Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
vazut:
zambarici bolfi andreea 
timeea-mop 
nicholas atentand la floarea lu' mami ![]()
andrei rugandu-se pt o papa buuuuna 
miruna in jumpper 
alexandra papand piciorusul 
julia ganditoare in jumpper 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Neata cu ochii carpiti de somn si cu
in mana!!!
Mai, pepenasii vostri au obiceiul de a sta treji noaptea? Adica pur si simplu Ioana se trezeste, se apuca de gangurit, daca nu e bagata in seama incepe sa miorlaie, si apoi trebuie sa stau cu ea mana se hotaraste Maria Sa ca ii este somn din nou
Si dureaza cam o ora, o ora jumate
, de pe la 3, 4, 5...noaptea trecuta am stat treaza de la 3 la 5 de exemplu
Si chestia asta se intampla in fiecare noapte...Evident ca nu a renuntat inca nici la obiceiul de a miorlai prin somn des, si atunci tre sa merg sa o legan putin in brate ca sa se linisteasca! si una peste alta, eu mor de somn...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
violeta29 spune:
Neata! Sunt calcata de tren rau de tot, alexandra a dormit tare prost, cu treziri dese si a exersat la greu muscaturile pe tatele mele.Spre dimineata au luat astia si caldura, si pina am realizat eu sa pun caloriferul electric se racise deja binisor.Asadar pina vine caldura suntem exilate in dormitor ca in restul casei e frigider![]()
MORCOVEATA, bafta in continuare la examene
MAITREY, multa bafta daca zici ca e o asa zi mare azi
ANABABY, alexandra nu se trezeste de obicei noaptea, chiar daca mai plange, mai mananca, toate operatiunile le face cu ochii inchisi.Cand plange o iau in brate , o legan putin si adoarme imediat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maitreyi spune:
vio multumim! va tin io la curent ![]()
anna exista niste cicluri de somn...nici noi, adultii, nu dormim toata noaptea snur. te mai trezesti, te mai invarti, poate nu iti aduci aminte da' si noi ne trezim. la ioana cred ca a devenit obicei sa nu se culce la loc imediat ce s-a trezit si pt faptul ca te duci la ea si va mai jucati. parerea mea e ca ar trebui data suzeta si lasata sa adorama singura la loc. alexandra doarme cu o broasca si 2 suzete in pat si cand are momente de astea de trezire isi cauta o suzeta singura, ia broscuta si se o trage de aripi, de fustita, etc pana adoarme. de obicei face asta cu ochii semi-deschisi deci adoarme repede la loc. eu nu o bag in seama in momentele astea pt ca daca o bag in seama ii sare somnul
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dana81 spune:
Neatza!!!
ANNA asa facea si Clara, dar acum i-am facut o rutina pe care pare sa o intekleaga, adik baie pe la 9 masaj papa si somn, mai nou adoarme sg in patutz noaptea ca ziua tot imi rupe picioarele cu leganatul, si se mai trezeste doar o data pe noapte sa pape...bine la noi ca la nimeni...adoarme si se calmeaza cu aspiratorul...la mine merge aspiratorul aproape non stop...noaptea cand se foieste si eu nu sunt nevoita sa o iau in brate.Cand miauna e de la frig sau prea cald sau de la burtica,asa am constatat eu.Elimina-le si tu pe rand
Vio dar de ce nu aveti cldura?Au innebunit astia?
BOTI
, felicitari pt bona, sefa asta a ta nu are copii? de e asa sarita? si lasa butoiul liber![]()
Clara mea a inceput pe lanaga mama sa zica dea clar si tare e asa dragutza
Fug in dormitor ca stranuta
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
AnnaBaby spune:
Maitreyi necazul e ca daca nu o bag in seama plange si nu tace sub nici o forma...asta e valabil la ea non stop, adica daca are o suparare si se apuca de plans, nu tace pana cand nu o iau in brate. Si am incercat sa o las sa planga dar ridica tonul, nu se lasa, aici recunosc incapatanarea lui taica-su'
Si da, stiam de fazele somnului, insa ea in perioadele astea e treaza treaza, adica are ochii mari, nici o sansa sa o adorm eu, daramite sa adoarma singura...
Dana eu am folosit un gaget care face vant pt gratar, cu motoras, care bazaia, ceva mai incet decat un uscator de par, plus ca mergea pe baterii si nu mai aveam grija prizei, si puteam sa-l las mergand langa ea fara teama ca se poate intampla ceva. Si era bun. Dar l-a aruncat intr-o zi pe jos si s-a facut bucati...asa ca, la revedere lucifer(asa se chema
), si cum nu e sezon de gratar, nu se gaseste in perioada asta la hipermarket, de unde l-am luat vara trecuta.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
flo1980 spune:
Neatza!
David Andrei!

Da' pe Alex al meu nu l-a vazut nimeni?
ca am pus cateva pozici cu el si tortul lui, dupa care a plans ca l-am taiat...
Cu somnul...al meu a dormit de la 22 la 8
, de obicei la 7-7.30 se trezea... asta dupa ce a varsat tot ce a papat la masa dela 17
, cred ca de la oboseala si mucisori...
Tecky da, e lasatul secului, eu am uitat sa scriu
dar am vazut ca ai primit raspuns 
Gally 
Capri 
Maitreyi bafta!
Morcoveatza dulce rau fi'tu 
Vazut si printesele Madalinelor
, Arianna frumusica costumata de gradi, Doamne ce dragalasa
, cred ca mami avea emotii mai multe ca ea
Nicholas, frumoasa Sara Alecsia, Irina Paula, Voinicelul Victor si surioara, Alexandra Violetei29, cu ochisorii ei frumosi
Ioana de annababy in sifonier
Andreiul profei cu genele lui superbe, zambetul dulce al Deei de ladymina, poponeata galuscoasa a Timeei, papusica lui atb 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
ooka spune:
Maitreyi mi'ai spus ieri de liv si viusid. Din cite am cetit pe net, liv se mai da si la leshinati nemancaciosi, viusidu e cam dubios insa.
Dr asa zice ca ii stimuleaza ficatul sa proceseze mai repede si sa ii aparar senzatia de foame. O fi aiurea?
mami de Sofi
maria-86 spune:
Marina si Adina mea e nascuta in 5 aug 2008.
Ce tare.
Pupici tie si Sofiei
Ma duc sa citesc din urma.
Maria, mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
DANA, abia acum au dat drumul la caldura
Nu stiu ce i-a apucat, in ultimul timp si lumina a tot fost oprita
FLO, unde ai pus pozicile, ca pe picassa nu le vad?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008