Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata si de la noi

Ieri am fost amandoua foarte obosite drept urmare am dormit de la 7 seara pana la 11 urmat de o trezire scurta pt schimbat si dat siropuri apoi iar nani

Multumim de aprecieri la adresa piticei mele intradevar este o scumpa, pur si simplu ma topeste cu zambetul si ochii ei.

Impresii de la botez: reusit nu perfect, s-au distrat cu totii, fata mea a dormit destul de mult, in schimb nu au venit multe din persoanele care au confirmat . A primit multe cadouri de la nasi si prieteni

Claudinna saru mana si tie cuscra Razvan cum se prezinta?

Anamona vazut poze cu Thea o scumpete, sa iti traiasca mica crestina

Ada m-am speriat nitel cand am vazut mesajul de maxima importanta , la cat mai multi dintisori

Am vazut poze cu bobcei, nu mentionez de frica sa nu uit pe cineva, sunt sunperbi cu totii

Pe noi ne constipa morcovul, in consecinta spun pas, cerealele si ele putin dar i le mai las in meniu, pt moment ii dau LassBaby de ieri si se simte ceva.

Mai citesc si revin

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

i-am luat 7korn de la milupa ca citisem pe aici de ele si nu-i plac deloc nici amestecate cu mar

am inceput sa papam fructe,mar cu branzica calcica, si borcanele de la hipp tot cu fructe...supica strecurata de 2 zile

vreau sa intreb daca ati sesizat ,cele care ati inceput diversificarea , sa refuze bb lapticul?adik mai bea si lapte dar clar prefera fructele, laptic abia mai bea 6-700ml/zi si inainte de div ajungeam si la 900

de David
Poveste

Ups, m-am grabit si-a plecat mesajul gol
Nushulica, e normal sa bea mai putin lapte, ca doar asta e scopul diversificarii - sa treaca treptat de la o dieta exclusiv cu lapte, la papa de oameni mari. De asemenea e normal sa nu-i placa cerealele 7-korn pt. ca nu sunt dulci deloc si daca a apucat sa guste altceva... Dar, mai incearca cu ele peste ceva timp adaugate treptat, la inceput amestecate cu cele preferate si apoi redusa treptat doza de cele dulci.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

multumesc pt raspunsuri...da , clar ca e normal sa nu mai pape asa mult lapte dar si pe cel care il papa mai mult i-l indes eu ca el nu prea il vrea...doar noaptea papa bine laptic ca atunci doarme si nu-si da seama ce face

legat de cerealele 7korn ...eu chiar vroiam sa le arunc dar mi-ai dat o idee buna o sa i le amestec cu cele care ii plac asa macar cate o jumate de masura si poate o sa-i placa...eu am facut si "reteta" care o dau ei pe cutie cu apa,ulei de masline si fructe si mi le-a scuipat din prima, am gustat si eu si intr-adevar erau naspa

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

EvaF - fotografiile noastre sunt pe email in contul de yahoo, in folderul "poze"

revin mai incolo - in acest moment am un copil dornic de joaca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anamona, vreau sa-ti multumesc pentru postul cu ginecologi la CMU.
Am incercat ieri sa-mi fac programare la Badiu, mai ales ca e cumva "din famile", tot incerca o matusa sa ma trimita la el acum 2 ani...
dar prima fereastra libera era pe 10 mai!!!!

Un pic mai bine la Corina Grigoriu, unde am reusit o programare pe 13 martie .
Sa vedem cum ne intelegem

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello si de la noi,

Incerc de milioane de ani sa scriu si eu ceva...mai ales ca ieri se faceau pronosticuri daca sunt sau nu gravida...dar na in deplasare nu avem toate jucariile din dotare pt un bb destul de agitat si uite asa jucaria preferata a KARINEI este suzeta in forma de tzitzi a mamei.:D...mama care nu poate sa relateze tot aici.
Fetelor nu stiu dc sunt insarcinata.Voi lua un test acasa cand ajung ca suntem in dubii:d.Am exacr ac. simptoame ca la Karinuta in primele luni.
Anyway eu mi-am dorit un bb imediat deci nu ar fi problema ca nu m-as bucura, numai ca ce fire albe mi-au iesit mie acum ma pregatesc sa imbatranesc de pe acum total dc bb. no.2 va fi la fel ca K.
Va spuneam ca am visat de mai multe ori ca sunt insarcinata, stiu ca de obicei se intampla invers, dar faza care vreâu sa o relatez aici este faptul ca veneam repede la calculator sa va spun voua prietenele mele virtuale vestea cea mare.Forumul asta chiar creeaza dependentza atat in realitate cat si in visele mamicilor.:D
Dar pe bune cu cine sa ma bucur daca nu cu cineva care stie ce inseamna bucuria de a fi insarcinata si de a avea un puiutz mic...sau un altul sau un altul.
Anyway daca sunt...dau party mare sa ma stie forumimea
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nushulica, chiar ca e naspa reteta lor . Mai incearca eventual sa i le dai cu lapte, nu cu apa. Eu asa i-am facut lui Victor, si au fost cerealele pe care le-a mancat pana la 3 ani - 1 lingura cereale dulci, cu diverse arome si fructe si restul 7-korn. Abia atunci am trecut pe aste "de copii mari" de la Nestle, care au muuult zahar si mie nu-mi prea convine ca le mananca, dar... deja nu-l mai pot dresa asa usor cum o faceam cand era mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikolici sa ne tii la curent sa ne bucuram impreuna cu tine!
Karinuta e bine in deplasare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bine ca am luat si eu cereale 7 korn si acum ma speriati ca nu sunt pe gustul bb-ilor . Numai asta imi lipsea acum, si asa moaca mea abia mananca. De fapt eu l-am luat mai mult sa-l adaug in piureul de fructe si legume pentru a-i creste valoarea nutritiva, sper sa-l manance asa.

Eva, super conspectul. Ei vezi ca am avut dreptate cand am tzipat pe-aici sa ne impartasesti si noua ce-ai citit. Multumim

Tocmai i-am dat Carlei un borcanel Hipp cu pere Williams, l-a papat pe tot . Nu-mi sariti in cap, nu de lene i l-am dat ci sa vad daca mananca altfel decat ce-i dau eu. Si a mancat

Oare pot sa-i dau iaurt simplu cu fructe adaugate? Am eu un pitic cu iaurtul asta

Boo, e mortal Alex cum doarme el in scaunel

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ASA..in alta ordine de idei
1. pentru bebeii Anemonei si Angy.SA VA TRAIASCA CRESTINELE

2.Felicitari si pentru toti iepurasii mici si dragutzi foc.Raportam avem si noi un iepuras numa ca este pe BODY doar.Or veni si la noi iepurasii in curand.

3.Acum doua seri am fc noapte alba...m-am uitat cu soatza la OSCARURI.Si normal ca mi-a trezit curiozitatea sa vad filemele nominalizate si in special DOUA dintre ele:
SLUMDOG MILLIONARE(care a luat si filmul anului si alte premii) SI THE INCREDIBLLE CASE OF BENJAMIN BUTTON de care ati amintit voi.
Am vazut aseara filmul Slumdog millionare ne-a placut mult de tot, pe scurt pt cine vrea sa-l vada este vorba despre un biet sarac indian nu foarte destept care participa la emsiunea :Vrei sa fii milionar? si castiga
concursul ..si este luat ca trisor la politie, unde explica cum a stiut raspunsul la intrebari...intrebari care intamplator au legatura cu viatza lui.SUPERB vi-l recomand.
Asta seara il bagam pe Benjamin...si cateva Dr House..asta daca nu suntem obositi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Clau_geo , ma pregatisem sa-ti raspund, dar... am uitat, scuza-ma. Ce descrii tu, par a fi afte, sunt date de obicei de diferiti microbei sau virusuri care ajung in gurita copilului odata cu diversele obiecte pe care le baga in gura. Trec de la sine de obicei, dar daca perista si-i dau discomfort poti sa folosesti Aftolizol.

Multumesc frumos , o sa incerc cu Aftolizol, insa aftele nu ar trebui sa fie albicioase, ca astea sunt rosii?

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput