Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom EDI Alexia este foooooarte frumoasa, si tu te-ai ridica usor la inaltimea ei, daca ai vrea.....dar bine ca nu vrei...bine pt mine... Te pupacesc! Si apropos te-am prins pt ca soacra0ta are un ochi la spate special pt tine...ai grija!!! ![]() Fetelor, intrebam si eu ieri ceva si nu am primit nici un raspuns.... Ce ati auzit de laptele praf APTAMIL DE LA MILUPA? Da cineva acest lapte bebe-ului??? Parca Muuh zicea ceva de el odata si parca si Anca visa la un moment dat la el, dar habar n-am daca ziceau ceva de bine sau nu?!?!? ![]() ![]() MULTZAM mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Mi s-a indeplinit visul
Am schimbat Nan1 cu Aptamil2 si sunt super multumita de alegerea facuta. Carla si-a reglat foarte bine tranzitul, kk regulamentar de 1-4 ori/zi. Asa ca eu zic doar de bine pana acum.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
angelynna82 spune:
Anca cat costa APtamilul si ce cantitate este? 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
anamona spune:
EvaF - felicitari pentru plimbaret, sa te tii de acum incolo :) sunt curioasa daca o sa mai ramai la optiunea cu premargatorul acum cand l-ai vazut ce dulce e cand se deplaseaza de-a busilea :)
BTW, mi-au sosit si mie intr-un final cartile de pe Amazon "The Baby Book" si "Continuum Concept" - tocmai ce le-a ridicat sotzul de la posta, abia astept sa soseasca acasa.
Lauretta - sunt super simpatice galustile tale, e super ca se inteleg asa bine, ce mai radea aia mica :)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui kllemi HEEEEEELPPPPP.....nu mi-a mers calc. de o luna, nici nu mai stiu la ce cap. am ramas, in schimb nu mai am smilies-uri, nu mai am replay-uri si tot ce mai trebuie sa mai apara la un mesaj, cel care mi la resetat a zis ca nu este de la el, cica de la mine ar fi ce pot sa fac????? in loc de smilies-uri imi apar niste x-uri.....HEEEEELLLLPPPPPP...... mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
scuze nu stiu cum sa te ajut, poate stiu alte mamici

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Mi s-a indeplinit visul Am schimbat Nan1 cu Aptamil2 si sunt super multumita de alegerea facuta. Carla si-a reglat foarte bine tranzitul, kk regulamentar de 1-4 ori/zi. Asa ca eu zic doar de bine pana acum. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
si eu am vrut sa trec pe Aptamil ca auzisem numai de bine insa pana la urma am ales Humana 2 si cred ca am facut bine fiindca Irina mananca cum trebuie acum si s-a schimbat in bine.
Mami fericita de
www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati
alexa si mami spune:
ramo, iti citesc cu regularitate blogul:)
felicitari sorina pt intoarcere!
clau, eu de ce nu pot vedea filmuletele:(
lau, m-am spart de ris:)))
galuscutele.
anca, ma bucur ca papa mai bine carla. s-o tina tot asa!
eva, e bestial luca:)))
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
lala77 spune:
Banu, eu ti-am scris despre suplimente pt lactatie. E vorba de Galactogil, Nutrinatal si Galafor. Mie f bun mi s-a parut Galaforul; l-am luat in timpul unui puseu de crestere si mi s-a parut ca a avut efect imediat.Stiu ca se mai ia Metoclopramida pt deschiderea canalelor, la inceput. Nu stiu in ce stadiu e prietena ta. Sper sa te ajute.
gaia.nevia spune:
Banu, tot pentru colici: Colic Baby (din acceasi gama cu LassBaby si ImunoBaby), sau ceai de fenicul.
Similar cu Espumisan este Sab-Simplex. La Radu a avut efect sab-simplex, pe cand espumisan nu...
Efect adica dupa ce i-am dat cele 15 pic cum scrie in prospect, a eliminat gaze intr-o veselie, nu s-a mai chircit si a reusit sa si eructeze cu mai mare usurinta, si sa adoarma. L-am folosit ocazional de cate ori mi s-a parut ca are gaze, si s-a lasat cu paraiala de fiecare data.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami ramo, iti citesc cu regularitate blogul:) felicitari sorina pt intoarcere! clau, eu de ce nu pot vedea filmuletele:( lau, m-am spart de ris:))) galuscutele.anca, ma bucur ca papa mai bine carla. s-o tina tot asa! eva, e bestial luca:))) alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
uite incearca pe linkurile astea, daca nu merge nu stiu de la ce este
Mami fericita de
anca81 spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Anca cat costa APtamilul si ce cantitate este? ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
Aprox. 56 ron cutia de 800 g in supermarketuri, in farmacii e mai scump.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)