Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost ieri la dna dr Bulacu, la Medicover. Mai, dulce e de treaba femeia asta! Imi place ff mult de ea.si are baiatel de 9 ani, desi o credeam f tanara. Mirci era mai bine ieri, dar vad ca iar tuseste. Mi-a dat Stodal Ophtamesone, aerosoli cu adrenalina daca tuseste violent si des- dar nu e cazul inca – sis, iti cer aparatul, dar sper sa nu fie nevoie. Mi l-a masurat, cantarit: 75 cm si doar 8880 gr. Mi s-a parut putin m-am plans ca a luat prea putin in greutate, dar ea mi-a facut calculul plecind de la greutatea de la nastere si mi-a spus ca e cu 350 gr. Mai gras decat ar trebui. M-a linistit deci.

Socrate La multi ani puiutului!! e dulce foc Sebi, imi place sa-l vad in toate variantele posibile, parca vad un film cu el e all over.hihi Mereu tin sa-ti spun ca ai amenajat in sufra similar cu Sis adica biblioteca, covorul, canapeaua la fel.felicitari pentru secretul prietenei!!!
Socrate, Cleo, Alysh, alina_anto, Lily ms de raspuns fetelor, voiam sa ma linistesc ca barbate-miu mereu imi reproseaza ca pe ce am cheltuit 3 milioane si n-avem nimic in casa…
Doloress naspa cu lifturile…si asa nu-mi plac, daca mai merg si dupa cum vor ele…brrr. Cosmarurile mele sunt cu lifturi. Care nu se opresc, urca unde vor, pe terasa, coboara cand vor, nu se deschid…cosmaruri de claustrofoba.
Cleo mi-ai facut o pofta de Barcelona….misto Lloret del Mar. Noi am fost in Calella, plaja era ceva simplu, o fasie de nisip cu trenul in spate.
Ylari ce misto de tine ca Barcelona e inaintea ta…si Zara
Esme ce poza frumoasa!
Vianne superb rochita, chiar ca ai bibilit la ea, toate imbinarile sunt asa puse la punct.
Magdone frumosi ingerasi.sa-ti traiasca!
Vai Alysh ce m-ai speriat cu Vladi care dadea sa iasa din scaunul de masa…pai Mircea nu sta deloc in el, il punem amandoi, unul il trage de picioare pe dedesubt, celalalt il impinge. Si iese si din century daca vrea ca nu pot sa le strang prea tare, l-ar incomda!
Micaela f reusite felicitarile!!!!
Lorich ce frumoasa e si felicitarea ta! Bravo fetele! O sa ma uit si eu pe site la csid, merci de pont.
DanaH felicitari pentru prelungirea contractului…sper sa devina permanent la anul!
Andreea27 frumoase poze cu Eric! Ei, cum sa te fi uitat?
Adriana noi am fost seara, la 18:00, nu aveam cum sa ne vedem.dar vorba ta, sper sa reusim sa ne vedem fetele, ca vine vremea calda si scapam toti de bolicele.
Iulia sanattemulta, nasoala viroza, asa si eu vreo 3nopti, fuga sa stranut,sa tusesc in sufragerie… sper Mufi sa nu ia!
Cleo cred ca ti s-a urcat sangele la cap cu astia! Nasol ma! Socrii mei nu comenteaza, chiar daca soacramea crede ca ar trebui sad au sare si zahar la copil, nu se baga…e adevarat ii maid a sa guste covrigi sau mancare cu sare…dar nu se baga pe ce fac eu
Mihaser ai vazut ce a zis Magnetism de eurespal ca nu e bun pentru copilasi. Vezi poate ii dai altceva, stodal?? Sanatate papusicii te pup
Melly votat! Succes fetelor la concurs!
Lily sper sa va lase dintisorul ala sa va mai linistitti!
Alina_antovai ma ice-am mai ras cu Sara, cum se enerva ca nu ajungea sa ia mancarica din sertar e scumpa foc! Cum ai pregatit spanacul cu galbenus si lapte?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

apropo de baie in cada mare: http://www.youtube.com/watch?v=f9vnKC39C-4 eu inca nu am avut curaj s-o bag in cada mare, dar parca ar cam fi cazul.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alina ai grija sa nu-si prina mana la sertar ca Eli a patit-o la bucatarie! E o scumpa Sara!

Melly votat fata frumoasa...mai am 15 voturi de dat...mai e cineva?

Andrada multumim! Eu avut poze la rahatul de concurs teddy...am iesit pe locul 282 si trebuia sa fim in primii 150...nu a meritat participarea! Sunt neseriosi...stiam dar mi s-a confirmat!

Laura nu stiam de Eurespal...stodal le-am tot dat si nimic...de ce nu e bun ptr copii? ne-a dat doza f mica 1,5 ml de 3 ori pe zi...pe prospect scrie ceva de lingurite...Am mai aflat de la o mamica de ceva medicamente homeopate din Germania ptr tuse...cica se gasesc la o farmacie in centru si sunt f eficiente...dar pe prospect nu scrie ca se pot da la copiii sub 2 ani...ea totusi i-a dat copilei de 1 an.

Va pupam!

PS i-am facut zi spanac...evident nu a mancat decat de complezenta...nici nu ma mai chinui! Nici Cristi nu mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

http://www.youtube.com/watch?v=bost4puimVE&feature=related

buna tuturor.Acum va trimit ceva de care am ras de ma doare burta.E mortala fetita.Dar nici parintii nu-s cu toti boii acasa

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelooor,multumim pentru grija voastra!!!
Miss,Simo,Adriana,Iulia,sper sa nu uit iar pe cineva...ca mare lucru e sa ai sustinere in perioadele astea..."de bine".

Adriana,si eu m-am gandit la ceva viral,insa dupa 3 zile trebuia sa erupa ceva;cea mai simpla forma esteRoseola infantum,data de virusul herpetic,cu niste bubite mici ca cele de spuzeala(de la transpiratie)insa nu a aparut pe piele nimic...problema este ca am apucat sa-i dau si antibiotic...iar...nu aruncati cu rosii...ca daca la control vazusese dr ceva rosu in gat,am zis ca merge ca data trecuta,plus ca i-a controlat si ganglionii si nimic...sper acum daca a fost ceva viral,sa apara totusi eruptia!!!(i-am intrerupt antibioticul)

Simo,intr-adevar am trait clipe de cosmar,vazand ca nu scade febra cu nimic,mai ales ca ei ii mergea f.bine paracetamolul supozitoare,insa nu ne-a lasat Dumnezeu!!!Toata lumea ne-a spus ca nu poate fi de la dinti asa febra mare,insa cumnata mea a patit-o cu 5 dintzisori iesiti unul dupa altul,deci eruptie adevarata,insa a fost cu varsaturi si diaree naspa,la noi nu a fost chiar rau din punctul asta de vedere,insa nici dintzos nu am sanse sa vad,ca nu ma lasa sa ating gingia!!!

Pana una alta,Slava Domnului ca nu a mai facut febra de ieri,insa nici nu stim ce a fost,sper sa ne revenim,ca acum suntem in convalescenta,dormim mai muuult,
poate recuperam noptile alea pierdute,cand ne trezeam din ora in ora!!!Eu sunt varza,tot ca ea as dormi non-stop,ca 3 nopti am stat pe baricade sa nu creasca febra.Uuuuufff,nu vreau sa mai aud de febra si cand ma gandesc,prietena mea din Japonia spune ca la ei 39 nu-i asa mult,nu se dau medicamente,eventual impachetari.Cred ca as muri...
si"La multe lunite,sarbatoritului nostru Sebastian!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Buna fetele!

La multi ani Sebastian!!
La multi ani dorinutza!!

Am adormit fata plimband-o prin curte si acum tocmai am terminat de mutat ceva mobila prin casa..Nu se mai poate , Sara vrea sa face exact ce nu trebuie si merge exact in locurile periculoase...Asa ca trebuie sa reorganizam toata mobila prin casa...

Iulia, sanatate!
Lori Stii ca te iubesc, da?
Adriana, de data asta ne inscriem si noi pt intalnire! Dar imi promiteti ca la vara veniti si la noi, la Breaza, la un gratar??

Azi i-am facut Sarei spanac cu galbenus si lapte. Sper sa pape, ca nu am alta mancarica de rezerva, decat iaurt, lapte..
Sa va arat cum www.youtube.com/watch?v=w6GI5Id1oJU" target="_blank">isi ia singurica mancarea din dulap Si www.youtube.com/watch?v=Xdx_nmTxQEA" target="_blank">aici cum a reusit ea sa "capete" o chifla, din care musca cu pofta!

Fetelor, nu mai vine primavara asta odata????? Ca e asa deprimanta vremea.. Si nu m-ar deranja gerul daca ar fi soare.. Dar asa, si frig si intunecat..urat de tot..

S-a trezit Sara, am fugit..
Aaaa, Miss sa stii ca si eu ma mai uit pe pozele tale din Madeira si imi amintesc de vacanta noastra din Funchal..Si visez ca poate mai mergem si cu Sara cat de curand...Superb!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Ce mi-au placut filmuletele.
Ce fericita era ea ca a reusit sa ia cutia din sertar ...
Mai da' cum mananca ! Bravo, Sara !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser
Melly votat fata frumoasa...mai am 15 voturi de dat...mai e cineva?

Daca ai votat si la Doloress si la leeloo, mergi pe pagina 19, nm1, e acolo o micuta tarancuta tare dulce

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 78

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

http://www.youtube.com/watch?v=bost4puimVE&feature=related

Ce parinti nebuni! Not funny...face naibii sindromul copilului zgaltzait. Bleah,..

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput