Copilasi din 2002 *56* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt un pachet de nervi ca am scris o data mesajul si cumva s-a sters...bleah! Incerc sa-l refac!
Neata mamici, astazi am decis sa petrecem in casa, relaxare totala! Sper sa nu intervina nimic sa ne scoata din casa!
Mira, am vazut pozicile, minunate, copiii au fost foarte frumos costumati in broscute (nu?), iar fetitele sunt frumoase tare! Felicitari lui tati si copiilor ca ti-au pregatit asa frumos ziua de 8 martie!

Laura, dupa cum am scris mai sus, chiar am de gand sa ma odihnesc! Am vazut aseara intr-un meci de la Cluj cat de tare putea sa ninga, ma gandeam daca a fost si la voi la fel, nu e departe Clujul de Oradea!

Nicoleta, ce faceti? V-ati reunit familia? Sa stii ca nici Andrei nu mananca niciun fel de leguma verde (spanac, fasole, mazare, varza), asa ca Stefan nu e singurul!

Pupici tuturor si un weekend placut tuturor!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi am fost in plimbari..e un soare superb,sper sa o tina tot asa ca m-am saturat de vreme urata.

Nicoleta cat ma chinui sa-l fac pe Andrei sa manance legume,spanacul chiar ii place..in rest nimic.

Katty am vazut si eu meciul,la fel m-am mirat cum ningea..la noi a fost doar lapovita,iar azi super.Va si odihna placuta.

Mira ce frumos 8 Martie ai avut!!!

Un week-end placut tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi-noapte a nins (dimineata era zapada de 10 cm!!!), azi a nins iarasi... Eu vreau primavara!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Voi aveti zapada si noi vara...deja sunt peste 30C...azi am facut baie in piscina si ne-am bronzat cu toti!!!!

Mira, super pozele!!! Ce sarbatoare simpatica!!! Si la gradi la David sarbatoresc St PAtrick (asta a fost nu??) cu leperconi (nu stiu cum se scrie exact)...2 dintre educatoarele lui David sunt nemtoaice (2 din 4) si pregatesc ele clasa...e super fun!!!

Katty, ati reusit sa petrceti in casa???

Am pus poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2116018250087737923YbEgXJ
aici cu Blaze haioase
http://family.webshots.com/album/570527998AGVXVX
si aici cu David si prietenii lui

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Hello
Sinzi, frumoase poze, vad ca ati inceput sa profitati de soare la maximum, ati format acolo un grup frumos de intalneala, iar David se distreaza de minune. Si Balze jucausul va completeaza tare bine familia, bravo!
Normal ca ieri n-am reusit sa petrecem ziua in casa, am iesit la cumparaturi si plimbari, am ajuns inapoi pe la unspe noaptea...

Nicoleta, imi pare rau ca a nins la voi, si eu imi doresc mai mult ca oricand sa vina primavara!!!

Laura, !

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty noi azi la cumparaturi,ieri la plimbari cu caruciorul ca acum cu vremea asta frumoasa nu mai pot sta inauntru

Sanzi vreau si eu caldura,trimite-ne si noua pleaseeee...vazut pozele,Blaze e un jucaus,iar DAvid ce sa mai zic,carti de economie,centi..super..si ce bine v-ati ditrat de 8 MArtie!!

Nico hai ca-ti trimit un pic de sore de la noi,sper sa vina si la voi vremea frumoasa

O duminica minunata tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/570534068lEMopK

Poze noi si de la... noi !

Mergi la inceput

Nicoleta, ce dulci sunt piticii tai la baie, distractie mare la balaceala!! Mi-au placut filmuletele cu Matei, merge bine de tot! de fapt are aproape 11 luni, nu? Inca un pic si face 1 anisor!
Laura, sper ca a fost frumos si placut la cumparaturi, eu pana la urma am reusit sa petrec o duminicia linistita si relaxanta fara nimic care sa ne bruieze!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, 11 luni fara 10 zile. Si de mers merge binisor, insa la cat a umblat in 4 labe ar putea si mai bine. Dar cum nu e intrecere, il lasam cum vrea el, uneori vrea sa mearga tinut de maini, alteori prefera varianta in 4 labe, este foarte rapid si precis asa! Stefan a inceput sa faca primii pasi singur la 1 an fara 3 saptamani, desi a inceput mai tarziu decat piciul sa mearga in 4 labe... Vedem. Ma bucur ca ti-au placut la baie!
Ce bine ca aveti duminici linistite! Peste vreo 3 ani vom avea si noi, iarasi! Daca nu vom fi cumva cu totii la schi (visez si eu...). Maine se pare ca vor cobori iarasi din Postavaru. E incantat Stefan, e deja in pat, sper sa si adoarma repede, sa aiba forta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-sunt atat de scumpi baietoii tai!!!Vezi ce mari sunt deja!!?Ce trece timpul!

Sanzi-ce distractie, soare, piscina!!
E prima data cand vad un pic de asemanare intre David si tatal sau.Poate ma induce in eroare tunsoare?

Katty-duminici linistite??!! Lasa, a trecut iarna, cand stateam cuminti la gura sobei! Gata, vine vremea buna, iesim, ne plimbam!

Mira-ce m-a distrat David!! Mici cat o bacterie
Muncesti si pana la 9 seara? Wow, si cum reusesti sa te descurci cu copilasii si cu casa?? Esti grozava!!

Asa repede trece we! Sambata am lucrat un pic prin casa, apoi am facut o plimbare prin magazine dupa plante, iar duminica am lenevit un pic toti trei in pat, la calculator, tv, apoi am iesit in plimbare la ceva targ, apoi in Baile Felix, dupa care la Mcdonald.Andrei nu prea mananca mancarea de acolo, dar comandam meniul doar pentru jucarii. Apoi am mai dat o tura prin magazine, cautand cadou pt sot, dar ne-am ales eu si Andrei cu cateva maruntisuri.O vizita la parinti si uite, gata duminica.

O saptamana faina-faina sa aveti!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput