Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF moving around hey girls! pt cine doreste sa ne vada cum ne taram prin casa am pus filmulete cu Noah care a luat-o taras prin casa, linkul mai sus. Daca doriti sa mai vedeti, urmeaza inca 3 filme dupa acesta, eu pun kg de filme sa il vaza si socrella! eu sunt cam pe fuga, citesc mai pe seara capitolul acesta si vorbim daca e. pup Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Foarte tareeee, e asa dragut cum se misca in cerc
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 clau_geo, mergi la 'foloseste punctele', acolo ai mai multe optiuni ptr ca scriind mesaje tu acumulezi puncte... adica te rasplateste ptr activitate![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
multumesc
o sa incerc si euMami fericita de
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
luminita2008 spune:
vaz ca te-ai inrosit, clau_geo... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 vaz ca te-ai inrosit, clau_geo... ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
am reusit
cred ca o sa mai fac o schimbare mica
Mami fericita de
alexa si mami spune:
laura, acum am vazut filmuletul, e mortala pitica
plimbareata.
babytza
si eu. incerc sa nu va pierd urma
citesc cind pot, la un alaptat, la un somnic de copii...
anamona, noi suntem cam de o virsta, abia astep sa creasca si cipri sa-l vad facind ce fac boboceii mai mari.
giuliana, mare navdravan e edi! si ce figura nevinovata pozeaza:)))
dau si eu o nota buna suportului de baie de la litaf. initial ziceam ca nu-l mai iau, ca cipri are mai mult de 3 luni si sigur nu o sa stea in el (tot voi m-ati convins si l-am luat), da' de unde, e super incintat ca poate lovi apa cu picioarele in voie.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Nocom spune:
EDI Alexia este foooooarte frumoasa, si tu te-ai ridica usor la inaltimea ei, daca ai vrea.....dar bine ca nu vrei...bine pt mine... Te pupacesc! Si apropos te-am prins pt ca soacra0ta are un ochi la spate special pt tine...ai grija!!! 
Fetelor, intrebam si eu ieri ceva si nu am primit nici un raspuns....
Ce ati auzit de laptele praf APTAMIL DE LA MILUPA? Da cineva acest lapte bebe-ului??? Parca Muuh zicea ceva de el odata si parca si Anca visa la un moment dat la el, dar habar n-am daca ziceau ceva de bine sau nu?!?!?

MULTZAM
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Banu2268 spune:
buna
acum 2 capitole aveam ceva probleme. Cineva nu mai stiu cnie imi spunea despre medicamente pentru stimularea lactatiei. la mine a functionat cu ceai de chimion anason fenicul si galactogil. Acum o prietena are probleme si nu mai stiu care dintre voi imi scrisese o lista cu galactogil si inca cateva .... nici nu mai gasesc sau nu mai vad eu bine.
rugamintea mea este sa imi mai scrie o data. multumesc
am fost cu bebe la stat la dr avea 7kg imbracat deci 6800. a luat in greutate laptele e ca inainte. gazele sunt problema acum. dar bine ca aluat in greutate. va pup
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
kllemi spune:
HEEEEEELPPPPP.....nu mi-a mers calc. de o luna, nici nu mai stiu la ce cap. am ramas, in schimb nu mai am smilies-uri, nu mai am replay-uri si tot ce mai trebuie sa mai apara la un mesaj, cel care mi la resetat a zis ca nu este de la el, cica de la mine ar fi ce pot sa fac????? in loc de smilies-uri imi apar niste x-uri.....HEEEEELLLLPPPPPP......
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
angelynna82 spune:
Nocom din cate stiu eu nu din incercate e similar cu Milumil-ul la gust...mai multe nu stiu 
Banu cred ca e vorba de Nutrinatal sau Galafor
pentru gaze ti-as recomanda sa il tii pana eructeaza bine si Espumisan este bun
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

te rasplateste ptr activitate