Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Voteaza-ma pe mine, MsBB Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Ori m-am tampit , ori sunt oarba!
M-am uitat din nou si acum m-am regasit in lista de votanti! Mai devreme unde eram? Plecasem la piata ? Am cautat direct din ctrl+F si nu m-am regasit dar acum sunt acolo!
Ei macar stiu ca am reusit sa votez
Adriana mamica Andrei ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08) Andra creste
melly23 spune:
ziua buna si de la noi!!!ne scuzatzi ca suntem chiulangii dar....bb cere atentzie multa plus ca de cateva zile am probleme cu calculatorul
!
dar bine ca suntem bine si voi vad ca la fel, mai vad mamicutza de iulia ca e bolnavioara, am mai vazut ca vretzi din nou sa va intalnitzi asa un grup mai mare, am mai vazut ca va "batetzi" aici pentru voturi
, si cu ocazia asta ii multumesc lui miss ca a mentzinat si pozicile noastre!pentru cine mai poate vota poftitzi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">aici si votatzi, desi cu totzi avem pozici frumoase!
salut si fetele noi si le dau din partea noastra un
si lor si bebeilor!!!
no am fugit ca am mancarea lui piti in steamer!si pozici noi avem in albumul de 8 lunisoare cine doreste cine pofteste!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
MissParker spune:
Lilly79,
sa iasa odata dintisorul ala care face beleaua!!! Noi acum suntem in plin puseu de 36 de saptamani, dar nu observ nimic negativ, ba dimpotriva: de ieri bebe papa mult mai bine, sper sa nu-l deochi cumva azi ![]()
MsBB, m-am uitat acum, la mine apar punctele tale
Stiu insa sigur ca vreo 2-3 persoane au trebuit sa ne voteze de 2 ori, fiindca nu intrasera din prima punctele. Oare ce probleme tehnice or fi acolo? Oricum, nu-mi fac mari sperante, votul decisiv e al moderatorilor, vor avea ei grija sa nu iasa pe primul loc tocmai cineva care le sufla in ciorba cum nu le place lor... Auzi, zici ca nu vrea mango, dar cu mere ai incercat? ![]()
mihaser, saru’mana si tie de puncte!! 
MsBB spune:
| citat din mesajul lui melly23 cine mai poate vota poftitzi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">aici si votatzi, desi cu totzi avem pozici frumoase! salut si fetele noi si le dau din partea noastra un si lor si bebeilor!!! |
Pe tine te cautam sa te votez cand am realizat ca nu-mi apar voturile dar e ok acum!
| citat din mesajul lui MissParker MsBB, m-am uitat acum, la mine apar punctele tale Stiu insa sigur ca vreo 2-3 persoane au trebuit sa ne voteze de 2 ori, fiindca nu intrasera din prima punctele. Oare ce probleme tehnice or fi acolo? Oricum, nu-mi fac mari sperante, votul decisiv e al moderatorilor, vor avea ei grija sa nu iasa pe primul loc tocmai cineva care le sufla in ciorba cum nu le place lor... Auzi, zici ca nu vrea mango, dar cu mere ai incercat? |
M-am uitat si la tine si tot asa nu aparea ca am votat si acum apare. Cum ziceam, ori am innebunit ...ori sunt Iluzionistul , dispar si apar ... Bafta si nu cobi, poate de data asta binele invinge raul
Am incercat si cu mere, diferite soiuri si nimic. Ieri am facut greseala sa-i amestec un pic de mar in ananas si cand a simtit a sigilat buzele. Apoi am incercat sa-i dau ananas simplu dar n-a mai deschis lacatul. Acum cateva zile am luat niste struguri si i-am dat vreo 2-3 boabe curate de pielita si de samburi si a mancat, ieri si azi n-a mai vrut . Are toane cred. Ma oftic pt ca vad ca e in stare sa stea flamanda decat sa manace ce nu vrea

Adriana mamica Andrei ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08) Andra creste
iulia83 spune:
fuck (scuzati lb vulgar) dar n-am stiut ca avem un nr de poze cu care sa votam si am votat aiurea niste bebei care mi-au placut mie si acu nu mai am puncte....stupid me 

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
alina_anto spune:
Buna fetele!
La multi ani Sebastian!! 

La multi ani dorinutza!!
Am adormit fata plimband-o prin curte si acum tocmai am terminat de mutat ceva mobila prin casa..Nu se mai poate , Sara vrea sa face exact ce nu trebuie si merge exact in locurile periculoase...Asa ca trebuie sa reorganizam toata mobila prin casa...
Iulia, sanatate!
Lori
Stii ca te iubesc, da?
Adriana, de data asta ne inscriem si noi pt intalnire! Dar imi promiteti ca la vara veniti si la noi, la Breaza, la un gratar??
Azi i-am facut Sarei spanac cu galbenus si lapte. Sper sa pape, ca nu am alta mancarica de rezerva, decat iaurt, lapte..
Sa va arat cum www.youtube.com/watch?v=w6GI5Id1oJU" target="_blank">isi ia singurica mancarea din dulap Si www.youtube.com/watch?v=Xdx_nmTxQEA" target="_blank">aici cum a reusit ea sa "capete" o chifla, din care musca cu pofta!
Fetelor, nu mai vine primavara asta odata????? Ca e asa deprimanta vremea.. Si nu m-ar deranja gerul daca ar fi soare.. Dar asa, si frig si intunecat..urat de tot..
S-a trezit Sara, am fugit..
Aaaa, Miss sa stii ca si eu ma mai uit pe pozele tale din Madeira si imi amintesc de vacanta noastra din Funchal..Si visez ca poate mai mergem si cu Sara cat de curand...Superb!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Lorich spune:
MsBB si noi la fel cu fructele..cah. Dar cred ca incet, imncet si mai ales daca nu fortam revin ei la sentimente mai bune. Eu chiar nu am fortat si acum mi-a mancat cam 150g para+iaurt (ceea ce e enorm zilele astea cand nu vrea nimic de la dinti). Asa ca rabdare si... si nu tutun
Iulia si eu la fel, am terminat punctele, ca m-am uitat la toate pozele si am votat bebei care aveau dar 5 puncte (de la mami lor) si m-am gandit oare cum m-as simti eu sa nu dea nimeni niciun punct..deh sensibila cum is.. asa ca uite ca s-au dus toate...
melly le-am vazut azi, dar imi pare rau ca nu pot sa mai dau decat 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Fetelor, sunt de acord cu ce spune Adriana ca se impune o intilnire, dar mai prin martie asa sa fie frumos sa ne vedem in aer liber. Va las acum, va pup Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Poate vi se face mila si puneti si voi intalnirea intr-o vineri (dar nu pe 20 ca mi-ar fii tare greu sa ajung de la Barcelona
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
melly23 spune:
mama mai alina da ce frumusetze harnica ai tu acolo!!!se stie ce sa mai!mintenas ne trezim ca mananca singurei!numa fug la dulap si isi iau de mancare!e o frumusetze!
multumim celor care ne-au votat pan' acu!va mai asteptam si pe restu!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Micaela06 Ma inscriu si eu in clubul mamelor denaturate. Eu o las pe daria pe jos, pleaca singura dintr-o camera in alta, se agata de orce si se ridica, cu alte cuvinte face ce vrea ea si eu o supraveghez din 'umbra' sa nu fie vreun pericol. asa descopera ea lumea, de ce sa nu o las??? Si cu soacra, vai de capul meu cate vreau sa-i zic si ei si cumnatei si lu socra-meu. La mine faza e ca nu imi vine pe moment, da ii fac capu patrat lu Stefan dupa, dc ii ziceam asa... cate 2 zile ma tine Nu e bine cum procedez eu, ma imbolnavesc sigur de nervi.Norocu meu ca nu vin ei pe la mine din cauza ca "la mine nu se fumeaza" Deci nepoata si-o vad daca am eu chef sa ma duc la ei si deobicei nu prea am.Si faza tare cu cumnata-mea, ca tot vorbim de felicitari, de Craciun i-am dat si o felicitare si vezi domle nu i-a convenit poza pe care am ales-o... prost crescuta... de 1 martie o sa vadea ea felicitarea... de la ma-sa. Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |
mai, deci nu is io mama denaturata...suntem toate!!
Si nici nu pot sa ma descarc pe tati, el ce vina are? ca e de aceeasi parere ca mine, ca oricum va cadea, dar de invatsat invatsa singura, nu pot io sa ii arat cum sa pasheasca, cum sa se prinda...
si nu le-am zis pana acu nik, pur si simplu cand incepeau cu sfaturile - io ma apucam de calcat/spalat, orice care imi statea pe creier.... cu socru ma mai luam ca sa nu puna mana la ochiu copilului, ca sa nu mai puna cupil de 6 luni in picioare, etc. chestii de care stiti si voi ca mi-e frica, ca a tot facut conjuctivite, si focarul este permanent deschis ca lacrimeaza uneori (apropos, nu mai lacrimeaza deloc!!) iar cu piciorutele dupa ce am plans pe la ortoped... chiat nu ash forta copilul.
asta e.
plang degeaba, vb lui victor - nu au alta treaba decat sa ne compare cu alte pers. iar noi nu suntem asha. Ca daca eram - nu eram impreuna.
vreau sa scrtiu meil cumnatei, vb lui MissP:
Imi cer scuze pentru ca mi-an iesit din fire , dar ca raman ferm la parerile exprimate la educatia copilului si te rog mult ca pe viitor sa-isi tina "sfaturile" pentru tine si pt cine nu se descurca.
ai dreptul sa vii cu sfaturi daca nu ne-am descurca, dar ultima decizie si o avem noi ca parinti - de responsabilizare, creshtere a unui cupil independent si cu incredere in el. Va mai veni si bb2, si consider ca noi tre sa ne descurcam, nu pe spinarea altora.
Ce ziceti? e dur si asta?
Bon.deci m-am plans.
deci am fo afara - e friguts...1 ora am stat.
Sanatate mare lui iulia83, si io am zis ca incerc pe mine batista bebeluishului, dar nu cu aspiratorul, ci sa trag io cu gura

pup si la pui de lilly, hai cu iepurila...
mai, de voturi, ash mai vota, dar nu mai am cu ce :(. Cica nu mai am pucte. Io ash vota toate pozele cu cupii mici si dragi! am patit ca iulia....
am vazut si filmuletele cu Sara! moaaama, ce harnicutsa e!
nici nu am vazut pozele de la Maitrey...
dar fug la trebi
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

de Daria-Maria (23 iunie 2008)