Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

BRAVO CLEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vedeti fetelor (aviz lui Alish!!!!!) asta trebuie sa fie atitudinea mamei fata de copil si familie, asa procedam si eu , ma cand e vorba de familia mea le dau peste bot la toti.
In alta ordine de idei am vazut pozele lu Socrate, care e o mamica f.f.f. frumoasa( imi place cum iti sta cu ochelari), si puiul tau seamana cu tine, e dulce foc.

Esti o dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Micaela superbe felicitarile ca de printesa nu mai zic, o dulce!!!!!!!!!

Andree27 ce blondin frumos ai tu acolo. Ce repede au crescut!

Cleo imi pare rau de discutiile pe care le-ai avut cu soacra si cumnata ta. Oare oamenii astia si-or da seama ce mult suferim noi din cauza lor cu sfaturile lor tampite.??? Mai mult ca sigur ca nu si uite asa din pacate ne incarcam noi negativ si ei bine mersi nu au nici o treaba. Te pupic si nu le mai lasa sa va afecteze ca nu merita, zic si eu dar…..eu ma enervez mereu! Oricum eu zic ca nu ai fost prea dura ci pur si simplu ai zis ce ai gandit eu fac mereu asta cu soacra mea. Tot timpul taceam si ma enervam pana cand am zis ca nu mai tac. Ultima oara i-am zis ca nu mai are ce discuta cu mine, sa discute cu sotul. Bineneteles ca a murit pt ca sotul meu mereu se cearta cu ea si ii inchide telefonul si tot ea a inceput sa imi scrie pe messenger ca hai ca trebuie sa spargem gheata dintre noi. O vaca! Iar acum stiu cam odata la o luna trebuie sa intru in ea sa isi revina si tot asa!

Mihaser multa sanatate sa va treaca repede. Parca aveai sit u poze in concurs! Nu mai stiu daca te-am votat, sa trimiti linkul!

Melly votat printesa frumoasa!!!

Alina ce dulce e! Mi-a placut ca nu s-a lasat pana nu a luat cutia din sertar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

uitatzi cum o sa ne trezim intr-o zi ca vor face!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Cleo eu zic ca esti chiar finuta in mesajul care vrei sa il trimiti. Poate ar fi mai bine sa nu ii scri nimic ca ma gandesc ca indiferenta ii omoara pe astfel de oameni. Acum tu hotarasti si daca e sa ii trimiti mesajul sa stii ca nu esti dura deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Cleo eu zic ca esti chiar finuta in mesajul care vrei sa il trimiti. Poate ar fi mai bine sa nu ii scri nimic ca ma gandesc ca indiferenta ii omoara pe astfel de oameni. Acum tu hotarasti si daca e sa ii trimiti mesajul sa stii ca nu esti dura deloc!

sarutmana, chiar imi pare rau ca i-am aratat usha ... , dar sincer chiar asha am simtit atunci. Daca faceam mai demult asta - bagam scuza cu depresie post natala ....

Melly, unde ai gasit filmuletsu?? e demential!! fica mea adescoperit robinetu ca se inchide, si de cate ori o spal la fund tre sa deschid de 10 ori apa ca ea inchide si tre sa ma mishc repede....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Sa cresti mare si voinic!!!!!

EDVIN SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo, si eu te sustin si cred ca eu as fi reactionat si mai nashpa. Pupici sa treaca supararea!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo totusi nu vrei sa te mai gandesti la propunerea mea? Orice abatere se taxeaza. Iti mai refaci si tu bugetul.

Al meu copil cred ca azi resimte faptul ca prostii aia nu m-au lasat sa imi vad copilul acum 10 luni, iar mama lui a fost prea lasa ca sa nasca natural ca sa il vada din primul moment. Uoff ce m-a mai durut ca tb sa stau departe de el. Si in prima zi nu m-au lasat sa ma ridic. Ma indoiesc ca as fi putut. Iar vaca aia de asistenta a zis ca il ia si il duce la la caldurica acolo ca la mine nu ii place. Ma tot gandesc la ce zicea MissP. Poate chiar isi aduce aminte.Azi am stat numai martisor cu el. Daca nu ma vede o secunda incepe sa planga ca mamamama. Saracutul. O sa il car dupa mine ce sa fac, macar sa se simta linistit mititelul.

Acum de exemplu adormise, dupa aia s-a trezit plangand, nu a mai vrut sa doarma vreo ora. AAA stiu, cred ca Cleo l-a invocat pe mos ene la plimbare. Dupa aia a adormit la loc la mine pe piept. Dar tot timpul a stat catarat pe mine. Si cand imi aduc aminte ca o alta vaca mi l-a smuls de pe piept ca asa o sa il invat si nu o sa mai vrea altfel. Cate traume iti pot provoca unii oameni fara sa se gandeasca.

Gata cu melancolia, azi avem un baiat vesel, voios si sanatos.
Apropo de cazaturi sa stiti ca si eu il mai las sa cada. In ultimul timp a invatat mai multe si se lasa tacticos jos o ia in 4 labe unde vrea sa mearga dupa aia se ridica din nou. Dar mai aluneca. Oricum a mai invatat sa isi tina capul sa nu se loveasca asa direct. Tati e disperat evident, "vezi, vezi, cade "etc. Daca il las cu el il ia in brate de frica sa nu i se intample ceva. Daca il las sa iasa pe gresie e disperat ca o sa raceasca copilul. Eu i-am zis ca mai avem putin si nu o sa il putem tine in sufragerie ca va invata sa deschida usa. Eu nu stiu zau ce as face daca s-ar baga asa cineva in treaba mea si in modul in care imi educ copilul. Sper sa nu incerce oricum ca nu cred ca as reactiona bine. Singurele comentarii le face soacra mea dar nu cu rea intentie norocul ei.Oricum mi-a placut aia ca se face strigoi daca il intorc la tzatza. Pai de cate ori nu l-am intors, am pierdut sirul.

Deci cum spuneam prietena mea e insarcinata in 4 saptamani. Inca e secret si nu am voie sa stiu ca sotul ei vrea sa nu stie nimeni in primul trimestru. Deci nu stiu. Evident nici sotul meu nu stie ca nu i-am zis nimic aseara deci se bucura si el
Ma bucur ca am si eu cui sa dau lucrusoarele care le-am pastrat de la Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

cleo video-ul mi l-a trimis cumnatzica mea!e luat de pe tube!daca dai dublu click te trimite la el direct, cred , cat despre cele intamplate io ii dadeam si doua in fund!scz dar eu nu-s asa de treaba, is putin mai dura, adica rau si zic tuturor in fatza ce am si asta ii doare pe unii dar mai bine adevarul decat o minciuna gogonata!deh...asta-s io! si te rog nu mai fi suparici!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

moooama ce voce feminina si dulce are Scortisoara Sara!!! pai a mea are vocea unui baiat la pubertate

cleo, baga si asta: "imi pare rau ca ti-am aratat usa...data viitoare o sa-ti arat fereastra...ca sa-ti poti lua zborul mai usor cu "sfaturi" cu tot. si-ti dau si o matura BONUS! sa ai cu ce ajunge acasa" (vezi sa-i dai matura cu coada ca numa aia functioneaza...i-o dai in mana...nu pe sale daca la asta te gandeai... si sa aiba eventual coada mai lunga, sa incapa si soacra, sa nu se supere cumva Doamne fer')

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput