaza la caldura. Ex. : pleci cu copilul de acasa si trebuie sa iei cu tine mancare vara (pe Alice am diversificat-o in iulie).Si ii dadeam si borcanele periodic pt ca la nevoie sa le stie gustul. Le-am mai folosit si pt ca nu stiam cam ce amestecuri de legume sa-i fac si in ce concentratii. Asa ca am cumparat borcanele si am furat reteta de pe eticheta; ei spun si care sunt ingredientele si cat la suta din fiecare.In afara, in multe tari asa cresc copiii , doar cu borcanele si sunt sanatosi tun pana dau de mancarea de la Mac.
La multe lunite pt sarbatoritii micuti de azi!
andy.p spune:
| citat din mesajul lui musettepink Neata! Andy ce dulce e Alexia i-am aratat-o si sotului care a zis repede ca trebuie sa lasi patutul la nivelul de jos ,de parca ce expert s-a facut el in ale bebelusilorMinunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
Musette
...ce dragutz sotzul tau
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei