Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ancuto ! Mai amana putintel iaurul, macar pana implineste Carlita 7 luni. Borcanasele Hipp - eu sunt PRO! Mai ales acum, ca fructe de sezon nu prea ai ce sa-i dai. Sunt bio si au un gust... yamii!
Pe Victor l-am crescut NUMAI cu borcanase Hipp pana pe la 11 luni, nu de lene vorba ta, ci pt. ca nu manca nimic din ce-i gateam eu si eram disperata. Am incercat sa reproduc continutul borcanaselor, cu chestiile din compozitia lor, preparate de mine, dar... pas - n-au fost pe placul domnului. Asa ca m-am supus dorintelor lui culinare, chiar daca ne cam usca la pormoneu ( erau si mai scumpe acum 5 ani, ca abia intrasera pe piata ).

Problema e ca acum nu prea mai vad prin farmacii/supermarketuri Hipp, numai Nestle sau alte marci care stiu ca Victor nu le-a papat. Tu de unde le cumperi?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Oare pot sa-i dau iaurt simplu cu fructe adaugate? Am eu un pitic cu iaurtul asta

Anca, da, sigur ca poti, e cel mai bine asa, daca accepta. Iaurt cat mai simplu si cu terment de valabilitate cat mai mic, fara adaosuri si alte balarii, cu fructe, de ce nu chiar din borcanelele Nestle sau Hipp, cele dupa 4 luni.

edit: hmmmm... nu m-am gandit insa de la ce varsta poti da iaurt. Cred ca are dreptate Babymom... eu vb de principiu, iaurt curat vs iaurt cu fructe din comert.

Eu si acum ii dau lui Teo pere williams si le mananca cu mare placere. Sunt bio si fara conservanti, de ce n-ar fi bune? Dupa ce o luna de zile am spalat de am inabunit robotul la fiecare jumatate de mar zdrobita, ca de, atata manca micutul, am trecut pe fructele bio de la Hipp pana ce Teo a inceput sa muste si sa manance ca atare pere, mere si ananas din comert. La masa de dimineata in branza de vaci cu cereale sau biscuiti, are totdeauna cateva linguri de fructe din borcan (pere W cel mai des, ca ii plac tare).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bey nu reusesc sa va prin din urma!

Saru; mana pt cafea,e buuunaaa! Nerantula, daca nu poti cafea normala, ceaiul de macese baut dimineata e un tonic excelent. Nu stiu de contraindicatii in alaptare.

Babymom, sper ca te-a slabit durerea de cap!

Wrap: eu am iesit cu anda pusa cu fata la planeta de doua ori afara si n-a avut probleme, ba a si adormit f repede la soare. Wrapul e intr-adevar cea mai marfa invenie, de cand il am am folosit carutul pe post de leagan in casa. Mie mi-e peste mana sa fac slalom intre masini pe Alunisului sa ajung in parc. Plecam eu marsupiul, daramite altfel.

Ier am imbracat zuca in cosmonauts am stat cu haina desfacuta. A mea e si u model mai ciudat, n-o pot incheia pana sus. Pe sub salopeta a avut body, strampi si o salopeta subtire fara maneci, gandindu-ma ca picioarele raman descoperite cand e imbracata asa gros. Cand e subtire eu ii acopar si cracii cu wrapul. Mandra a fost foarte fericita.

Preety poate ne vedem azi (nu bag mana in foc) in tineretului, daca e vorbim si poate iei materialul cu tine sa-l vad si eu.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Clau_geo , ma pregatisem sa-ti raspund, dar... am uitat, scuza-ma. Ce descrii tu, par a fi afte, sunt date de obicei de diferiti microbei sau virusuri care ajung in gurita copilului odata cu diversele obiecte pe care le baga in gura. Trec de la sine de obicei, dar daca perista si-i dau discomfort poti sa folosesti Aftolizol.

Multumesc frumos , o sa incerc cu Aftolizol, insa aftele nu ar trebui sa fie albicioase, ca astea sunt rosii?

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Clau_geo cele albicioase sunt candida; astea rosiatice nu sunt date de candida ci de alte minuni, tot la fel de putin periculoase. E normal sa le mai apara prin gurita tot felul de chestiute - face parte din procesul normal de "colonizare" al copilului. Trebuie sa se adapteze si ei la lumea asta, in care nu toate sunt sterile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu nu stiu cum va mai uitati voi la filme, zau !! Eu una zici ca iau somnifere cand imi pun un film. Poate sa fie filmul vietii mele, pe care l-am asteptat ani de zile sa-l vad, daca-l pun seara adio film .. Doar ziua as putea sa ma uit, dar nu pot ca nu mai doarme Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Noi papam cereale de la Novalac cu prune si caise, ii plac , pe cele dela Nestle le-am oprit (cu orez simplu), o constipau .

Nikolici sa fie asa cum iti doresti tu , am vazut si noi filmul SLUMDOG MILLIONARE, este frumos

Boo tare frumos doarme Alex

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

'neatza fetele!

in primul rand multumim de uraridap...azi face davidutzl meu 5 lunitzee barbatel mare

Matei de AlexaM
Ioana de Julax
Daria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte

sa creasca mari si sanatosi toti boboceii!!!

ieri am fost la controlul de 5 luni, m-am dus mai devreme cu o zi ca de vreo 2 seri david tipa f tare, adoarme si se trezeste urland si nu stiam ce are,...ii iese un dintisor zice dna dr ca in cateva zile sparge gingia ca e sus sus

are si nasuc un pic sfarnait si infundat si ne-a dat siropel eurespal, cu greutatea stam f bine 7.410g inaltime nu stiu ca nu l-a mai masurat dar sigur e peste 65cm

andreutac noua cel mai mult ne plac cerealele burtica sanatoasa de la nestle cu orez si morcov dar merge si orezul simplu

i-am luat 7korn de la milupa ca citisem pe aici de ele si nu-i plac deloc nici amestecate cu mar

am inceput sa papam fructe,mar cu branzica calcica, si borcanele de la hipp tot cu fructe...supica strecurata de 2 zile

vreau sa intreb daca ati sesizat ,cele care ati inceput diversificarea , sa refuze bb lapticul?adik mai bea si lapte dar clar prefera fructele, laptic abia mai bea 6-700ml/zi si inainte de div ajungeam si la 900

de David
Poveste

Sa-ti traisca feciorul si sa creasca mare, mare

si eu am vazut la inceputul diversificarii ca nu mai papa laptic asa mult insa noi eram pe Nan si oricum nu-l prea agreea, acum insa papa Humana si de regula dupa ce papa fructe sau supioca mai baga si laptic cam 70-100 ml, asa ca nu stiu ce sa zic. Poate depinde si de laptic sau poate ca se satura doar cu fructe si supica

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Neata

Noi azi la 16 mergem la vaccin.ufff..iar apoi avem de gand sa incepem cu suculetele de morcov si mar ..dupa vreo 2 zile. Ideea e ca am luat si cereale de la nestle cu orez simple pe care vreau sa le fac cu lapte muls ..si unele de orez cu morcov.

Intrebare..pot sa-i dau ziua suculet de morcov de exemplu si seara o masura de cereale cu lapte? Sau daca incep cu suc..sa mai astept cu cerealele??

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Cris, copiii nostri sunt de-o varsta si alaptati excusiv - de ce te-ai hotarat sa bagi asa devreme suc si cereale? I-a disparut reflexul de impins cu limba? Ca Anei nu, desi casca gura la lingurita, asa cum am observat duminica. Eu una stau pana la 6 luni, desi Anda manifesta de ceva vreme interes fata de ce bag eu in gura.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Asa ca m-ati intrebat cum suntem in deplasare si anu am avut ocazia sa raspund..dara acum vad ca BB este linistita si bag repede.
Pai de cand am venit am facut multe chestii noi pt noi: primul lucru a fost sa mergem cu toate mijloacele de transport in comun sa vedem cum e cu una bucata bb in carucior.
Nu cred ca mai are rost sa va spun ce facilitati exista de ex: locuri special amenajate in autobuze pt bb in carucior, intra vreo 4 carucioare si stau bebeii singurei acolo cumintzei, nu mai zic de buton special de carucior pt tzinut usa sau treapta de urcare in masina, bordurile nivelate la nivelul strazii la trecerile de pietoni si nu numai , in magazine panta de urcat-coborat..dar nu mai zic de placerea de a te plimba cu familia pe strazi.
E o mare diferentza vizibila si la un orb ca sa ma exprim plastic .
Nu am timp eu sa pun pozele sa va exemplific exact ce si cum, dar cand voi ajunge acasa am sa va fac sa va doriti sa traiti in RO dar cu facilitatile dintr-o tara super civilizata.
De distrat ce pot sa va zic...cum poti sa te distrezi cu un bb mic care mai si urla de multe ori, ca na din 2 parinti cam colerici ce-i drept a rezultat un bb agitat...ne plimbam foarte mult.am fost si prin magazine insa din pacate perioada de reduceri s-a terminat si totul e scump si cam aceleasi lucruri si pe la noi.
De exemplu am vrut sa-mi cumpar WRAP este in banii nostrii vreo 350 ron decai na ...mai bine il iau de pe net de la oi cu 200.In fine tre sa ajung la vestitul HM unde lucrurile nu au asa un pretz nesimtit si de unde avem majoritatea lucrurilor...poate gasim ceva nou, nu ca nu as avea acasa, caci stiti cum e ..primesti din 1000 de locuri hainutze si daca le imbraca o data ca la a doua purtare deja i-au ramas manecile scurte.
va pupam acum caci plecam din nou la plimbare, e soare si frumos 8 grade...de data asta mai lunga, ieri ne-a prin ploaia si ne-am urcat in primul autobuz venit fara sa mai apucam sa luam bilet...dar as fi platit si amenda numa sa nu o picure pe printzesica mea pe fatza ploaia de februarie.
Scuzati daca am scris aiurea si gresit...dar scriu cu o viteza nebuna ca sa apuc sa o iau pe K in bratze car asa face ca trenul in gara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Neata si de la noi, mai tarziu asa...

Fetelor sunt ingrijorata. Acum i-am luat temperatura Mayei si are 38!!! Oare sa fie reactie de la vaccin, ieri a avut 37.7 si a scazut la 36.7 chiar aseara inainte sa adoarma. Atunci i-am pus jumatate de supozitor de Paracetamol si acum i-am dat o doza de Panadol.
Babymom poate sa faca febra de la vaccin si a doua zi? Am facut Infanrix, ieri. A avut nasucul putin infundat cand s-a trezit de dimineata. Oare ne paste o raceala???? Sper sa nu se decalnseze ceva de la vaccin

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput