*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, ce poze frumoase am vazut. E atat de scump Darius ( iar eu in general sunt lesinata dupa fetite ), cum o iubeste el aici. Asa fac si eu cu Elisa. Pe Ana o schimbam pe pat si nu eram la inaltimea corespunzatoare, pe pitica am schimbat-o pe masuta sau pe masina de spalat acum si o pup musai pe picioruse.
Ihotu72, voi ce mai faceti, sper ca bine.
Mada, de cand tot ziceam ca ma uit pe pozele voastre. Poza de aici e tare . Ilustreaza perfect teoria cum ca fratii mai mari ii distreaza pe cei mici mult mai bine decat o jucarie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza, poftiti la si strudele cu mere!

Eu ca de obicei pe DC....Iulia s-a trezit la 6.15 (a adormit pe la 23), a mancat, a avut chef de joaca si ne-am jucat, acuma doarme de la 7.

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Otilia am vazut pozele de la botez. Foarte frumoase printesele tale. Ce agitatie si la tine. Si eu am fost stresata si mas gandeam ca o sa-i transmit startea si lui Tudor, dar din fericire a fost foarte linistit.
M-am uitat si eu aseara la pozele noastre de botez. Sa nu ma recunosc. Cand ma uit in oglinda parca nu ma vad asa de grasa, dar in poze...
Am mai pus si eu cateva poze si poate reusesc sa pun si de la botez azi, maine.

Babyzapi ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la doctor.

Bravegirl imi pare rau ca printesa ta nu doarme asa bine noaptea. Dar de ce ii trebuie orteze? Scuza-ma, poate ai scris in spate si n-am citit eu.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
la ce bucuroasa si odihnita am fost ieri dimi cu 7 ore se somn legate asa rupta-s azi....4 treziri!!.Lauramiron, da ,si la noi au revenit colicile, noi am avut in prima luna de viata, acum observ ca in unele nopti nu ajunge masajul burticii i-am mai dat picaturi sau ceai de fenicul...azi noapte l-au chinuit urat...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Ieri am fost si noi la vaccin.A plans mititica, vai de ea.Imi venea si mie sa plang.Nu mai puteam de mila ei.Pe urma toata seara nu a acceptat pe nimeni cu ea.Nici pe tati,nici pe matusica, pe nimeni.Gangurea non stop de parca vorbea cu mine asa, se uita numai in ochii mei si se tinea scai de bluza mea.M a impresionat.Eram topita toata.Noaptea a dormit relativ bine, s a trezit doar la 1 si dimineata la 5.Mi a dat sa ii administrez niste debridat pentru ca o cam doare burtica.Dar in rest s a prezentat bine.5.5 Kg, 59 de cm. Mi a zis ca e foarte bine. Preventiv, dupa vaccin mi a dat nurofen 2.5 ml ca sa nu faca febra.Ma bucur ca a trecut ziua de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

Am dormit de la 22:30 pana la 9:30 dimineata , in rest s-a trezit sotzul de 2 ori sa-l hraneasca pe bebe.

Julia si Miky
Bertha la cat e de frumos Darius nici nu se mai baga de seama roseata aia mica
Justme bine ca ati scapat de vaccin si ati trecut noaptea cu bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Ieri am fost si noi la vaccin.A plans mititica, vai de ea.Imi venea si mie sa plang.Nu mai puteam de mila ei.Pe urma toata seara nu a acceptat pe nimeni cu ea.Nici pe tati,nici pe matusica, pe nimeni.Gangurea non stop de parca vorbea cu mine asa, se uita numai in ochii mei si se tinea scai de bluza mea.M a impresionat.Eram topita toata.Noaptea a dormit relativ bine, s a trezit doar la 1 si dimineata la 5.Mi a dat sa ii administrez niste debridat pentru ca o cam doare burtica.Dar in rest s a prezentat bine.5.5 Kg, 59 de cm. Mi a zis ca e foarte bine. Preventiv, dupa vaccin mi a dat nurofen 2.5 ml ca sa nu faca febra.Ma bucur ca a trecut ziua de ieri

Justme

Justme bine ca ati scapat. I-ai facut Infarix hexa? Si noi tr sa mergem vineri sa vad cum se comporta, ca in maternitate cand i-a facut BCG-ul, dormea si doar s-a strambat cand l-a intepat, dupa care a adormit la loc.

Julia

Mergi la inceput

Ginye te asteptam cu vesti bune de la doctor!
Ramo cum mai stati cu mucisorii? Mergeti la medic pana la urma?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata, fetelor!
Fluturasha multumesc pentru cafeluta! Taare buna!
Lauramiron si la noi mai vin colicii cand si cand. Astazi de dimineata, de ex. a avut o criza urata si a plans vreo ora.
Ne-am reintors la 2 treziri pe noapte. Una era prea putin...trebuie sa papam mai mult. deja incep sa gandesc la modul...sa ramana doar 2 treziri...sa nu se multiplice.
Ieri a fost un maraici...l-am pus pe seama faptului ca nu mai facuse iar kk de cateva zile si l-am ajutat cu supozitor. Astazi...e maraici iar..dar la genul ca nu e bine nicicum, nici cu joaca, nici in brate...o fi vremea..
Bravegirl imi pare rau ca nu te odihnesti! Pup dulce puiuta mica sa lungeasca programul de somn de noapte.

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
olivia citit jurnalul de botez ..cl totul e bine cand se termina cu bine totul ma bucur mult ca ai vazut.o cand a scufundat printesa Elisa parintele sa fiti fericiti impreuna 100 de ani si lipsiti de griji
izabela fatoh esti de invidiat cu atat somn mai arunca si pe la altii
corina uff imi pare rau sa aud ca nu poti sa te odihnesti..multa putere iti doresc

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput