*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*
Raspunsuri - Pagina 8
ginye55 spune:
Ne-am intors de la dr. Operatia se vindeca foarte bine. Dr era foarte multumit de cum arata. Tb sa-i curat in continuare zilnic locul si sa-l dau cu crema pt cicatrizare. In sfarsit m-am linistit!
In iulie-august trecem la a doua operatie. Mai e asa putin!
Pup fetele!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
ginye sa decurga bine consultatia si sa ne aduci numai vesti super bune
fiumiu nush ce e cu el se trezeste noaptea, e marait, vrea in brate vrea in fund..mai are si gatul stramb pe partea dreapta dai fai masaj, trage de oase doar doar s.o indrepta sufletul tot stramb sta nush ce sa ii mai fac deh greu capul si sa obisnuit asa trebuie sa ii schimb toata ziua pozitia prin pat acuma il pun fortat pe partea cealalta doar doar o fi bine...sugesti, pareri...ceva..orice ..please help
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
Amalia spune:
Justme ma bucur ca ati trecut fara probleme peste noaptea de dupa vaccin!
Oceanborn iti tin pumnii sa va intoarceti la programul cu 7 ore de somn pe noapte! Tare rau e sa nu dormi..
Julia ce mai zice Maria de Tudor?
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Suuuper! Muuuulta sanatate si-n continuare lui Stefanut. E un copil puternic si norocos ca are asa o mamica!
Ati scapat si de atelele de pe manute?
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Ne-am intors de la dr. Operatia se vindeca foarte bine. Dr era foarte multumit de cum arata. Tb sa-i curat in continuare zilnic locul si sa-l dau cu crema pt cicatrizare. In sfarsit m-am linistit! In iulie-august trecem la a doua operatie. Mai e asa putin! Pup fetele! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
pozici
elilov3 spune:
justme bine ca a decurs bine noaptea si nu au parut incidente
ginye bravos Doamne ce ma bucur pt Stefanut abia asteptam sa se termine cu operatile si sa fiti si voi linistiti
oceanborn iti doresc multa putere sa treceti si de aceasta perioada agitata...usor usor se va regla si va ajunge la un prog bun si pt tine si pt el
si de
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
Amalia spune:
Eli da-i inainte acolo cu masajul ala ca faci bine! Si mai ales ca-i tot schimbi si pozitia, trebuie sa se indrepte cu timpul...dar probabil ca dureaza ceva.
Ce-ti mai fac tzatzicile? Esti bine? Puup!
citat din mesajul lui elilov3 fiumiu nush ce e cu el se trezeste noaptea, e marait, vrea in brate vrea in fund..mai are si gatul stramb pe partea dreapta dai fai masaj, trage de oase doar doar s.o indrepta sufletul tot stramb sta nush ce sa ii mai fac deh greu capul si sa obisnuit asa trebuie sa ii schimb toata ziua pozitia prin pat acuma il pun fortat pe partea cealalta doar doar o fi bine...sugesti, pareri...ceva..orice ..please help Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
pozici
Flowers spune:
Otilia , parca povestesti de mine in jurnalul tau de botez.Ce as fi vrut sa-mi intind si eu parul cu placa...
Noi anul trecut de dragobete am conceput-o pe BB.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
justme25 spune:
Justme bine ca ati scapat. I-ai facut Infarix hexa? Si noi tr sa mergem vineri sa vad cum se comporta, ca in maternitate cand i-a facut BCG-ul, dormea si doar s-a strambat cand l-a intepat, dupa care a adormit la loc. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
i am facut pentaxim, care e la fel ca infarix dar de la alta firma.
elilov3 spune:
amalia da sunt bine si cu tzitzi incerc sa mulg o cantitate mai mica din laptic pt ca dimineata am ajuns la niste cantitati industriale 400 de ml ..frateh nush unde sta atata laptic...multumim de intrebare
voi ce mai faceti fratiori ce mai fac impreuna
si de
botez
Antoine de Saint-Exupery
lauramiron spune:
Mda, vad ca bb nu e singura cu colici Ce ma enerveaza este ca ea nu a avut colici si dureri de burtik pana acum vreo 2 saptamani, cand in mod normal incep sa se diminueze Tot astept sa treaca de 3-4 luni, cand sper sa scapam definitiv de ele.
Gynie, ma bucur pentru Stefanut. E tot cu atele la manute??
Bertha, e atat de frumos Darius Intr-adevar, se vede semnul dintre sprancene...la ceafa nu ma deranjeaza tare, ca ii las parul lung si gata Insa pe pleoape sper sa se retraga rapid.
Noi suntem mai bine, Rebeca n-a mai facut febra toata noaptea, in schimb a inceput sa tuseasca Medicul ne-a avertizat ca asta e faza a doua a bolii Deci bagam siropel de tuse si ceaiuri. E inca slabita, sta ce sta in sus, apoi imi spune ca trebuie sa se duca putin in pat ca e obosita Dar e spre bine...
Cati a adormit aseara pe la 21.30, dupa o criza de plans. S-a trezit pe la 4 si a facut un kk maaaare, de nu stiam cum s-o curat ca lumea in semi-intuneric Apoi a dormit pana la 9
Suntem bine. Doar ca eu sunt putin extenuata dupa zilele astea de boala ale Rebecai, m-a stors de puteri, de rabdare, de nervi
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo