Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am avut si noi un weekend plin dar fain, alaturi de fratele meu si mica lui familie.
Vremea a tinut cu noi si am reusit sa iesim si afara, doar vantul rece ne-a gonit mai repede acasa.
Am crezut ca vine primavara, asa soare am avut, iar acum pare sa vina...o ninsoare, atat e de rece si innourat.
O zi faina, totusi, va doresc !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Aici meteorologul de serviciu: la Brasov ploua!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Nicoleta, e tare dulce Matei cum merge!!!! Cred ca retraiesti pasii pe care i-a urmat si Stefan!!!! A fost la ski Stefan? Cum a fost vremea?? David de pe acum ne povestestecum va fi cand mai merge si el la ski in noiembrie...
Nina, fratele cu nepotica?? Cred ca Cristinuca a fost tare incantata de verisoara ei!!!!
Cristina22, si mie mi se pare uneori ca are anume expresii ale lui Radu...dar nu pot sa spun ca seamana nici cu mine, exceptand culoarea ochilor...
Si eu mi-am luat plante!!! Am niste rosii asa frumoase in gradina..azi am cules prima recolta..am cumparat si capsuni si niste trandafiri agatatori...i-am plantat deja...sper sa prinda!!!
Katty, cand ne mai pui poze cu Andrei si poate verisoara lui?? Am recunoscut-o in concurs si i-am dat 5 puncte!!!! Ce ati cumparat pana asa tarziu???
Andy, de sambata David intra in piscina in fiecare zi...si nu e tocmai calda...eu nu pot sa intru pentru ca mi se pare rece!!!
Azi dimineata tusea un pic...dar...nu il pot tine pe uscat
Da...carti cu bani...mereu imi cere sa ii cumpar ca sa poate "puna preturile" la obiecte si sa numere banii
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
andy.p spune:
Buna dimineata de la Oradea,unde e soare si frumos,azi ,ca de maine cica vin ploile si lapovita.... ptr toata lumea,asa ca la povesti cu voi.
Andy merge la gradi,asteapta cu nerabdare sa vina ziua lui,am inceput sa adunam si sa scadem pana la 10,ii place ,apoi o luam incet cu literele
Nico cat e de dragutz Matei,ii place si lui telecomnada?Alexia nu vrea numa telecomanda si telefoanele noastre..sorry ptr vreme asta ne asteapta si pe noi
Nina ce a facut Cristinuca cu papusa vie??
Cris cum stai cu plantatul?Vezi ca vine vreme urata.
Katty te-ai odihnit?Ce ati mai facut?Cum e Andrei?
Sanzi ce preocupari are DAvid,bravo..si eu mi-am luat de plantat ,da la mama in gradina,imi place sa ma duc sa le plantez si apoi sa am grija de eleSper sa sew prinda si capsunii,si mama si-a luat anul trecut si asa frumosi au fost.Sa ne pui poze sa-ti vedem gradina
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Aseara a dat-o in ninsoare... de dimineata era totul acoperit!! Acum s-a mai topit...
Stefan a mers ieri iar la schi, iar au coborat din Postavaru! A cazut iar de multe ori, insa ii place la nebunie schiatul!
Scriu cu piciul in brate, nu prea am timp...
Nicoleta spune:
Daca tot se joaca m-am gandit sa mai scriu... dar uite ca nu dura mult...
Nicoleta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96888&whichpage=6
Imi mai notez una-alta, sa nu uit.
Ma bucur ca v-au placut pozele. Stefan este un frate mai mare de toata lauda! Este grijuliu si foarte iubitor. Si daca din greseala mai face cate ceva (ieri i-a luat o jucarie a lui din mana lui Matei si el s-a dezechilibrat si a cazut, a inceput sa planga...) incepe si el sa planga si se duce sa se ascunda, "Ca Matei sigur nu mai vrea sa ma vada dupa ce i-am facut asta!". Si e trist ca nu a reusit sa fie mai atent... Iar Matei il cauta prin toata casa...
Nicoleta spune:
Iar dimineata nu pleaca la gradi pana nu-l amuza putin si pana nu-i da un pupic. Sunt tare draguti impreuna! Cra cra (si eu ca cioara) !
cristina22 spune:
Nico-sunt tare scumpi baietoii tai!!
Cred ca faptul ca e fratele mare il maturizeaza pe Stefan.
Laura-poi la ce frig e, nu stau nici cum cu plantatul!
Sanzi-ce grozav!! Rosii din gradina ta!!
Apropo de bani, lui Andrei nu-i plac, nu pune pret pe ei, habar nu are cati bani sunt in portofelul sau.Insa, isi doreste sa aiba bani in banca si card. Intr-o zi nu-si amintea notiunea de "card" si-mi zice pot sa vad abonamentul meu la banca??
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Cristina, da. Il face responsabil. Si parca creste mai repede!