*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*
Raspunsuri - Pagina 9
babyzapi spune:
Ginye ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la dr. Ati scapat si de atele?
Eliza nu stiu ce sa zic de felul cum tine capsorul Balacila. Mai da-i inainte asa cu masaje si dormit cu capsorul pe parte opusa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Salutare!
Marysa, Otilia, Miky_ea, Babyzapi, Lauramiron, saru-mana pt cuvintele frumoase! ( sper ca n-am uitat pe nimeni)
Babyzapi, nu ma deranjeaza deloc semnul lui Darius, m-am obisnuit cu el si chiar nu-l mai remarc, imi aduc aminte de el cand observa altii care nu-l cunosc de mic. Deci azi esti o mamica odihnita Pai, fuguta la fardat, aranjat, merita tati un premiu, nu?
Gynie, uraaaa pt vestile bune! N-ai zis nimic de atele, mai trebuie? Hai ca trece timpul repede si se rezolva problema pe de-a intregul!
Bravegirl, nu stiu ce alt sfat sa-ti dau decat sa te odihnesti cat mai mult cand doarme ea. Si Darius s-a trezit de multe ori noapte si uneori face si Ioana la fel. Trebuie doar sa te adaptezi. Si te rog mult, nu-ti mai tot zice ca n-ai lapte, intr-o buna zi chiar o sa se intample asta, lasa putin grija asta deoparte si totul o sa fie bine.
Amalia, fii optimista, 2 treziri e lux, Ioana a ajuns la 3, ba chiar 4 uneori. E drept ca eu socotesc perioada de cand adoarme seara (aprox ora 10) pana la 9 dimineata, atunci se trezeste definitiv. Asa ca nu mi mai se pare mult, daca raportez la perioada. Depinde cum privesti problema
Otilia, ai drepatate, cel mai mare succes la bebelusi il au maimutarelile fratilor mai mari. Si de maimutareli avem parte din plin Noi nu ratam nicio schimbare de pampers fara sa dragalim talpitele. La noi talpitele se numesc "lungute" pt ca sunt destul de maricele pt o fetita, cred ca seamana cu tati, o sa-i facem pantofi pe comanda. Ale lui Darius se numesc "grasute", pt ca mereu le-a avut pufoase si numai bune de rontait.
Mai, ce aventuri ati avut la botez! Bine ca n-ai ratat momentul!
Noi am avut cea mai proasta noapte din "lunga" noastra existenta, au chinuit-o niste gaze si toata noaptea a gemut si s-a foit, cand se elibera putin, adormea imediat, pt ca dupa max o ora sa reinceapa. Acum doarme dusa, baga recuperari.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Mirtha spune:
Buna dimineatza mamici !
Va pun repede un link si revin dupa ce se culca Eva :http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Culorile
Editura Crisan are si carti depre animale , forme , mai tirziu numerele alfabetul , notiunile opuse http://www.edituracrisan.ro/?show=search_t&query=Opusele etc.
Am vazut carti ale edituri , culorii sunt vii , imaginile sunt mari , filele cartilor sunt groase . Revin ca ma maraie . Din motive necunoscute s-a trezit de 2 azi noapte.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
ginye55 spune:
Amalia Eli Laura Babyzapi Bertha
Da, am uitat sa va spun de atele. Atelele le mai tinem. El duce manuta la gurita mereu si tb ferit sa nu se scarpine. Tb sa cada firele. Cat o mai dura, nush. Oricum il mai tin cam o sapt si daca nu incep firele sa cada singure ma duc cu el la Budimex sa i le scoata.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli nush ce sa-ti zic de gatuletul lui Balacila. Continua masajul. Tb sa-si revina.
Laura tot inainte spre bine cu Rebeca.
Bertha sper sa fi fost prima si ultima noapte petrecuta asa. printesa mica sa treaca burtica.
Babyzapi ce nopti lungi ai!Bine ca te poti odihni.
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
bertha, ce-mi place poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2742353830103813553QMrNLs. Ai 2 copii frumosi foc.
Azi ne ducem si noi la dr Stamate pt eco de sold.Sper sa fie totul bine.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Azi ne ducem si noi la dr Stamate pt eco de sold.Sper sa fie totul bine. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Te asteptam cu vesti bune! Sunt sigura ca totul e bine!
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
citat din mesajul lui Amalia Lauramiron si la noi mai vin colicii cand si cand. Astazi de dimineata, de ex. a avut o criza urata si a plans vreo ora. Ne-am reintors la 2 treziri pe noapte. Una era prea putin...trebuie sa papam mai mult. deja incep sa gandesc la modul...sa ramana doar 2 treziri...sa nu se multiplice. Ieri a fost un maraici...l-am pus pe seama faptului ca nu mai facuse iar kk de cateva zile si l-am ajutat cu supozitor. Astazi...e maraici iar..dar la genul ca nu e bine nicicum, nici cu joaca, nici in brate...o fi vremea.. |
Amalia, eu m-am oisnuit cu 2-3-4 treziri pe noapte, nici nu ma mai plang si nici nu mai visez la mai putine.Important este ca soricutul meu e sanatos si ma trezeste ca sa pape.Ii multumesc mereu lui DD ca mi-a dat un copil sanatos si mancacios.Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa stau nopatea treaza fiindca am un copil bolnav.Asa ca, nu ma mai plang, sa ma trezeasca si de 5 ori pe noapte daca lui ii e foame, cata vreme e sanatos, nimic nu mai conteaza.
Si eu cred ca trezirile lui, astea multe, au cumva legatura cu faptul ca nu are scaun zilnic, fiindca la noi au coincis cele 2 "eveniminte":absenta scaunului zilnic cu treziri multiple noaptea.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
citat din mesajul lui ginye55 Ne-am intors de la dr. Operatia se vindeca foarte bine. Dr era foarte multumit de cum arata. Tb sa-i curat in continuare zilnic locul si sa-l dau cu crema pt cicatrizare. In sfarsit m-am linistit! In iulie-august trecem la a doua operatie. Mai e asa putin! Pup fetele! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
ginye, felicitari pt vestile bune.Ma bucur ca Stefanut e bine si ca operatia a avut succes.Cu atelele cum ramane?
_
poze
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am o stare f proasta..azi naoapte pitica s-a trezit la 1 si a papat si sotul se plangea de dureri de ceafa (el nu se plange niciodata cand il doare ceva s nu ia pastile).Dupa ce a papat Sara si am schimbat-o am zis sa ne culcam si el a zis ca nu se culca ca are mancarimi, ca n-are stare, l-am convins si i-am dat un Nurofen racela ais gripa era singura pastila din casa...am fost si sunt f speriata.Stiu ca durerea in ceafa inseamna tensiune mare.Acum e la servici si spune ca inca il doare, nu la fel de tare dar il doare.A mai avut vreo 2-3 reprize de astea acum cateva saptamani si din moment ce mi-a spus inseamna ca durerea a fost mare.De felul lui e f capaos si nu vrea sa mearga la dr.Inca ceva care ma ingrijoreaza e faptul ca in unele nopti transpira fff tare, isi scoate bluza de pijama pt. ca o uda.
Azi nopate am plans pt. ca-mi treceau prin cap numai ganduri negre, ma gandeam ca daca-i e rau sa chem salvarea dar ce fac cu Sara...?Nu stiu cum sa-l conving ca trebuie sa mearga la medic.Nasa lucreaza la o clinica particulara si am pus-o sa-l sune...trebuie sa facem ceva sa meraga la un control.
Niciodata de cand suntem impreuna nu mi-a fost asa frica...am un sentiment ciudat, poate din cauza ca acum e si Sara...sunt cu moralul la pamant
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080