Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

Fetele care mai aveti puncte de dat la concurs, vedeti ca este si scumpa de Melly23, pe pagina 17, randul al doilea, ultimele 2 poze... Eu din pacate mi-am epuizat toate punctele si nu mai pot vota

Si primele doua poze de pe randul ala sunt ale lui Maitrey. Uf..din pacate, eu mai avea un singur punctulet - de impartit la 4 poze???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Esme - ce ma enervezi cu cartile Ma bate gandul sa ma urc si eu maine in tren sa vin la Leuven ... hmmm... Ca e deschis pana la 9 am inteles. Am programat o excursie la Leuven si sambata dar nu stiu daca ajungem (mama pleaca duminica). E salon si la Bruxelles dar nu cred ca au reduceri de preturi - mai platesti si 7 euro intrarea

Pai asteptam pana in octombrie si mergem si la Brussel saaaauuu mergem la sfarsitul lui aprilie in Maastricht si le luam si pe alra si Dana cu noi E deshis pana tarziu dar iti garantez si jur pe rosu ca trei ore nu iti sunt suficiente nici pentur juma de targ.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Micaela, please trimite-mi si mie poza cu snurul de martisor (adresa mea de mail e pe mailul comun) sau spune-mi de unde ai downloadat-o tu

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna.
Iar am avut de citit mult si iar am citit pe picaturi.Adica citesc 2, 3 mesaje, ma duc la mandra mea sa ne mai jucam, ma intorc, mai citesc putin, mai pun apa in mancare, mai schimb copilitza si tot asa.Acum doarme, asa ca profit sa va scriu si eu putin.Curatenia prin casa o las pt somnicul ei de dupa-masa

Multumesc fetelor pt sfaturile voastre legate de "vorbit" la bebei .
Sa nu va suparati fetelor daca atunci cand intru nu mai urez sarbatoritilor zilei multe lunite si sanatate, etc.Le doresc tot timpul asa ceva, dar se apropie incetul cu incetul aniversarea de un anisor a bebelusilor M&M, si nu vreau ca sa-si piarda din semnficatie ziua respectiva si sa uram multi ani pt cei cu un anisor dar si multe lunite pt cei cu 10-11 luni.Sper sa intelegeti ideea

Despre noi ce sa va mai spun? In ultima vreme noptile sunt de cosmar.O fi dintocul care mai are mult si bine pana iese tot?Nu stiu exact, dar de la 23 pana pe la 2 se trezeste din ora in ora si urlaaaaaa (v-am spus ca urla? ) si f greu adoarme; ori cu mine langa ea, ori cu tzatza in gura.Si apoi mai are vreo 2 treziri pana dimineata.Is ruptaaaaaaa, si-acum suntem si numai noi doua ca tati e in delegatie dar ne descurcam noi

Am vazut poze cu fetite frumoase cu codite.Nu mai stiu exact ale cui erau, banuiesc doar, dar nu scriu ca sa nu gresesc .Deabia astept sa-i creasca parul Juliei sa-i fac si ei codite.

cleo bine-ai revenit.Am vazut si poze din Roma (doar cateva pt ca nu am avut timp sa le studiez).Frumos-frumos. Mi-am amintit de cand am fost si noi si-am alergat ca nebunii si-aveam febra musculara de-atata umblat, dar eram fericiti si incantati de ce-am vazut.Nu mai stiu daca tu m-ai intrebat de masina de cusut (neuronul nu s-a trezit de la cafea).Masina mea de cusut e brother xl550, sau ceva numar asemanator.Am cumparat-o acum aproape 2 ani pe net,si atunci a costat vreo 700 lei.
Apropo de faza cu supra-protectia iti dau dreptate.Si eu o las pe Julia sa stea cum vrea ea, si nu ma agit asa tare daca o vad ca pica.Dar tati imediat se agita seara cand o vede: nu o lasa ca poate cade, nu o lasa ca se loveste.S-a lovit pana acum mai serios de 2 ori cazand din picioare si din fund de s-a ales cu un cucui si cu sange curs din buza.Dar numai asa invata, nu? Si la noi acum nu e super curatenie ca nu am reusit sa dau cu aspiratorul, si acum nu dau sa nu trezesc fata.Voi incerca sa aspir mai tarziu cu fata alergand dupa el (cred ca va fi interesant).Nu esti mama denaturata .Ma bucur ca ai avut curajul sa le spui tot ce nu ti-a convenit.

micaela ce felicitari frumoaseeeeee , iar martisorul e superb.

socrate l-am vazut pe Sebi cel frumos si poznas.Multa sanatate iti doresc.

Andree27 bine-ai revenit.Ma bucur ca a acceptat Eric laptele praf.Ce mare si frumusel s-a facut Eric.

iulia multa sanatate.

Laura si noi am cheltuit in weekend la carefur 4.5 milioane si nu stiu pe ce, ca frigiderul e iarasi gol.Si cand ies cu fata afara, intru in magazinul de langa noi si las intre 20-50 lei.Ma ingrozesc.De multe ori ma abtin sa intru ca si daca intru pt apa, mai cumpar si alte prostii si gata banutii.

Lorich am vazut si felicitarea voastra.Superba.

Trimit mesajul ca prea m-am intins, si sper sa mai revin zilele astea

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Care e faza??? Cat de ametita sunt eu tot nu cred ca am visat ca am votat. Nu inteleg? Am votat acum cateva zile si acum vroiam sa vad ce puncte mai am , pe cine sa mai votez si cand-colo, unde am votat nu apare ca si cum as fi votat...*emoticon care se scarpina in cap derutat*.
Bai nu mai inteleg nimic!
Azi am clar una din zilele alea de nimic nu-ti iese, nimic nu e cum trebuie . De dimineata mandra e cu in sus. N-a vrut sa manance fructele iara . M-am trezit si intepenita grrr! Abia imi trecuse durerea de spate-gat si toate alea si azi m-am trezit iar teapana si ce mai doareeee!
Se zice ca e mai bine sa incepi cu legumele diversificarea ca mai apoi bb sa nu-ti refuze fructele. Pai a mea s-a nascut cu ura impotriva fructelor. Doar ananasul il mai accepta dar acum vad ca nici pe asta nu-l vrea. I-am facut astazi ananas cu un pic de mango, n-a vurt, i-am facut ananas simplu nici asa n-a vrut. I-am facut niste cereale si a papat tot, deci clar ii era foame! Ufff sa se inventeze dom'le niste fructe si pt fii-mea .
As adauga si eu multe la cele zise de Cleo si Iulia dar imi creste tensiunea degeaba - am ajuns la concluzia ca prostul tot prost ramane. Mi-am batut gura de enspe mii de ori si tot mintile luminate stiu mai bine .
Mai deunazi soacra-mea vroia sa-i dea salam si cascaval Andrei ca uite dom'le ce pofta ii e . Si apoi comenta de parca ce mama rea as fi ca nu vreau sa-ii satisfac pofta . Pai nu mananc eu chimicalele din mezelurile aflate pe piata si sa-i dau ei ? In fine ...

Sa nu uit : LA MULTI ANI SEBASTIAN! admirat poze si intradevar e tare frumos si ce tantosh sta el in picoare .

Mai aveam de spus dar sunt intr-o dispozitie ..

Ah! Deci, eu cu cine votez??????...
Ma duc sa mai dibuiesc care e treaba cu votatul

Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Eroare: evaluarea ta nu a fost transmisa

Ai mai votat o data pentru aceasta poza. Va reamintim ca nu puteti vota o poza de mai multe ori

Conspira astrele impotriva mea

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Voteaza-ma pe mine, MsBB Linkul e in semnatura.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Hop si noi!

Miss v-am votata! Felicitari ptr 1 position!

Gabitza si de voi sunt mandra!

Mai e cineva in concurs?

A fost super la botez...si nu m-am ingrasat! Ba chair am slabit! Sunt super happy ca s-au deschis 2 beauty center-uri langa casa...asa ca sper sa ma apuc si de sport!

Eli e un pic racita...am fost cu ea la dr! Ne-a dat Eurespal cate 1,5 ml de 3 ori pe zi.

Nu am citit nimic din urma! Va pup si sper sa ajung la zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Voteaza-ma pe mine, MsBB Linkul e in semnatura.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Sunt in spumele marii, JUR!
Te-am votat Gabitza, am votat ambele poze cu 5 stele acum cateva zile! Si nici la tine n-apare ca am votat !

Uite acum cand incerc sa votez iara ce-mi zice:

"Eroare: evaluarea ta nu a fost transmisa

Ai mai votat o data pentru aceasta poza. Va reamintim ca nu puteti vota o poza de mai multe ori "

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ma inscriu si eu in clubul mamelor denaturate. Eu o las pe daria pe jos, pleaca singura dintr-o camera in alta, se agata de orce si se ridica, cu alte cuvinte face ce vrea ea si eu o supraveghez din 'umbra' sa nu fie vreun pericol. asa descopera ea lumea, de ce sa nu o las???

Si cu soacra, vai de capul meu cate vreau sa-i zic si ei si cumnatei si lu socra-meu. La mine faza e ca nu imi vine pe moment, da ii fac capu patrat lu Stefan dupa, dc ii ziceam asa... cate 2 zile ma tine Nu e bine cum procedez eu, ma imbolnavesc sigur de nervi.Norocu meu ca nu vin ei pe la mine din cauza ca "la mine nu se fumeaza" Deci nepoata si-o vad daca am eu chef sa ma duc la ei si deobicei nu prea am.

Si faza tare cu cumnata-mea, ca tot vorbim de felicitari, de Craciun i-am dat si o felicitare si vezi domle nu i-a convenit poza pe care am ales-o... prost crescuta... de 1 martie o sa vadea ea felicitarea... de la ma-sa.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput