Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

La Multe Lunite sarbatoritilor de azi

COsmyB sigur ca e de la vaccin

Eu am luat o singura data un borcanas pt a-mi da seama ce gust au si sincer nu prea mi-a placut, nici fata nu a papat din el, acum folosesc borcanasul sa vad cantitatea de piure care il papa

Anca poti sa ii faci si iaurtel in casa daca nu vrei sa ii dai cel cumparat, iese la fel de bun.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai fratica, fii-miu doarme de la ora 9:30!! Se vede ca a trecut de norii negrii de puseu . Problema e ca pe la 12 tre' sa fug dupa Victor la gradi si n-am cu cine, ca asta mic si mi-e mila sa-l trezesc. Ce ma fac?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Referitor la copii: noi am mai vrea inca un bb peste vreo 3 ani (sa speram ca rezolvam problema spatiului), nu prea as vrea "accidente" cu toate ca imi iubesc copilul si in genere iubesc copiii

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

[/quote]
Clau_geo cele albicioase sunt candida; astea rosiatice nu sunt date de candida ci de alte minuni, tot la fel de putin periculoase. E normal sa le mai apara prin gurita tot felul de chestiute - face parte din procesul normal de "colonizare" al copilului. Trebuie sa se adapteze si ei la lumea asta, in care nu toate sunt sterile.

[/quote]

Ok, acum m-am lamurit, o sa astept sa vad daca trece de la sine daca nu incerc cu aftolizol si glicerina boraxata

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Eu am luat o singura data un borcanas pt a-mi da seama ce gust au si sincer nu prea mi-a placut, nici fata nu a papat din el, acum folosesc borcanasul sa vad cantitatea de piure care il papa

Crinul Meu
Eco
Crina

Angelynna, nu ti-au placut borcanasele Hipp cu fructe??? Cum asa, ca eu abia ma abtineam sa nu i le mananc!

Na ca s-a trezit urlatorul!

LE: s-a trezit doar sa pape si... s-a culcat la loc. Iar o sa intarziu la gradi . Dar asta nu e o problema pt. Victor, ca si daca ajung la ora 14 el tot ma intreaba: Asa repede ai venit iar? Of, dar eu vreau sa ma mai joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Babymom, in farmaciile Dona sunt produse Hipp, o gama destul de variata. Si in SensiBlu-uri. Sigur gasesti in Lotus Mall

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Anca, legat de iaurt, eu ii dau Irinei de aproape 1 luna si nu are nimic , din contra e innebunita dupa el, ii dau Activia cremos si papa in jur de 60-80 ml odata. Am vorbit cu dr si mi-a zis sa-i dau mai ales daca nu papa branzica.
Eu zic sa incerci daca crezi ca ii face bine.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Draga mea, pai noi incepem saptamana viitoare diversificarea pt ca saptamana viitoare facem 6 luni, duminica pe 8...e cazul

o sa revin in cursul zilei de azi cu cateva spicuiri din schitele mele, e f mult si adaptat pt Noah, dar sunt si unele lucruri care se potrivesc tuturor si le voi posta.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

aaa, de fapt la sfarsitul saptamanii viitoare
Stiu ca Luca e nascut pe 8, dar fiind 22 sau 23 cand ai zis, am socotit scurt in gand ca mai e muuult pana pe 8, am uitat ca e luna scurta. Apoi am si ramas cu impresia ca veti incepe dupa 6 luni, parca asa te-ai exprimat o data, dar s-ar putea sa fi retinut gresit.
Oricum ar fi, multa bafta si sa auzim de un apetit foarte bun!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eva, iti spun eu cum scapi de diacritice alta data, pe mine ma ajuta mult cand convertes carti in format text (readerul meu de pe telefon citeste doar unicode).

Iei fragmentul (nu asta ci originalul), selectezi o litera cu diacritic si mergi la Edit/find and replace si dai Replace all. Trebie sa faci ppentru fiecare tip de litera in 4, in total 4 replace all.

Utile sfaturile, le-am salvat si le voi revedea peste fix o luna cand sper sa am si mintea mai limpede sa pot sintetiza tot ce am strans si eu pana acum. O schema in mare dar punctata cu "sa vedem cum reactoioneaza bebe" am fixat si eu totusi pentru Anda mea.

Cristina, legat de intrebarea ta, eu i-as baga doar cereale sau doar morcovi ca sa stiu de la ce se agita (daca e cazul). Daca bagi cereale, s-a mai vorbit pe aici, nu le baga la ultima masa ca e posibil sa ii agite somnicul. Poate mai tarziu merge si asa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata!

Ada, felicitari ptr dintzoc!

Super pozele de la botez, Ange si Anamona!Vreau si io (si) fetitaaaa.....

Anamona, ideea e buna cu contul de gmail, dar, cum spune si Alexa, o sa fie ceva mai complicat tocmai ptr ca tb sa ne impartim in mai multe parti... poate doar contul de poze.

Babytza, si noi avem bavetici cu 2 fete, nu-s de la chicco, dar sunt f utile! soricelul, ma bucur ca sunteti mai bine cu D.A.

AlexaM, super tare faza cu fursecurile! Ca sa nu mai zic de sot.... bravos!

Nerantula, si sar'na de cafeluta!

Andreutac, f bine stati la 5 lunite... fara 2 zile... noi o sa ne prezentam chiar pe 26... f buna intrebarea ta privind cerealele, ca si noi o sa fim exact la acelasi capitol....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi! Frumoasa varsta de 6 luni, mai... rotunda asa... sa fiti sanatosi si fericiti!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput