Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
La masa de dimineata in branza de vaci cu cereale sau biscuiti, are totdeauna cateva linguri de fructe din borcan (pere W cel mai des, ca ii plac tare).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

He-he eu ii puneam chiar un borcan intreg in branzica.
Sugestie: poti sa adaugi 2 lingurite seminte de in macinate in amestecul de branza+fructe+cereale. Pt. aport de acizi grasi omega 3 si 6; nu schimba prea mult gustul.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la noi,

Da, astazi este ziua Dariei, face 5 LUNITE!!! Multumim de urari Babytza, AlexaM, baby_boy, clau_geo, nushulica si va pupam

Si din partea noastra La Multi Ani! pentru

GABRIEL de Alexam

DAVID de Nushulica

IOANA de Julax

ELENA de raubv

MAYAH de Brigitte

Sa cresteti mari si sanantosi!!!!

Azi nu prea avem timp de forum, ca tre sa mergem la dr pt bilantul de 5 lunite. Ne auzim cu siguranta maine.

cristineescu tati si-a gasit de lucru temporar, ceva bun numai pentru perioada de criza. Decat deloc, mult mai bine asa..... dar speram sa reusim sa gaseasca ceva potrivit pentru el, cat de curand. Deocamdata asteptam...... Multumim

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Neata si de la noi, mai tarziu asa...

Fetelor sunt ingrijorata. Acum i-am luat temperatura Mayei si are 38!!! Oare sa fie reactie de la vaccin, ieri a avut 37.7 si a scazut la 36.7 chiar aseara inainte sa adoarma. Atunci i-am pus jumatate de supozitor de Paracetamol si acum i-am dat o doza de Panadol.
Babymom poate sa faca febra de la vaccin si a doua zi? Am facut Infanrix, ieri. A avut nasucul putin infundat cand s-a trezit de dimineata. Oare ne paste o raceala???? Sper sa nu se decalnseze ceva de la vaccin

Pozici
Mami super happy de Maya

Sigur ca poate, chiar si mai multe zile. Dar e posibil si sa culeaga mai usor racelile banale dupa vaccin, ca imunitatea e usor deprimata.

LE: mai da-i si Nurofen pt. febra; mie mi se pare mai eficient decat Pnadol si cu efect de durata mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu stiu ca se poate sa faca febra, mai ales a doua zi. Asa ca probabil asta e cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Babymom multumesc din suflet! O monitorizez atent si iau mai des temperatura.

LE: acum am vazut ce scrie la tine:"guru in ale bebelitului" super tare!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, in farmaciile Dona sunt produse Hipp, o gama destul de variata. Si in SensiBlu-uri. Sigur gasesti in Lotus Mall

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

neataaaa!!
avem un iepuraaasss!!!!!!!!!! i-a spart gingia jos si se vede deja cum iese, pe stanga!! rad ca proasta!!
boo, e posibil sa fie un dinte, amalia avea jos si acum vad ca i-a aparut si sus unul.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

felicitari, cred ca e un moment aparte

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

LE: acum am vazut ce scrie la tine:"guru in ale bebelitului" super tare!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Ada e "di vina"!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Babymom, in farmaciile Dona sunt produse Hipp, o gama destul de variata. Si in SensiBlu-uri. Sigur gasesti in Lotus Mall

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Ne-ne! raportam: nici in Lotus, nici in Sensiblu. Dar poate o fi numai o perioada de hiatus. Mai caut, ca am vreme pana incep eu diversificarea, adica prin aprile-mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello si de la noi,

Incerc de milioane de ani sa scriu si eu ceva...mai ales ca ieri se faceau pronosticuri daca sunt sau nu gravida...dar na in deplasare nu avem toate jucariile din dotare pt un bb destul de agitat si uite asa jucaria preferata a KARINEI este suzeta in forma de tzitzi a mamei.:D...mama care nu poate sa relateze tot aici.
Fetelor nu stiu dc sunt insarcinata.Voi lua un test acasa cand ajung ca suntem in dubii:d.Am exacr ac. simptoame ca la Karinuta in primele luni.
Anyway eu mi-am dorit un bb imediat deci nu ar fi problema ca nu m-as bucura, numai ca ce fire albe mi-au iesit mie acum ma pregatesc sa imbatranesc de pe acum total dc bb. no.2 va fi la fel ca K.
Va spuneam ca am visat de mai multe ori ca sunt insarcinata, stiu ca de obicei se intampla invers, dar faza care vreâu sa o relatez aici este faptul ca veneam repede la calculator sa va spun voua prietenele mele virtuale vestea cea mare.Forumul asta chiar creeaza dependentza atat in realitate cat si in visele mamicilor.:D
Dar pe bune cu cine sa ma bucur daca nu cu cineva care stie ce inseamna bucuria de a fi insarcinata si de a avea un puiutz mic...sau un altul sau un altul.
Anyway daca sunt...dau party mare sa ma stie forumimea
pup

ma bucur tare pt tine si astept vestea cea mare

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput