Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

EDI Alexia este foooooarte frumoasa, si tu te-ai ridica usor la inaltimea ei, daca ai vrea.....dar bine ca nu vrei...bine pt mine... Te pupacesc! Si apropos te-am prins pt ca soacra0ta are un ochi la spate special pt tine...ai grija!!!

Fetelor, intrebam si eu ieri ceva si nu am primit nici un raspuns....

Ce ati auzit de laptele praf APTAMIL DE LA MILUPA? Da cineva acest lapte bebe-ului??? Parca Muuh zicea ceva de el odata si parca si Anca visa la un moment dat la el, dar habar n-am daca ziceau ceva de bine sau nu?!?!?

MULTZAM

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mi s-a indeplinit visul

Am schimbat Nan1 cu Aptamil2 si sunt super multumita de alegerea facuta. Carla si-a reglat foarte bine tranzitul, kk regulamentar de 1-4 ori/zi. Asa ca eu zic doar de bine pana acum.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca cat costa APtamilul si ce cantitate este?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

EvaF - felicitari pentru plimbaret, sa te tii de acum incolo :) sunt curioasa daca o sa mai ramai la optiunea cu premargatorul acum cand l-ai vazut ce dulce e cand se deplaseaza de-a busilea :)

BTW, mi-au sosit si mie intr-un final cartile de pe Amazon "The Baby Book" si "Continuum Concept" - tocmai ce le-a ridicat sotzul de la posta, abia astept sa soseasca acasa.

Lauretta - sunt super simpatice galustile tale, e super ca se inteleg asa bine, ce mai radea aia mica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

HEEEEEELPPPPP.....nu mi-a mers calc. de o luna, nici nu mai stiu la ce cap. am ramas, in schimb nu mai am smilies-uri, nu mai am replay-uri si tot ce mai trebuie sa mai apara la un mesaj, cel care mi la resetat a zis ca nu este de la el, cica de la mine ar fi ce pot sa fac????? in loc de smilies-uri imi apar niste x-uri.....HEEEEELLLLPPPPPP......

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

scuze nu stiu cum sa te ajut, poate stiu alte mamici

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

EDI Alexia este foooooarte frumoasa, si tu te-ai ridica usor la inaltimea ei, daca ai vrea.....dar bine ca nu vrei...bine pt mine... Te pupacesc! Si apropos te-am prins pt ca soacra0ta are un ochi la spate special pt tine...ai grija!!!

Fetelor, intrebam si eu ieri ceva si nu am primit nici un raspuns....

Ce ati auzit de laptele praf APTAMIL DE LA MILUPA? Da cineva acest lapte bebe-ului??? Parca Muuh zicea ceva de el odata si parca si Anca visa la un moment dat la el, dar habar n-am daca ziceau ceva de bine sau nu?!?!?

MULTZAM

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mi s-a indeplinit visul

Am schimbat Nan1 cu Aptamil2 si sunt super multumita de alegerea facuta. Carla si-a reglat foarte bine tranzitul, kk regulamentar de 1-4 ori/zi. Asa ca eu zic doar de bine pana acum.

Piti mic se face mare

si eu am vrut sa trec pe Aptamil ca auzisem numai de bine insa pana la urma am ales Humana 2 si cred ca am facut bine fiindca Irina mananca cum trebuie acum si s-a schimbat in bine.

Asa creste Irina

www.youtube.com/watch?v=P-_5wMo4LH8" target="_blank"> Irina papa tot :) www.youtube.com/watch?v=-W0NscaCq78" target="_blank"> si sta la taclale cu tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ramo, iti citesc cu regularitate blogul:)
felicitari sorina pt intoarcere!
clau, eu de ce nu pot vedea filmuletele:(
lau, m-am spart de ris:))) galuscutele.
anca, ma bucur ca papa mai bine carla. s-o tina tot asa!
eva, e bestial luca:)))

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Banu, eu ti-am scris despre suplimente pt lactatie. E vorba de Galactogil, Nutrinatal si Galafor. Mie f bun mi s-a parut Galaforul; l-am luat in timpul unui puseu de crestere si mi s-a parut ca a avut efect imediat.Stiu ca se mai ia Metoclopramida pt deschiderea canalelor, la inceput. Nu stiu in ce stadiu e prietena ta. Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Banu, tot pentru colici: Colic Baby (din acceasi gama cu LassBaby si ImunoBaby), sau ceai de fenicul.

Similar cu Espumisan este Sab-Simplex. La Radu a avut efect sab-simplex, pe cand espumisan nu...
Efect adica dupa ce i-am dat cele 15 pic cum scrie in prospect, a eliminat gaze intr-o veselie, nu s-a mai chircit si a reusit sa si eructeze cu mai mare usurinta, si sa adoarma. L-am folosit ocazional de cate ori mi s-a parut ca are gaze, si s-a lasat cu paraiala de fiecare data.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

ramo, iti citesc cu regularitate blogul:)
felicitari sorina pt intoarcere!
clau, eu de ce nu pot vedea filmuletele:(
lau, m-am spart de ris:))) galuscutele.
anca, ma bucur ca papa mai bine carla. s-o tina tot asa!
eva, e bestial luca:)))

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

uite incearca pe linkurile astea, daca nu merge nu stiu de la ce este

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Anca cat costa APtamilul si ce cantitate este?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Aprox. 56 ron cutia de 800 g in supermarketuri, in farmacii e mai scump.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput