Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom in mod sigur are hipocalcemie...dar in halul asta de udat salteaua cum zici tu...dc storc din ea curge apa nene nu gluma...zici pana la un an si ceva...hm ma gandesc la vara cum o fi....face fluviu in pat?
.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nikolici la fel transpira si Alexia..azi dim era uda saltelutza sub cap si ea cu caputzul rece de la transpiratie..tu ii dai CA??

Andy_gk am inteles

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata,

La multi ani sarbatoritilor de astazi

Andy_glaro, si eu procedez la fel ca tine fiindcanu papa branzica, asa ca ii dau iaurt simplu - cremos de la activia cam 1 pe zi -in jur de 125 gr- dimineata la fructe si dupa masa la cereale. Eu nu pot sa-i amestec cu fructe ca nu ii place dar ii dau fructele inainte, apoi iaurt si laptic. Iar la cereale la fel. Am inceput sa-i adauga si branzica de casa in iaurt si vad ca asa papa, altfel e un chin.

Am incercat si eu un borcanas cu piure de mar si para de la Neste dar nu pot sa zic ca e mai bun decta cel facut in casa, asa ca prefer sa merg pe varianta home made si sa las borcanasele doar pt cazuri de urgenta cand nu avem cum sa pregatim noi.

Faza cu transpiratul e valabila si la noi insa la analizele de acum 2 luni era totul in regula, doar un pic de anemie. O sa le repet saptamana viitoare si va zic daca este de la hipocalcemie.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza, neatza!

Baby_boy, felicitari ptr pui! Si ce daca suna a lauda ce zici? Nu e normal sa-ti lauzi puiul? Ba bine ca nu.... super diploma, super poze!

Boo, ce dragut e Alex! sar'na de raspuns ... eu tot ma mai chinui cu lapte cu lingurita, poate ii invat si vedem de duminica cum facem... inca ma mai gandesc mult!

Babytza, sar'na, am inteles eu gresit cu baveticile astea.... da' tot 6 sau 8 pe zi 'consumam' si cu astea.... n-am mai vazut atatea balute la un copil...adica, la doi copii. Si noi va muuult, muuult pe toti!

mamidestefan si de iza , ne luptaam si noi cu lingurita... om vedea. am vazut si baveticile recomandate de tine, le vom incerca. multa sanatate lui stefan, asteptam vesti! Ce aparat de aerosoli ai gasit?

giulianna, super e edi!! asa haios si cu o expresivitateeeeeeeeee....

300, nu esti desfigurata, ce vorba e asta? am vazut poza, cum nu uita ea nimica, of of.... Sa fiu sincera, nu e asa rau... auzi, da' nu schimbi titlul ala o data? Al blogului adica...

Laura, e super tare Alexia! Cam asta face si Edi al meu.... Robi nu vrea, e mai lenes, in schimb el sta in fund.... of of, mai mai.

Nikolici, imi pare rau de ora ta.... sper sa se rezolve totusi.... te asteptam cu poze si impresii proaspete.... si nu in ultimul rand, cu testul ala!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa pun un filmulet cu printesa pe youtube cand papa, haideti sa v-o arat si voua sa vedeti cat poate fii de cuminte si scumpa
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank">Irina la masa

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy.p da ii dau ca gluconic 2.5ml de 10 zile pe luna + 4 pic de vigantol, care nu a existat o zi sa nu il ia....si ea sta ca un pui mic cu guritza deschisa sa vina puiul mare cu picatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Baleste tot, nu mai am pijamale, acum e imbracat in body si pantaloni si sosete si roade tot. Tine cu ambele maini cate o jucarie si roade la ele ca un caine. Si bazaie, bazaie.... bazaie.
Toate bluzele care nu se tin bine cu capse si le ridica si le suge.

Exact asa fac si ai mei.... noi n-am facut vaccin... dar n-avem nici dinti!!!! Eu cred ca de la dinti e si la voi...

Eu zic sa nu ii dai nurofen 3 zile, just in case.... ii dai si tu daca e cazul, daca face febra.... si noua tot asa ne zice pediatra, dar eu n-o ascult...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

andy.p da ii dau ca gluconic 2.5ml de 10 zile pe luna + 4 pic de vigantol, care nu a existat o zi sa nu il ia....si ea sta ca un pui mic cu guritza deschisa sa vina puiul mare cu picatura

Atunci la mine ar fi de inteles ca nu-i nici Ca si mai uit sa-i dau si cele 2 pic de vigantol

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Gaia, pitica mea are aceste simptome de vreo luna si tot nu i-a dat nici un dinte, insa am inteles ca poate sa dureze si mai mult pana iese, asa ca nu te impacienta si rabdare multa

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Si mai avem o bavetica care e ca un fel de mantie , se pune si pe manute si se leaga la spate. E foarte buna pentru mesele servite in oras

aham, am vazut si eu in Auchan, nush ce a fost in capul meu de nu am cumparat, arata f bine si mi se pare f practica!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput