Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
scumpi spune:
Dia eu am combinat sfecla rosie cu pui+cartof+ mar.
La noi se da somonul de la 6 luni. Se mai da si pastrav, pangasius, cod.
Aici la retete pt. bebei se foloseste numai praz, ceapa nu. Nu stiu explicatia, nici moasa nu a stiut sa-mi spuna. O avea leg. cu gazele?
Diarux somn usor
Fete eu nu mai reusesc sa-mi schimb semnatura, inainte era la editati profil acum nu mai gasesc optiunea, voi cum faceti? Acum pun link-ul la fiecare mesaj.
Marina_1609 spune:
salut
intru sa va multumesc inca o data pentru voturile din concurs!
am intrat in graba pe picasa si am vazut poze cu frumoasa Allegra. tare m-am bucurat ce buzite frumoase are mititica de ea. ma bucur mult
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
diarux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scumpi Dia eu am combinat sfecla rosie cu pui+cartof+ mar. La noi se da somonul de la 6 luni. Se mai da si pastrav, pangasius, cod. Aici la retete pt. bebei se foloseste numai praz, ceapa nu. Nu stiu explicatia, nici moasa nu a stiut sa-mi spuna. O avea leg. cu gazele? Diarux somn usor Fete eu nu mai reusesc sa-mi schimb semnatura, inainte era la editati profil acum nu mai gasesc optiunea, voi cum faceti? Acum pun link-ul la fiecare mesaj. |
la editati profil, selecteaza optiuni si dai click pe plus. pare acolo. sper ca ai inteles.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Marina_1609 spune:
ia vedeti la semnatura mea ca mi-am tras si eu blog
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
maitreyi ms pt raspuns.
Anna felicitari pt primul ma-ma.
Mada ma bucur mult ca i-a placut Arianei la gradinita si arata ca o adevarata domnisora in uniforma.Mi-a placut costumasul albastru al Amirei.
Capri ce bine ca a inceput sa faca nani mai bine noaptea Ilinca si sa pape mai mult.
dara nu am primit nici o decizie.
Marina super blogul.
Anaxena,Diarux
Didi81 spune:
Mada, am vazut si eu poze cu printesa gata de gradinita . Ce dulce e cu codite!!!
De o saptamana a inceput si Aida sa exerseze un soi de tarat-mers de-a buselea, ceva intre. Mai mult se taraste, dar isi mai baga si genunchii sub din cand in cand si sta in maini si genunchi . Si face progrese de la o zi la alte, acum are deja o vitezaaa!
Si ne place f mult videoclipul asta:
, Aidel asa rade si chiuie cand i-l arat
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg
atb spune:
Mada, felicitari printesei pt prima zi la gradi! Ce trece timpul... cand te-am cunoscut, era de-o schioapa...
Serenity, MUSAI sa faci cumva sa obtii pensia alimentara! Nu te lasa asa, amagindu-te ca poate-poate o da el din buzunarul lui de bunavoie, ca asta sigur nu se va intampla, nu atata timp cat il are in spate pe tac'su care-l manipuleaza cum vrea el.
Capri, in sfarsit ai avut si tu o noapte mai linistita, sa speram ca incetul cu incetul se va obisnui Ilincuta sa doarma mai mult, si fara peritrol. Tinem pumnii.
Iriss, sa o tina David tot asa cu papica!
Vio, ai grija sa nu te ia vreo raceala!
Moaaama, brutareselor, Marina si Anka, da de ce nu va asociati si voi, deschideti o afacere cu produse de panificatie si patiserie ca vad ca sunteti tare pricepute!!! Eu una sunt cam anti-talent la de-astea...Nu stiu sa fac decat gogosi!
Eu una inca n-am dat sfecla si nici praz, in schimb am introdus ficatelul care a fost un adevarat succes, deschidea cupilu gurita inainte sa termine de inghitit! Eu am calit putina ceapa in unt, apoi si ficatelul, si abia apoi am pus apa peste el sa fiarba. Dupa ce s-a fiert, am strecurat apa, insa am lasat ceapa, le-am blenduit impreuna cu niste buchetele fierte de broccoli si gata cina! Mare succes am avut cu asta!
Am si eu o intebare...legata de dovlecel. Dovlecelul trebuie curatat neaparat de samburi? Ca ultima data cand am cumparat dovlecel erau asa de multi samburi incat dupa ce i-am curatat a ramas o fasie f subtire. Eu una, cand mananc dovlecel nu-l curat de samburi, insa nu stiu daca la bebei trebuie curatat sau nu.
Va pup si va doresc noapte buna, azi nu mai stau la stingere, ca-s cam obosita...
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
violeta29 spune:
MADA, felicitari pentru succesul cu gradinita.Am vazut si pozele, superbe.E scumpa foc in costumatia d egradinita, iti vine s-o mananci
ANKALAURA, eu folosesc aproape numai praz in loc de ceapa.Ai mei au in gradina si peste iarna il baga intr-o groapa in pamant.Imi place enorm de mult, si e tolerat si mai bine de organism.Eu fac adeseori mancare de praz cu masline.
DARA, da eu am primit acasa decizia de intrare in CIC(cea de 600) cam la o luna dupa ce am depus dosarul.Oricum hartia aia nu cred ca-ti folosete la nimic
SERENITY, pune piciorul in prag, e si copilul lui, daca nu se implica de buna voie atunci sa il oblige legea si gata.Copilul ar trebui sa fie prioritatea lui numarul unu, nimic alceva din lumea asta n-ar trebui sa conteze mai mult decat el.
ANABABY, felicitari pentru mama
FLO, am vazut filmuletul cu David spunand mama, felicitari
IRDA, wow ce de cuvinte spune deja Tonina
TURTURICA, 75 de lingurite zici?Pai Alexandra abia daca mananca 10 lingurite, de fapt mai degraba varfuri de linguritaAsta la fructe, ca legumele le gustareste si-atat.
BOTICELINA, da sefa pe mana noastra ca o aranjam noiE bine ca ai gasit o bona asa de super
ATB, deja am bagat un ceai cald si o supita de m-am fript la limba, am transpirat putin si parca ma simt mai binisor.
MARINA, eu aveam deja blogul tau la favorite
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008