Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 3
irolf1 spune:
Cand ziceam si eu ca azi am timp sa mai citesc din urma, a picat netul
acu' pe seara si-a revenit dar e numai bine ca Andreea oricum doarme rau se trezeste des din cauza mucisorilor asa ca ma mai invart pe aici![]()
Ce de pepenasi vorbitori
, a mea nu leaga silabele, un ma asa ratacit poate, dar noi n-avem nici dinti si daia, nu?![]()
I-am luat azi rezultatul de la urocultura si e negativ, sunt tare bucuroasa, ca nu tre sa-i mai dau antibiotic.
Intre timp am reusit sa-l inscriu pe Alex la o gradi de stat, merge de pe 2 martie, sper sa-i placa, mie mi-a facut impresie buna si gradi si educatoarea. Cel mai tare a fost ca ne-am dus cu gandul sa intrebam pt toamna si asa de control daca au locuri si acum -surpriza- aveau, ne-au dat hartiile si ce tre sa-i mai ducem pt acolo si gata.
Ma duc sa ma invart![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
violeta29 spune:
IROLF, felicitari pentru gradi, poate o sa ii placa acolo.Multa sanatate pepenasei, iar tie felicitari ca ai terminat cu bine examenele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
irolf1 spune:
Dara si mie mi-a venit decizia, cea cu 600, dar eu am depus in octombrie, nu mai stiu exact cand ori sf ian ori inceput feb.
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
ooka spune:
salu
io acu m'am trezit asa ca poci sa raman linistita sa dau stingerea 
de necaz ca o varsat, am scos fata afara doua ore juma'
. Doarme si acu, intre timp a halit prin somn 150 lapte cu cereale si 180 lapte chior. Una peste alta la bilant iese bini. Doamne ajuta!
Mada, multam de urare
. Ce frumusica e Ari, ptiu sa n'o deochi. Cum astepta ea cuminte sa se faca ora de scoala![]()
Boti, multam de urare si la matale. Si zat din butoi
. Cind ti'oi reveni cu menajamentele timpului sa vii oleaca sa ma lamuresti ca am neste lapte de tara si cheagu' ala are necaz pe mini ca nu vrea sa se lege neam
Tre' sa vie decizie cum ca s'au hotarit sa dea ai 85% si abia apoi ii primesti?
mami de Sofi
Caprioara spune:
Xenooo, da numai asa scurt intrasi
? Mai zi si tu ce face Maria, ce faci tu... Zau asa, ca esti cam scumpa la vorba de la o vreme
. Tot la sala petreci serile?
Dara, io nu am primit decizie.
Irda, sanatate multa
.
Pica, moama cate ai in plan sa faci
.
Flo, ce frumos zice David ma-ma
.
Boti, ma bucur ca esti multumita de bona. De sefa, ce sa zic, decat NASOL. Chiar asa sa te sune la 8 si 1 minut
?
Mada, felicitari pentru prima zi de gradi reusita
! Vazut poze cu Ari in uniforma
si cu dosu lu Ami
.
Flori, ma bucur ca ai reusit sa inscrii cupilu la gradi.
Ooka, bravo pentru portiile babane de lapte
!
Mai, cu dormitul Ilincai, de maine nu vreau sa-i mai dau peritol, asa ca poate in noaptea asta sa mai am noroc sa doarma fara prea multe treziri, ca apoi...
Azi e Dragobetele, sarbatoarea indragostitilor romaneasca! Asa ca La multi ani
celor
!
Am fugit la nani.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
irolf1 spune:
Vio, Capri
multumesc frumos, sincer nici nu ma gandeam ca vom reusi, acum suntem aranjati pt la toamna, numai sa-i marga lui bine acolo
DAAA! am terminat, mama lor de examene
, ca in ani trecuti le dadeam in 2 sapt acu ne-au insirat pe 6 sapt
, scap eu, dar vreau si-un master asa ca acu sunt in cercetare.
Ooka nu, decizia vine cand vine, n-are leg cu banii. Eu am depus in oct, banii au venit in dec, decizia acu vreo luna.
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
violeta29 spune:
Plec si eu la nani.Pup gasca
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
Se pare ca am ramas sa sting lumina. Mi-am facut blog!!
Pana acum am scris povestile nasterilor, blabla ... cica imi propun sa fie un fel de jurnal pt ei si ... mai vedem ce va fi.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
morcoveatza spune:
Fetelor, eu nu v-am mai citit de 2 saptamani aproape, nu mai am timp, da o sa recuperez eu, pana pe 14 martie sunt in priza si apoi pana in iunie inca 2 examene babane. Nu-mi intra minic in cap, mai devreme imi venea sa ma
, da' mi-a trecut. Daca scap intrega la minte la vara vin la relaxare in Romania.
Am vazut pe picasa pozici noi cu pepenasii, superbi, superbi. Nu va supatati ca nu dau nume, dar sa stiti ca m-am uitat la toate pozele postate recent. Si colajul cu bostana e foarte foarte reusit. Felicitari pentru idee si realizare!!!
Am incarcat si eu cateva poze noi, nu cine stie ce ca nu mai am timp sa fac iar tati nu pune mana pe aparat decat rugat. Ehhh...
Ma intorc la cartile mele. 

Daniela
maitreyi spune:
neata 
la multi ani david andrei 
spor la invatat celor care mai au examene 
pt noi azi e un big day! Doamne ajuta!
o zi faina sa aveti 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008